Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
zuzka, tak to sa v nedelu uvidime aj ja idem na kontrolu, vidis dobre to dopadlo, v nedelu budu krasne velike tie nase vajka 😅
je super, dufam, ze mas pravdu kefi 😉 normalne mi odlahlo aj ked viem, ze som este nevyhrala... ale verit musim!!! vsetky musime ze to dobre dopadne... 😵
pridem tam aj s chlapom, ty zoberies malu?
tentoraz uz ano, aj manzelika si pribalim.
😒 monicka este pockam do toho posledneho apriloveho tyzdna.Aj tak som teraz chora jak .... tak sa aspon preliecim.A co sa toho cakania tyka uz som zvyknuta.A pokial hovoris o tom kazeni sa v zivote,keby si ma poznala tak pochopis.Tak ako ti napisala zuzana vzdy sa najde nieco co sa ti pokazi.Cely minuly rok jedna velka katastrofa a ked som si v polovici decembra povedala ze uz ten koniec roka dozijem v pokoji a pripravim sa psychicky na centrum a ivf tak najprv v jeden den zostala mama bez prace a aby nebolo malo na druhy den dostal otec infarkt.A kedze nemam surodencov a v robote dovolenka nehrozila vies si predstavit ake to bolo zvladat povinnosti a byt aj oporou mame a pritom sa nezosypat pri predstave ze na vianoce uz nebudem mat otca.Takze ver mi vzdy je nieco co sa moze totalne po...
jojoj o blbych nahodach by som mohla toho tiez popisat , ale tento rok sa to nejak zlomilo aspon som si myslela ked mi po 2 tyzdnoch dali z centra vediet ze mam schvalenu ziadost brala som to ako dobre znamenie ale potrebovala by som dalsie nejak mi ta stimulka neslape ako ma , ked si to porovnam so snazilkami co som nasla s cca rovnakym zaciatkom stimulacie .u mna proste nic nejde podla pravidiel ,ani lahko,ani zadarmo ☹ Idem sa vikend odreagovat v pondelok po kontrole budem mudrejsia
cherryl aj ja som dufala ze sa to tento rok zlomi,najprv to zcalao fajn ziadne dhe cakanie do centra a potom to zacalo o rodinnych smutkoch nehovorim,ale zle vysledky zo sterov,teraz nekonecne cakanie kedy zavolaju ze je to schvalene.Akurat dnes muz hovori ze on tam ide v pondelok volat.Som mu zakazala ale kedze nebudem s nim 24 hodin denne tak to neustriehnem 😅
Baby napiste mi prosim nove info do IP!
Herriett 37r. 1IVF ET31.3. KT12.4. pozitivne gratulujem G-F KE
Snecka 32r. 2IVF ET12.4. transferovane 2 blastocysty drzim palce Helios MT
Amiga22 37r. 1IVF ET14.4. transferovane 2 embryja drzim palce Iscare BA
Zuzanabb 32r. 1IVF stimulacia pokracuje UTZ18.4. Helios MT
Kefalinek 26r. 1IVF stimulacia pokracuje UTZ18.4. Helios MT
Cherryl 30r. 1IVF stimulacia pokracuje UTZ19.4. G-F BA
Rebeca_1 31r. 3IVF stimulacia pokracuje UTZ19.4. Ferticent BA
Mata33 33r. 1IVF stimulacia pokracuje UTZ22.4. G-F BA
Barche 27r. 1IVF ihlicky pripravene, caka na menstruaciu Iscare BA
Janemari 31r. 1IVF caka na schvalenie ziadosti Iscare BA
Monika7299 33r. 1IVF caka na schvalenie ziadosti Iscare BA
Stanka04 26r. IVF? caka na menstruaciu alebo schvalenie ziadosti Ferticent BA
Cucoriedka 28r. 1IVF caka na schvalenie ziadosti G-F BA
rebeca ja som Iscare Martin nie BA 😉
Ahojte snazilky dlho som sa tu neukazala ale musim vam povedat uzasnu spravu v piatok som si robila teh.test a mam tam // 🙂 neuveritelne ,ale je to tam zajtra idem na krv ,sono a dufam ze sa mi to potvrdi a vsetko dobre dopadne ved som na tento zazrak cakala uz strasne dlho zajtra dam vediet 😵
cavelinko, pekny vecerik vsetkym. Pozeram ze tema trosicka posmutnela.
