Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
ahojte som tu prvy krat v stredu idem na konzultaciu na nase 1ivf v gyn five
ahoj martinaaaa 🙂 napíš nám niečo o sebe, aký máte problém.... a taaak 😉 Ideš na konzultáciu úplne prvú, či už vypísať žiadosť na ivf? Alebo už máte žiadosť schválenú? 😝
martinaaaa..neboj nič to nie je, ja chodím tiež do GF. A ty ku komu ideš?
ideme na 3 konzultaciu na 1 ivf ziadost este nemame ale hned ju tam aj vypiseme mame malo zdravych spermii ja som v poriadku aspon gynekologicky 🙂
ten istý problém mame aj my
martinka a ku komu ides do GF? ja chodim k Stenovej 😉 ale ja uz som zacala s predpripravou k stimulke 😉
chodim ku dr. stenovej a dufam ze sa urodia dvojcata 🙂
martinkaaa, ja tiez...super 😵 sice mi pride taka troska chladna, ale zas je velmi prijemna a vie dobre vysvetlit...taky by ma dvojcata nenahnevali 😀
luko ako sa citis po tych injekciach 😲 a inac drzim palce takze v novembri uz bude babetko alebo dve tri... urcite ti to vyjde 🙂
dakujem 🙂 zatial som mala len dve a citim sa normalne, pichanie je v pohode, tenucka ihla, ani to necitit,troska zastipe,ale iba slabucko
ano aj mne pripada chladna ale to nevylucuje jej profesionalitu inak tiez mi trpezlivo odpoveda na moje vsetecne otazky a nikdy ich nie je malo a tiez sa jej chcem spytat preco je v tych cenach liekov taky brutalny rozdiel ked v podstate vsetky plnia rovnaku funkciu
ja som platila 412,- a co tak citam, tak kocky platili za ine lieky aj o polovicku menej...
hallo je tu niekto 🙂 🙂
ahoj martinaaaa 🙂
prajem vela sil k IVF
tebe tiez kedy ta to caka 🙂
vdaka..... no ja mam zajtra zavolat do centra dohodnut si termin na krv a USG, aby mi povedali kedy si mam zacat pichat Menopur
vevericka 80 mas naplanovane ivf na najblizsiu dobu alebo uz mas nieco za sebou
no mna uz caka 2.IVF....1.IVF som absolvovala minuly rok v aprili a KET v juli
mozem sa opytat ake lieky ti predpisali a kolko stali aky mas protokol a v akom car si 🙂
chodim do splnu v KE, mam dlhy protokol a pichat si budem Menopur, okrem toho budem brat, estrimax, utrogestan a duphaston
a za to vsetko som platila cca 240 eur
dakujem za info.
niet zac....ale to, co za lieky dostanes zavisi od centra
martinaaa... ja mám v GF dlhý protokol a beriem dipherelin, fostimon, utrogestan a pregnyl a cena je 286 eur
budem drzat palce aby to tentoraz vyslo a este by som chcela vediet ak ti to nieje neprijemne preco to nevyslo mam strach ze ked sa mi to nepodari tak to nezvladnem mame za sebou neuspesne iui a bola som potom velmi sklamana ☹ ☹
ty jooo, za co som ja platila412? 🙄
prave som si pichla dipherelin ihlou od tety, lebo nemozem najs tie tenucke co som si doniesla...asi sme ich omylom vyhodili...to bolzazitok, nejaka hrubsia ihla..no des 😀 som vedela, ze si tom mam pichnut az vecer v BA,
majaja...ty si pichas sama?
majaja dakujem a kedy zacinas stimulku
luko...už pichám dipherin sama , prvé 3 razy mi pichla známa a odvtedy sama
martinaaa. ja mám stimulku od 29.1
majaja: ja tiez, akurat vcera mi pichla znama...ale dnes tou hrubsou ihlou...to vobec nebolo prijemne...normalne to mam az cervene 😅

ahojte som tu prvy krat v stredu mam pohovor na 1ivf v gyn five 🙂