Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
ahoj tuzimpobabatku,to stipanie moze byt sposobene,ze si to rychlo pichas,skus pomalsie,lebo ja som mala tiez niekedy taky problem 😉
strelka: ahoj, práveže mi to kamarátka pomali pichá...tak neviem....pichá mi to do ramena, no skúsim do bruška 😵
aha,tak ja som pichala ,len do bruska,do ramena neviem ako to citis,ale podla mna do bruska je to lepsie,lebo je tam viac tuku,teda ak nejaky mas 😀
Ahojte, som rada, že som našla takúto stránku 😉 .
My chodíme do ISCARE BA a čakám na odsúhlasenie poisťovne VZP. Žiadosť bola odoslaná cca 26.2. 2010 - teda dúfam vypisovali sme ju s doktorom 25.2.2010 .....a čakáme. Teraz čítam Vaše príspevky o tých liekoch ale celkom nechápem koľko cyklov to vlastne celé trvá od doručenia potvrdenej žiadosti.... a koľko dní si treba brať voľno. Alebo to prebieha hladko bez PN? Ja si budem aj tak brať dovolenku - mám jej kopec z minulého roka ešte všetkú 🙂 . Ďakujem za odpoveď. Ozaj je tu niekto v takom vyčkávacom štádiu ako my? Je lepšie vybrať lieky z lekárne alebo kúpiť tu od niekoho čo mu zostali? Sa majte a teším sa na nové príspevky . PA
Ahoj monicka,ja sice nechodim do ISCARE,ale co sa tyka IVF ti mozem poradit iba zvlastnych skusenosti 🙂
Tu PN odporucaju,ale je to vsetko na pacientke,zalezi aj aku mas robotu,ale ja som bola rada,ze mam volno aj kvoli robote,ale mi dva dni nebolo dobre z injekcii,ale to je individualne,ale na odber vajicok a transfer by si mala mat urcite volno aspon par dni.
strelka a kedy si sla na pn vies ja som na materskej ale platim si dobrovolne ppoistenie na socialnom tak mam narok na pn, lenze kedze som na materskej tak si o tu pn musim ziadat, nikto mi ju nenuka kedze som na materskej.
aha kefalinek,tak v tomto sa nevyznam,ja som na pn isla hned na zaciatku IVF,teda este v pripravnej fazy,pretoze mam robotu ktora je dost na psychiku a nechcela som riskovat,ze peniaze ktore dame do IVF vlastne ako keby sme vyhodili a myslim,ze my to aj pomohlo k uspesnemu koncu 🙂
monicka ahoj, ja chodím do ISCARU v BA, ak budeš chcieť s niečim poradiť, tak sa kľudne pýtaj. Ja som si lieky kupovala v lekárni, to čo som ja potrebovala nebolo vtedy v ponuke. Myslím, že voľno Ti bude staciť, ale ja som tiež bola na PN tak ako strelka a asi to bolo na niečo dobré 🙂
ahoj monicka 🙂 my sme na to presne tak ako vy 😀 žiadosť sme vypisovali 23.2. 😀 takže sme na úúúplne rovnako. Tiež chodíne do ISCARE v Ba 😉 k Válkymu. Ja teraz beriem posledný týždeň HAK a v pondelok 22.3. idem na poslednú kontrolu pred začatím stimulky. Dr mi vravel, že dovtedy budú mať žiadosť schválenú a začatím menštruácie začnem aj stimulku. Aký máte problém? Ty či manžel?
lukoooo, tak akooooo????? 🙂
ahojte
luko ja na teba mylsim ako sme zvedavé???
aj ja luko 🙂
luko sa nam asi stratila 😉
ahojte holki,luko sa nestratila,ta sa psychicky pripravuje na zajtrasok 🙂 zajtra sa dozvieme ako dopadla, drzim palce luko 😵 😵 😵
ahoj luko tak ako som strasne zvedava 🙂 uz si testovala 🙂
luko drziiiim palce aj ja dobre to dopadne nebooj 🙂
Ahojte vsetci. Ja som prvy krat, je super ze sa niekde o takychto veciach diskutuje.
Ja som uz zaradena na protokol, mam dlhy, dost sa bojim toho pichania, zacinam s diphereline po velkej noci.
neboj mata to zvladneme
Este tu citam ze to stipe, no super. Kam sa pls picha Diphereline? Dufam ze si to nebudem musiet pichat sama.
vyzera to tak ze ano, teda ak nemas znamu sestricku po ruke, neboj neni to take hrozne, picha sa do bruska, a to stipanie zalezi na tom ako si to pichnes
no vybrala som vsetky recepty z lekarne, platila som 406 euro, niektore injekcie mam v pere ale horsie je to s tymi bez pera
mata: neboj, zvykneš si...ja sa ničoho na svete tak nebojím ako injekcie....nehovorím, že sa už nebojím po týchto pichaniach, ako sa blíži piata hodina večer, tak som na "větvy" 😀 😀 ..ale dá sa to 😉 ...veď čo by sme nespravili pre to, aby sme môhli mať bábo, nie? 🙂
ahojte,
tak bohužial...nemám dobrú správu..dostala som menzes...včera som začala špiniť a krv dnes bola už len formalita.
Takže sa idem snažiť presvedčiť sa...že mrazáčikovia prežijú rozmrazovanie a budem patriť k tým šťastným 30%, ktorým sa KET podarí...ostatným držím palce. 😉
ahoj luko velmi ma to mrzi ☹ drz sa raz to musi vyjt 😉
luko...to je mi ľúto ☹ , teraz sa to určite podarí 😉
luko aj mne je strasne luto ze ti to nvyslo ☹ tak velmi som verila ze sa to podary mna asi tiez caka take sklamanie lebo mam tu hnusnu endometriozu a ta robi v nasom tele sarapatu musime byt silne verim, ze KET vinde na 100% 😉 ziadnych 30%
ahojte luko je mi to luto, ale KET sa urcite podari.
Dnes zacinam rano prva tatbletka provery, akysi nemam z toho dobry pocit.
ahojte dievcence,luko aj mna to mrzi ze vam to rovno nevyslo,ale chvalabohu mate mrazacikov a tak mozte ist co najskor do dalsieho pokusu a vela babam prave KET vysiel,tak verim ze aj tebe to vyjde 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

ahojte, kočky dosť ma diphereline štípe...ako ste na tom vy?