icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

zlatanka30
10. feb 2010

som sa pomylila som totalne na dne

martinaaaaa
10. feb 2010

dnes som bola na konzultacii a hned mi dr vypisala ziadost do poistovne. takze za nejaky mesiac budem stimulka aj ja, este tomu neverim 🙂

luko
11. feb 2010

martinaaa, tak tomu ver 😀 ta ak sa nenahnevas, mi uz budeme tehu...no 😀

luko
11. feb 2010

"my" malo byt....si verim, co 😀

snecka
11. feb 2010

Ahojte 😵
Ako sa tu pokracuje kto nám už stimuluje, no ja som este zacala a asi ani tak rychlo nezacnem, nemam este menzes ☹ , bola som dnes na krvi, vysledok negativny. 😒

luko
11. feb 2010

co to znamena negativny vysledok?
ja beriem tyzden dipherelin takze som len na zaciatku 😉

snecka
11. feb 2010

Luko no kedže mi neprisla mrchata tak som si myslela ze som tehu a bola som na krvicke, a nic. ☹
Luko ti mas kratky protokol?

luko
11. feb 2010

aha...tak to ma mrzi...viem aky je to pocit, mne par krat uz tyzden meskala a nist 😢 ale len som testovala, na krvi som este nebola nikdy...takze zhave to zas nebolo u mna

ja mam dlhy, zatial picham 1 ampulku Dipherelinu a cakam na MS, potom na 8 DC tusim priberiem dalsie lieky

snecka
11. feb 2010

Luko ja po 3 rokoch snazenia neviem uz ani smutit, preto, ze sa to nepodarilo. No ja som musela íst na krv pretoze v pondelok idem na vyvolavacku tak doki chcela mat istotu ze nie som tehu aj ked som mala testy negativne.
A papala si uz aj Proveru? v nasom centre je to takto 16dc Provera, od 23 dc Dipherelinu, pride menzes a od 1dc Gonal alebo iné inj.

luko
11. feb 2010

nie,..nie, Proveru som nemala 😉

majaja75
11. feb 2010

snecka..asi si podobne na tom ako ja, ja sice stimulujem, len ta začiatočná fáza je nejako dlho-musím čakať na menš. a tá mi už meška 9 dní, podľa otimizmu lekára na začiatku stimulky som už dávno mala mať iné lieky a predpokladaný termín OPu bol 15, čo nestihnem...zajtra idem do centra na sono, po tel. mi doki povedala že také dlhé meškanie z tých injek. by nemalo byť-----a test som si robila 3 krát a neg. takže tehotná nie som

martinaaaaa
11. feb 2010

luko budem vas v tehu nasledovat aspon mi povies ako sa pri tych dvojcatach citis 🙂 🙂

luko
11. feb 2010

dik...si zlata 😀

martinaaaaa
13. feb 2010

majaja ako to u dokiho dopadlo preco ti tak dlho meska a ako pokracujes

majaja75
13. feb 2010

martinaaaa...na sone ma pozreli , a vraveli že sliznica je pekná a o pár dní by som mala dostať ( o 2-3 dni), cysta tam nie je, no a doki vravela že ak do pondelka nedostanem , tak mám znovu prísť a medzi tým mam stale pichať dipherelin. No ale menz. stale nikde, takže ma asi neminie v pondelok návšteva centra

martinaaaaa
13. feb 2010

majaja aha ale potom ti vyvolaju ms a mozes pokracovat? v pondelok na teba myslim 😉

martinaaaaa
13. feb 2010

luko si tu niekde?

luko
13. feb 2010

anooo, obcas nakuknem 😉

martinaaaaa
13. feb 2010

luko som taka nedockava kedy to uz niektorej z nas vyjde. kolko ti este trva protokol? ja uz cakam na schvalenie ziadosti z poistovne treti den a pripada mi to ako vecnost, som v unione, tym to vraj dlho netrva 🙂

luko
13. feb 2010

mne to union schvalil uz po dvoch tyzdnoch ale kedze vysli akurat Vianoce, tak mi to doslo az o nejake 3 tyzdne.
ja cakam na MS aby som mohla ist do centra na kontrolu a pridat dalsie inj k dipherelinu

martinaaaaa
13. feb 2010

luko som nedockavejsia ako ty 🙂 🙂 🙂

martinaaaaa
13. feb 2010

neviem, co budem robit, ked sa to bude tykat mna 😝

luko
13. feb 2010

ja som bola nedockavejsia predtym...ked som sa dovzedela, ze ideme vybavovat IVF...som mala pocit, ze super, uz budem tehu 😀 a teraz to beriem tak nejak pozvolna...az kym nepride den D...potom zas budem asi nervoznejsia

majaja75
13. feb 2010

martinaaa...ja stale pokračujem, nemám prerušenu stimulku.. Dnes som čítala ohladom liekov , že jedna zložka tých injekcii môže vyvolať meškanie menštruácie, teraz som kludnejšia že na sone mi povedali že tam nie je cysta, Neviem že čo spravia v pondelok? Jedno viem iste že mi budu musieť predpísať ďalšie inj Dipherelinu, už míňam 3 krabicu (inj mám len do stredy)
a nebuď netrpezlivá....ajja som bola odkedy som podala žiadosť a po schválení na prvu konzultáciu, ale potom to už šlo rýchlo

martinaaaaa
14. feb 2010

majaja
som rada ze pokracujes tvoj uspech ma bude uistovat ze to vyjde aj mne 🙂lebo ja verim, ze ked sa budeme na fore stretavat tak si budeme menit info uz ako tehulky 😀vsetky
dakujem za povzbudenie 😀
a luko dakujem za povzbudenie 😀 uz by som to chcela mat za sebou a pozerat na dve ciarky na teste 😀

majaja75
15. feb 2010

martinaaaa..ja prajem všetkým babám úspešný koniec, lebo viem aké je to nekonečné čakanie. Napr, ja som na inom fore sa vytešovala keď som videla v ich tabuľke úspešné dve čiaročky// človek sa aspoň vnútorne upokojí

luko
15. feb 2010

a tak ano...keby ta uspesnost stupla aspon na 70% bolo by to super 🙂

zuuuzana7
15. feb 2010

Ahojte baby, mozem sa k vam pridat ... ?
Taktiez som prave v procese ivf ... 😅

luko
15. feb 2010

ahoj 😉 v akom stadiu si?

zuuuzana7
15. feb 2010

ahoj luko 🙂
mam dlhy protokol a dnes som zbastila 12-tu tabletku hak ... zajtra ultrazvuk
a ty?