Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
aha...super, ja ani neviem akej kvality su 😅 som sa radsej nepytala a sami mi to nepovedali...tak aspon nestresujem dopredu, nam vsetkych styrom co sme tam boli vkladali 2 (sme sa stretli 4 z 5 co sme boli spolu na OPU)
luko drzim palceky
dakujem 🙂
hej, viem, že bude ICSI, lebo nám to povedali už aj vo Ferticente a aj teraz v Iscare nám to povedala embyologička - me si počkali na výsledok spg a chceli sa s ňou porozprávať. Inak je to straaaašne milá pani, manžela tak pekne posmelila a ukľudnila, aj do budúcnosti 🙂 Mm má málo kvalitných spermičiek, takže jedine ICSI prichádza do úvahy 🙂 Idem k dr 22.3., to je hneď jak doberem HAK, tak sa spýtam, že ako to je počas sviatkov...dúfam, že mi to kvôli nim neposunú volako... 😖 kefalinek, tuzimpobabatku, takže to vyzerá tak, že budeme stimulkovať spolu? 😀
zdravim vsetky babule snecka ja stimuljem s tebou aj ked som zacala o nieco skor dnes je to moj siedmi dhiperaline a cakam na menstruaciu dnes som 30 den a nic. Luko drzim ti palce a tak isto aj ostatnym nech sa zadari.
barchee: ánoo, stimulujeme spolu 😀
uz to tak vyzera...
drzim palce baby ja zacinam 28.4. stimulku 🙂
Reachell ahoj dufam,ze ten menzes ti uz dorazil,mne dorazil presne ako mi doktory predpovedali,kedy ma prist,tak som asi dobre reagovala na tabletky,ale ak som dobre pochopila,tak vlastne menzes by mal dorazit po dobrati Provery,ale urcitr ti povedali,ze ak aj nedostanes tak mas prist. Drzim palce 🙂 a injekcie ako zvladas?
martinka ja zacinam 20.3.
kefalinek ja budem z vas posledna tehu aspon mi budete davat cenne rady 🙂
jasne ak budem nieco vediet kludne
strelka este mi menzes nedorazil volala som do centra,ze zajtra je to uz 32 den a nic 😝tak mam prist v pondelok rano. A inekcie zvladam super a cim skor ubudaju tym mam lepsi pocit ze to budem mat coskoro za sebou 🙂
ty chodis do Heliosa reachell?A dali ti instrukcie?No ja som tetnto problem nemala ja som dostala na 30DC a 2den menzesu som isla na ultrz,samozrejme cez brusko,len mi nepovedali,ze mam prist s plnym mocovym mechurom co som bola v soku. A povedali ti ze mas pokracovat s injekciami?
Chodim do Iscare v nemocnici Martin dali mi vsetky instrukcie aj nadalej mam pichat diphereline a do pondelka sa uvidi rano mam prist.Ale vies,ze som citala aj niektorym babam meskalo dlksie ako 32dni tak sa nejak neplasim asi na mna tie hormony posobia inak 😠
ja som dostala na 33DC pri pichani dipherelinu 😉
no to urcite nie si jedina reachell neboj 😉 mozno do pondeka este dostanes 😅
Luko myslim,ze aj mne dorazi az v nedelu pobolieva ma brucho aj prsia 😝
o prsiach mi hovorte daco...mna uz tyzden...z tych hormonov blbych
dievcence si zvykajte 😅 to bude este pokracovat 😅
tak to je to najmenej co by ma trapilo aspon ze sa mi trochu zvecia 😀 😵 ked uz panboh mi nadelil take male
no to ti verim,aj ked mne sa moc nezvacili,ale za to su pevne a celkom sa mi to paci 😀
babenky ako si vas tak čitam mam na co tesit ja vseobecne vsetky lieky neznasam dobre, tak to bude u nas veselo 🙂))))) 😒 😒 😒
dievcata tak som si tu mrchu privolala dnes rano presne na 32den som to dostala a teraz sa to len zacne od pondelka stimulujem + gonal
to je vyborne , len tak dalej
No vidis reachell,tak si to nakoniec stihla,ved aj tak budes musiet ist pondelok do CARu
Drzim palce aby to bola tvoja posledna mrcha v tomto roku 😵 😵 😵
no baby....tak teda ja len berem hak 3 týždne a sa mi volako prsia sfúkli, citlivé sú, brucho mám nafučané jak pred ms mávam vždy...ani nechcite vedeť jakú podprdu som si už musela kúpiť... 😀 príroda ma riadne obdarila aj bez toho....manžel len kukal v obchode jak puk 😀 ....normálne sa až desím pomaly toho, čo so mnou spraví stimulka a tehotenstvo...budem jak jedno velké dablvemeno 😀 dnes sme boli u svokrovcov chvílu a svokra zase dala svoje "sybilovské" predpovede...že po chvílu narodkách budem mať prekvapko (narodky mám 29.3. 😝 )....neska mi to velice intenzívne dávala 😀 ...sme sa jej pýtali, čo by si želala ako darček na 50-tku, čo má teraz v máji a ona mi zadelila, že ja si mám kukať svoje nákupy 😀 najväčšia sranda je, že ona nevie, že ideme na IVF zachvílu...vedia to len moji rodičia 😕
rachell...držím palec v pondelok 🙂 už nech aj ja začnem....mám obavy, aby mi to kvôli velkonočným sviatkom neposunuli... 😖
barchee neboj kvoli velkonocnym sviatkom ta neposunu, mne stimulka vysla zrovna cez sviatky a pohode sa dohodli na terminoch na kontrolu.
dúfam...si ma ukludnila troška 😅

luko samozrejme sme mali PK,mi sme sli na nase 1IVF a nechceli sme nechat nic na nahodu a vlozili mi len jedno jednickove embryo,lebo embryologicka mi neoporucala dat dve,ze som dost chuda,ze by som mohla mat s dvojickami problemy,tak sme to tak nechali a dvojicky sme aj tak nechceli,ale keby uz boli,tak by sme sa s tym zmierili 🙂 a ostal nam jeden dvojkovy mrazacik,tak som bola taka kludnejsia,ze ak by toto nevyslo,tak idem hned na KET