Kocky, netreba vesat hlavu, je pravda ze su obdobia ked sa zacne nieco s...t a potom to uz ide dole kopcom.. ale treba si udrzat pozitivne myslenie (viem ze je to veeeelmo tazke z vlastnej skusenosti lebo niekedy podvedomie pracuje za nas). Mna vzdy nahodi naspat do rytmu drahy, si uvedomim ake mame stastie ze sme sa vobec nasli (aj to uz je uzasna vec), no a napriek tazkym chvilam ma to ukludni a pozdvihne.
Reachell vyborna novinka 😵 tesim s tebou.
Reachell uzasna spravicka.
Moc ti gratulujem a tesim sa s tebou.
Ake mas pocity? Ako sa citis?
Opatruj sa a papaj vitaminky!
Dakujem koceny pocity mam asi ako kazda tehulka pobolievanie v podbrusku ale len sem tam ako na MS no a prsia mam bolave citlive na bruchu nemozem spavat na nic nemam chut jem len tolko aby mi neskvrkalo v bruchu a papam aj vitaminy a v ustach mam taku zvlasnu chut ako olovo no co nejak to musim vydrzat 😉
raechall to bude baabenko vbrusku podla priznakov gratulujem !!!!
zuzka ako dopadla dnesna kontrola v martine ??
babeny, vy ked ste dostali ampulky na stimulaciu, aj vam vysvetlili ako si ich pichat, ci ste si ich chodili pichat do centra?
Ja mam Diphereline, no a mne k tomu nic nedodali, ani ihli a striekacky ani vysvetlivky co s tym.. tak lutujem ze ma to nenapadlo rovno u doktora, ze si teraz pripadam uplne hlupucko... ako keby som tam ani myslou pritomna nebola. och joj 😔
Ozaj, a vy ste mali nejake vedlajsie priznaky ako naladovost? Co mam cakat?
ahoj cucoriedka, na prvu injekciu najlepsie ist do centra tam ti aj vysvetlia ako si to pichat. Alebo ak sa da mozes aj do centra chodit na pichanie.
ihly a striekacky si musis kupit ak si budes pichat sama. po diphereline mi neni nic ale ked som zacala kombinovat s gonalom tak ma boli hlava a mam trochu navaly tepla inak zatial nic. Este ma boli modrina na bruchu po jednom nevydarenom vpichu 😀
Rachel a Henriet gralujem!
ja teraz riesim dilemu keby si mam dat porobit predoperacne, som este len pred druhou kontrolou (9.den cyklu), neviem kedy mi budu robit presne OPU.
kefi, vcera sme sa dobre minali 😅 ked sme tam s mojim prisli, tak v cakarni sedel tvoj manzel s dcerkou. Takze ty si sa akurat prezliekala, lebo za chvilu z druhej kabinky vysla baba a ja som isla dnu sa vyzliect. Takze ty si bola u Krajka ked som ja cakala v tej kabinke 😀 A ked som ja vysla, tak uz ste tam neboli. Krajko povedal, ze vajka trochu podrastli, takze mi dal daku nahradu menopuru (nezapamatala som si nazov) a to mam uzivat do zajtra. Zajtra mam kontrolu a uvidime ake budu a kedy bude odber. (Ak bude vobec, ale nepripustam si, ze by nebol 😵 ) Tebe co povedal? Vy ste sa uz asi dohodli na odbere 😉
mati predoperacne si uz vybavuj, lebo tie HIV a syfilis trvaju dlhsie a predoperacne ti platia aj 3 mesiace - teda aspon mne platili tie z operacie zlcnika co som mala vo februari
reachell a herriett gratulujem!!!! 😀 😵
baby aj vas boli brusko od pichania? lebo ja si asi blbo triafam alebo co, ale v poslednej dobe ma to stipe ako slak a aj brusko mam na dotyk bolestive.
