icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

martinaaaaa
23. feb 2010

jojob ja som tiez pred 2mi tyzdnami vypisovala ziadost o ivf v gyn five v akom car ku si ty budeme spolu zacinat

vevericka ty mas teda kratky protokol

jajab
23. feb 2010

Martinaaaaaaa my chodime Heliosu v Martine. No vyzera to tak, že by sme mohli spolu zacinat. Bolo by to fajn. 😉 A ty máš aku poisťovnu? Ja VšZP. Tak som zvedava ako dlho im to bude trvať. Vraj tam maju teraz chaos, keďže sa zlučili so SZP a všetky žiadosti sa vybavuju v BA, nie na pobočkách ako to bolo doteraz. ☹ Ja by som celkom rada začala v apríl. 😅 A vy mate aky problem ak sa smiem spýtať a ako dlho sa snažíte? My sme obaja v poriadku no a aj tak sa už 3 roky nedarí . ☹

vevericka80
23. feb 2010

martinaaa ja mam dlhy protokol...zacala som 22.DC decapeptylom, potom dosiel menzes a 9.DC som zacala pichat menopur a dnes vecer si idem dat pichnut pregnyl

martinaaaaa
23. feb 2010

jajab my sa snazime tretim rokom a problem je v pomalych spermijkach ja som v poriadku 🙂
a na zaklade 3 rocneho snazilkovania vas odporucili na ivf ? ja mam union, zevraj rychlo schvaluju ziadosti cakam dva tyzdne dufam, ze to uz bude 🙂 uz by som to chcela mat rozbehnute 😝 aj ja dufam, ze zacneme spolu 😀

martinaaaaa
23. feb 2010

vevericka takze ti budem drzat palce, nech ti to uz vyjde, ved si to zasluzis, vsetky si to tu zasluzia. 😎

kefalinek
23. feb 2010

martinka my cakame na potvrdenie ziadosti uz dlhych 7 tyzdnov tiez mame vszp, dnes som tam volala ale ta pani mala vraj dovolenku ja som dufala, kedze sme zacinali v decembri ze uz o takomto case sa budeme blizit k "úspešnému" koncu

martinaaaaa
23. feb 2010

kefalinek to mi je luto,7 tyzdnov je fakt vela, ale na dobre sa musi cakat 🙂 mas uz jedno dietatko, mozem sa spytat, ak nechces nemusis odpovedat, tiez metodou ivf ?

luko
23. feb 2010

martina: ano union do dvoch- troch tyzdnov, len mne to doslo neskor asi po troch lebo boli vianoce medzitym 😉

martinaaaaa
24. feb 2010

ahojte baby, dnes rano som mala taku prihodu, po ranajkach a rannej kave mi bolo tak zle, ze som pol hodinu vracala na zachode 😝 Dufam, ze nebudem mat crevnu chripku, to mi tak chybalo a zas by som musela cakat na dalsi cyklus ☹ Fuj, ale je hrozne 😝

jajab
24. feb 2010

Martinaaaa, nam hned neodporúčili IVF. Najprv sme mali 3 mesiace plánované snaženie, potom IUI a až potom nám odporúčili IVF. Kefalinek to nemyslíš vážne, že čakáš už 7 týždňov. 😨 Čo ja viem, tak nemala by sa poisťovňa do 30 dní vyjadriť? A kde si volala do poisťovne? Do BA, alebo si to zisťuješ cez pobočku?Tak držím palce. Snáď sa už skoro ozvú. kefalínek a do ktorého centra chodíš?

kefalinek
24. feb 2010

marinka my mame dcerku prirodzeným sposobom, toto je naprve ivf
jajab čakam 7 týždnov vyvolavam kde sa ja uz som pozerala aj na to že ci to oni mozu tak dlho natahovat lebo na pobocke mi tvrdili ze do 30 sa musia isto vyjadrit, neviem dnes sa chystam na dalsi pokus telefonovania tak uvidime to nie je normalne.

kefalinek
24. feb 2010

baby takze k tej mojej nadejne podanej ziadosti na ivfko je to asi takto prevolala so maj "gate" a nic som sa nedozvedala zo žiliny ma prepojili do BA na generalne riaditelstvo tam na mna stara sekret. naziapala, že čo ona ma stym, pretoze mi nevedela prepojit dokorku tak mi dala cislo na ba pobočku a samozrejme ze oni nic s tym nemaju takze tak, hlava ma boli ako kona idem si dat kavu a kaslem im na cele ivf....

jajab
24. feb 2010

Kefalinek to snad nieje pravda s tou poisťovňou. Tak človek im poctivo odvádza peniaze a keď niečo od nich potrebuješ, tak sa správajú takto. Normálne som sa rozčúlila. 🙄 To nieje normálne.

kefalinek
24. feb 2010

ani mi nehovor, tlak som ako parný hrniec, keby oni cosi potrebovali to by hned vyhrazali, ked presvihnes termin a ked oni nic sa nedeje...

luko
24. feb 2010

Tiez by som zúrila Uplne ta chapem

kefalinek
24. feb 2010

uz ma to trošku prešlo, uz nebudem volat som zvedava kolko im to bude trvat, akurat som si uhnala paradnu bolest hlavy tak si idem polezat.

luko
24. feb 2010

jj relax 😉

kefalinek
25. feb 2010

ahojte dnes uz mi je trosku lepsie som, včera to bola katastrofa, dnes ma potešili aspon tí nasi hokejisti, manzel naucil malu fandit tak tu mam od rana veselo, ta bude vykrikovat az do velkej noci 🙂))

luko
25. feb 2010

my sme pozerali v skole s detmi pri velkej interaktivnej tabuli 😉

zuzanames
25. feb 2010

ahojte, ja som začala 24.deň cyklu pichať diphereline, a teraz mi mešká menzes tretí deň, je to normálne???

luko
25. feb 2010

mne meskal 5 dni 😉

majaja75
25. feb 2010

zuzanames....neboj mne meškal 13 dní

strelka11
25. feb 2010

tak vevericka80 uz to mas dneska za sebou,dneska len klud a odpocivat a nohy hore,prajem nech vam to vyjde 🙂

luko
25. feb 2010

vevericka..super...babatko v brušku zž je...teraz len sa sa tam poriadne zahryzne 😉

strelka11
25. feb 2010

a ty si ako na tom luko?

luko
25. feb 2010

ja som 10 DC a zajtra idem na kontrolu...som zvedava, co mi povedia, potom mam este interne predoperacne a rano este musi moj muz zaniest skumavku s mocom...lebo o osmej uz musim byt v centre 😀

strelka11
25. feb 2010

takze mas este injekcie pred sebou?

luko
25. feb 2010

jasne...picham od vcera tri dávky...ale dipherelin som uz dobrala takze sa zajtra musim opytat, ci mi este predpisu alebo uz nebude treba

strelka11
25. feb 2010

az 3davky? 😨 asi u kazdej je to ine,ja som mala len jednu a menopur este nepichas?

luko
25. feb 2010

ten nemam...zacala som dipherelin od 22DC, na 4DC noveho som pridala Gonal v pere a od vcera Pergoveris, akurat Gonal mi znizili vcera na najmensiu davku