Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
@teleranka
😕 sedieť doma s dieťaťom 3 roky 😕 To neeeeeee 😕 Nech sa utužuje od mala 😀 No ale veď jasné že tomu dieťaťu sa musí prispôsobiť aj dovolenka. Hlavne keď je ešte také malé.. Určite na začiatok Chorvátsko a taak. Nie hneď nejaká divočina 😅
@janemari
no neviem ako je to tu v Iscare v BA. Aj som mala nutkanie tam dnes zavolať že čo robia naše embryjká ale nakoniec som to vzdala. Lebo som nevedela že či tam sú aj dnes.... No ale zajtra je sviatok a robia. Takže neviem... Ja mám taký blbý pocit - že mohli počkať až do utorku ☹
No a ešte k tomu volaniu. MNe bolo v piatok povedané že v sobotu sa mi okolo 10 ohlásia - ohladom toho že kolko sa mi ich oplodnilo. No a keď som už bola pred 12 hod s nervami v koncoch tak som tam brnkla. Noo neviem do kedy som čakala... 😒
sakura uz sa nestresuj a pekne pripravuj na ET.Aby si bola oddychnuta ked pride babo 🙂
@janemari
no už asi nič nenarobím a nič iné mi nezostáva 😝 Tak som si teraz pekne ožehlila vlásky, dala sa do gala - obočko, maska a taaak - aby sa ma zajtra babatinko nezlaklo a zostalo pri mne 😀 😀
Aj ty si si dávala utroš? V deň transferu si si ho vložila alebo zapila vodou? Ja som si včera vložila ale od dnes ho pijem. Vkladať si ho začnem zas asi až po transfere...neviem...
ja som si rano ked som ET nedavala utros,doki kazal ze ked prideme domov tak mam vlozit.
sakura ze ked to papas tak je to poriadny oblbovak.
aký utros? co to je , na co to je? ze vkladate aj papate?
To sa dava na pripravu sliznice aby sa babo udrzalo.
achá 🙂 dakujeem
ahojte babule
Tak ja mám už v brušku jedného bojovníčka . Z 3 sa pekne všetky delili a mali 8 buniek - takže sa mi ani nedalo vybrať že to "najkrajšie a najlepšie" lebo boli všetky 3 rovnaké . Tak jeden mi putoval do bruška a ďalšie dve do mrazáka za súrodencami
@sakura je tak gratulujem,tehulkujeme spolu,Ved ty si len 2 dni po zadu 😉 Ja som unavenaaaaaa,doobeda som sice vegetila ale pobede prisli rodicia a mali sme grilovacku,same dobotky.A ked uz sa babo nechyti na tieto dobrotky tak uz na nic.Mne dnes pobolieva hlava a picha v podbrusku 😖
@janemari
ahoooj 🙂 Ano, ano tehulkujeme spolu 😀 . Jaaaj tak som rada že je táto stránka baby 🙂 Že sa môžeme takto podporovať a držať si palce 😉
No ja som bola tiež dnes nejaká zmohnutá a padla som ako galota 😀 Tak takto ho navnaďuješ na dobrotky? 😀 😀
No tá hlava možno aj tým počasím... U nás je teraz fajná búrka - ale aspon sa dá normálne dýchať.. Nemám rada také brutus horúčavy 😝
No a keď pichá v podbrušku - tak to si drobec robí miestečko 😉
sakura a odkial si?U nas sa tiez zatiahlo ale zatial neprsi.Tak som zvedava ci nam posles dazd. 😀
u nas je strasne sucho a nejaky dazdik by sa zisiel
ahojte, dlhšie som tu nebola. no tak ja už mám tiež po ET. myslela som si že budem mať toľko na zamrazenie ale nakoniec nám ostalo iba jedno čo mi vložili ☹. ešte na 5. deň kutivácie boli 4 v pohode a 3 čo vyzerali že to ešte dobehnú a na druhý deň už bum-iba jedno. ostatné že zdegenerovali. tak sa vytešujem aspoň z toho jedného chrobáčika.
@sandy tak to si ako ja,vo stvrtok este dvojkove pekne dorastli a to sme mali 4 jednotkove a dve dvojkove.A v sobotu ked sme isli na transfer tak bola len jedna blastocysta a dve vyzerali zeby s nich nieco mohlo byt.A nakoniec jedno vkladali a jedno zamrazili 😖 Tak sme tu vlastne 3 kocky po ET. 😉
tak to budeme pekne spolu čakať na pozitívne správičky. ja som bola na ET vo štvrtok a na krv idem 15.7. joj hádam vydržím. mňa tiež trošku popicháva v brušku... už aby to bolo na 100 % 😵
sandy tak ty budes prva z nas co bude vediet ci si tehu.Ja mam 15.7.len testovat.

@sakura potom som uz vypla net,preto som neodpisovala.No v centre kam chodim robia kazdy den,preto som bola prekvapena ked niektora baba pisala ze jej vkaldali aj na druhy den lebo dasli den je vikend a oni nerobia.Ved vcera bola sobota a ja som bola na ET a bola na ET este jedna zienka.A dnes tak isto mali nejke zakroky a rano som sa nemohla dovolat,lebo kazala emryologicka aby sme si zavolali ako sa dovyvijali embryjka a ci ich idu mrazit.Nakoniec mi volal doki ze embryologicka musela oddist,ale ze mi odkazuje ze zamrazila jedno.