Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
heriet blahozelam a tichucko zavidim viem ze sa to nema, lae trosku snad mozem 🙂
amiga ja som tiez na pn pocas stimulacie v car mi dali potvrdenie pre obvodneho aby ma vypisal na pn a ten s tym problem nemal, asi je lepsie byt doma, menej stresov a nervov mas.
Ahojte,nemám gonal. Nezostal niektorej?
Píšte do IP. Ďakujem.
Ahojte,
jemine to je noviniek od vcera.
Ja pridavam update, som volala dokymu, tak mam si zacat pichat ten dopherline den po dobrati antikoncepcie... tak som rada ze sme to vyjasnili, aby som nieco nepokazila skor ako sa nieco zacne 😅
no a teraz este obehat interne vysetrenia. neviete ako najviac stare tie interne vysledky musia byt? ze kolk opred operaciou najviac? ked mam teraz cca mesiac pred odberom, tak reku ze ci uz teraz mozem zacat s behackami po dr... 😨
ahojte ,hladam osôbku na pokec co zacala stimulovat 8.4 (alebo tak)ako ja , sa mi nejak zda ze to nejak nezabera ako doktorka hovorila aj ked viem ze hovorila a hovorila toho strasne moc naraz tak neviem
cherryl neboj to pride, a co si pichas?
nechavam si pichat diphereline 7 den takze uplny zaciatok
Ahojte. Ja som bola na výber vajíčok 1.4 mala som 11 oocytov a podarilo sa oplodniť 9. S toho bolo na druhý den dobrých 8. Mala som PK a 6.4 mi vkladali 2 embrijka. Ostatné mám zmrazené. V piatok idem na krv Hcg tak držte palčeky.
Inak robila som si test na 5 den od oplodnenia a bol negatívny..potom som si ho robila na siedmi den a bola tam taká slabučká čiaročka ale fakt slabá. Na osmi den to je dnes som si ho robila opät a zase tam bola čiaročka ale len slabunká..tak neviem..
ahoj mirka aj ja som bola na vklad 6.4.a tiez mam ist na krv 16.4 a tiez mi vlozili 2 embryjka.A do akeho caru chodis?
caute kocky, no zneje vam to nadejne. budem vam drzat palceky 😉
amigaa diky za radu, to ma vobec nenapadlo, ze budem mat dopichane vajecniky a ze to asi aj boliet bude 😅 ...teda, ze dopichana budem, som vedela, len mi nedoslo, ze to asi nebude sranda. V tom pripade som uz asi len dva dni v praci 😅
Baby co este len stimulujete, mate nejake vedlajsie ucinky z tych injekcii? Lebo mna prsia nebolia vobec a ani nemam ziadne bolesti v oblasti vajecnikov, ani nic ine. Moja kamoska pri IVF od stimulky zvracala a byvalo jej hrozne zle, citila sa ako tehotna a mala velke bolesti.
cucoriedka, ja som mala predoperacne od februara (vtedy ma operovali na zlcnik) a povedali, ze im to staci, ze len KO, HIV a syfilis si mam dat spravit. Takze kludne mozes zacat vybavovat.
mirka a kevama drzim palce 😵
kefalinek daj vediet ako dopadla kontrola. ty si vlastne o jeden den pozadu ako ja 😉 😀
Info poprosim do IP!
Herriet 37r. ET 31.3.2010 Gyn-five KE pozitivne - gratulujem 🙂
Snecka 32r. 2IVF 9vajicok, 7embryi ET12.4.2010 2blastocysty Helios MT drzim palce 😉
Amiga22 37r. 1IVF OPU11.4.2010 ET13.4.2010 2embryia Iscare BA drzim palce 😉
Kefalinek 26r. 1IVF stimulacia pokracuje UTZ15.4.2010 Helios MT
Cherryl 30r. 1IVF stimulacia pokracuje UTZ? Gyn-five BA
Zuzanabb 32r. 1IVF stimulacia pokracuje UTZ16.4.2010 OPU19.4.2010? Helios MT
Rebeca_1 31r. 3IVF stimulacia pokracuje UTZ17.4.2010 Ferticent BA
Mata33 33r. 1IVF stimuluje UTZ15.4.2010 Gyn-five BA
Janemari 31r. 1IVF caka na schvalenie ziadosti Iscare MT
Monika7299 33r. 1IVF caka na schvalenie ziadosti Iscare BA
Barche 27r. 1IVF konzultacie 15.4.2010 Iscare BA
Stanka04 26r. caka na konzultacie? Ferticent BA
ahojte. Kefalinek-pravdaze mozes. Taku zavist poznam-to je taka "dobra" zavist 🙂 Ti budem drzat palce- a samozrejme vsetkym, ktore ET este len caka 😉
barche, ako konzultácie???? Nepovedali Ti, že mi máš odkázať , že mi prišla potvrdená žiadosť? ....
PRÁVE SOM VOLALA A........................................................NIČ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale sľúbili mi v centre, že zavolajú zajtra do poisťovne a dajú mi vedieť - vraj je to divné.....
TAK TO TEDA JE...... sakra !!! už dočerpávam trpezlivosť hlboko na dne mojej rezervy.... pomóóóóóc
Prosím, je tu niekto kto ešte čaká na potvrdenie z obdobia 25.2.2010-12.3.2010.