zuzka ahoj my mame odber zajtra včera som si pichla posledné včeličky, čo si mu nepovedala, aby sme pockali, my sme tam chvilku cakali, to brusku mam take iste ja som si uz včera nemala kam pichnut injekcie, večer mi dali ten pregnyl do svalu a zajtra ideme na to.
neboj tie tvoje vajicka sa rozhybu na 100 %
dakujem kefi, dufam, ze mas pravdu. ja neviem co su take lenive 😉
vidis, to ma nenapadlo tvojmu daco hovorit. aj som si myslela, ze by chudak nepochopil, ze kto som a co chcem 😀 a aj tak som isla hned dnu ako sme tam prisli. Mala je nadherna 😵 ta sa vam podarila prirodzene, ci tiez cez IVF? Teda ak nevadi, ze sa pytam.
drzim palce na zajtra!!!!!!!!
ahojte snazilky. Zuzka, ja som si pichala do stehna a bolo to v pohode-sice som si dva krat trafila zilku, co prijemne nebolo, ale inak sa dalo 🙂 Uz mam odber za sebou-baby, uz mi zily nevidno, co vecne odo mna kazdy krv potrebuje. Hrozne 🙂 Rachel gratulujem 🙂
zuzka nam sa mala podarila prirodzene, len pri druhom nepodarenom tehotenstve som prisla o vajickovod a kedze som mala iba jeden tak ostalo uz jedine ivf, este chceme bratčeka alebo sestricku nech je doma veselsie 😵
zuzi dik, tak som si uz radsej dnes bola vybavit krv a moc a interne mam v stredu. Tie HIV a ine co dlhsie trvaju uz nepotrebujem, tie mi robili ked som bola na laparoskopii. vysledky zevraj budu uz zajtra. A platia iba 2 tyzdne tak to dovtedy snad pojdem na OPU
Mna uz to pichanie nebavi uz brucho protestuje, 17 inj je uz az az.. Hocikedy ma v nom pichne, mam pod pupkom velku modrinu a pichanie kazdym dnom viac boli aj stipe.Tak si to picham stale viac a viac od pupku dalej do stran neviem kde skoncim 😀
matka v pupku a okoli to boli a stipe najviac skus viac na strany
kefi nevedela som, ze nemas vajockovod. to ked ma zena len jeden, tak musi ist na IVF, ci ste nechceli riskovat? Boze ty uz zajtra budes vediet ako a co 😉 drzim palce, napis potom ako a kolko a co a tak 😀
mati mne nic take nehovorili, ze by vysledky platili len dva tyzdne... sranda
aj mna to dako boli stale viac a viac a to som si myslela, ze ku koncu si to budem pichat ako profesionalka 😀
tie vysledky isto neplatia len dva tyzdne pretoze ja ich mam v heliose uz 3 tyzdne a nikto nic nehovoril, zuzka poviem ti tajomstvo vies moja ja mam len jeden vajecnik a maternicu tak preto ivf, vies ,?? 😲

mati drzim palce, ja som sa bala na zaciatku, ci nezareagujem velmi a hups mam opacny problem 😝 moje telo si furt musi robit co chce.
monicka, viem si predstavit tvoj hnev, ze preco prave tebe sa musi take daco stat. Ja si to hovorim uz niekolko rokov.
Aj co sa tyka IVF, tak mi ide ako krv z nosa. Najskor nam az 2 mesiace schvalovali ziadost, islo ma jebnut s prepacenim, ze co s tym robia a ked nam ju konecne schvalili, tak ma o tyzden chytil zapal pankreasu a museli ma odviest do nemocnice. Potom o dva mesiace na to operacia zlcnika a teraz to ledva stiham, lebo mi koncom aprila konci platnost. No a do toho moje telo nereaguje ako by malo na hormony... 😒 tak neboj, vzdy sa este moze daco dosrat 😉