Monicka, a v ktorej poistovni si?
miroslava, ak je tam slaba ciarocka tak si tehotna ja som sa kedysi pytala na to dokiho a on povedal ze ak je tam len trocha zvysena hladina HCG, tak testu kaze slabu ciarocku ,tym ze HCG zvysuje silnie aj ciarocka.
zuzka moja ja mam mat OPU predbezne utorok, kontrolu mam v nedelu vajok mam dost a tak 10-12 mm.
monicka posielam ti kyblik plny nervov, vydz to centrum to poriesi neboj zajtra je to schvalene
ahote pripajam sa do tejto temy ja som podavala ziadost 29.1 a do dnesneho dna nic....vyvolavam do centra aj dnes a stale nedoslo..v poistovni som bola aj osobne tak 23.3 to uz poslali na generalne riaditelstvo takze cakam........ ak nepride do stredy tak tam volam znova ze kde to viazne....podla zakona musia vraj do mesiaca dat vyjadrenie...no uvidime...
Ahojte, ja mam Doveru, odniesla som to niekedy v januari tam osobne a do 14 dni mi volali z Ferticentu a bolo to potvrdene.
Tak asi zalezi, ako sa tomu "schvalovatelovi" chce. U nas to bolo fakt rychlo.
christie-tak to mas pravdu lebo ako som tam bola osobne ze co sa deje s mojou ziadostou tak az "vtedy zistili ze aha my mame aj nieco robit " a od toho dna sa to vlastne pohlo...no ked nahodou nedojdu do stredy tak tam volam znova( tak mi povedala aj sestricka v centre) ja mam spolocnu ale zlucovali sa zo vseobecnou tak maju v tom asi chaos ☹
tak držím palčeky, nestresuj sa, to nie je nič proti tomu, ako ked cakas na vysledok krvi. to su strasne dva tyzden od ET kym ides na krv. ale nejako bolo a nejako bude 🙂 a do konca roka by som rada bola mamina. Prajem to vsetkym, tak nech sa nam to vyplni, take Vianočné darceky
Mám Všeobecnú a kamoška vravela, že to tam ide rýchlo... a pre info: zlučovali sa na začiatku roka... takže toto nie je nejak vhodná výhovorka vo IV. mesiaci... taktiež som rátala, že budeme mať batôžtek pod stromčekom... ach jo...
ewikta..... tak to aký recept mi poradíš aby som im tam stále nevyvolávala???
kefalínek.... gratulujem.... a koľko si si dala vajok? (neviem či mi to tu neušlo)
christie- dakujem pekne aj tebe vsetko dobre a drzim palce...
ewitka a v ktorom si centre? lebo je to aj ista vizitka centra, ze sa nezaujimaju v poistovni o nevybavene ziadosti, ved oni su spolu v denodenom kontakte. mne prosim ta volali z centra, ze poistovna ma nevie identifikovat, ze ja nie som ja, ze ma tam nemaju a ziadost mi neschavlia. takze som tam bola uradovat. nakoniec im doslo, ze som so spolocnej zdravotnej, hoci vsetko mali na papieroch a samozrejme ze sa vyhovarali, ze im este nezmigrovali data. Ale aj tak to netrvalo tak dlho. ziadost sme podali zaciatkom januara a ku koncu februara som ju mala schvalenu, trvalo to 6 tyzdnov. inak len pre tvoju informaciu, poistovna s tebou nemusi komunikovat ak nechce lebo samotnu ziadost podpisuje lekar. a teda v pripade problemov by teda s poistovnou malo komunikovat centrum a ty s centrom. a dalsia dobra rada, nenchaj sa odbit ani na x-ty krat, musis byt otravna a drza ak inym sposobom nevies dosiahnut svoj ciel. ja to tiez nemam v povahe, ale co sa tyka lekarov, uz som to zacala praktozovat. 🙂
monicka......neviem co ti napisat treba uz len cakat urcite to niekde viazne chyba je u nich a ked tak zavolaj do vseobecnej ..ja som tam bola aj osobne a uz mi povedali ze to je na generalnom riaditelstve takze uz len cakam na schvalenie..uvidime...drzim palce aby odozva z ich strany bola coskoro...
centrum Spln
ahoj babyyyyyyyy 😀 taká som vytešená, som si bola vybrať leiyk dnes, už ich mám aj doma...dala sm foto do albumu. Mám krátky protokol, dostala som Merional a Orgalutran. Na 2 DC mám ísť k dr na pichnutie prvej dávky. Teraz už len čakám na ms 😀 nikdy som si nepriala viac, aby už rýchlo prišla 😉
Monicka, to jak je možnéé???? 😲 veď aj ja mám všeobecnú.... 😒

christie, heriet uz ma krvne testy a podla vsetkeho vysli pozitivne. ale nie je dobre sa porovnavat, kazdy to ma inak, niekto citi brusko a vajecniky a prsia bola, niekto neciti vobec nic. takze tym sa neriad. ja napriklad prsia citim uz od stimulky, aby som bol,a presna, tak ma zacali boliet asi 5 dni pred OPU a bolia ma tak, ze si na ne ani nelahnem. velmi som ti asi nepomohla 🙂 a pokoj stres ti moze len uskodit.
matka, tak drzim palce, aby bolo vela kvalitnych vajicok.