icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

monicka7299
21. apr 2010

herriett - tak to Vám verím.... ja šaliem teraz z tej našej žiadosti ani dnes ešte nikam nedorazila 😠

zuzanabb
21. apr 2010

moni, tvoj ma ovela lepsie vysledky ako moj, preto nam hned odporucil ICSI ako u herriett. a tiez sa nam spermiogram stale horsi a horsi ☹
neboj mojni, ber to tak, ze v lete je vacsia uspesnost IVF podla statistiky, takze vy akurat smerujete na letne mesiace 😉 ja viem, ze je to slaba utecha, ale daco pozitivne v tom musis hladat

kefalinek
21. apr 2010

zuzka mas silnych bojovnikov 😀
ja tu popijam akysi nutridrink co mi kazali v martine pit 5 dni no ale len to tu miesam a chlupkam moc mi to nechuti 😝
monicka ja cakam s tebou som zvedava kedy to vybavia

zuzanabb
21. apr 2010

to mojni mali byt moni 🙂
kefi, aky drink? daco z lekarne, ci si miesas zeleninku? 😀

kefalinek
21. apr 2010

z lekarne vraj je tam olno bielkovin a zvycajne sa dava diabetikom ale je hnus strasne sladke 😖

monicka7299
21. apr 2010

KEFALINEK A NA ČO JE TO DOBRÉ?????

kefalinek
21. apr 2010

vraj to zabrabuje tomu hyperstimulacnemu syndromu, vraj je najvacsie riziko po odbere

zuzanabb
21. apr 2010

aha a to davaju vsetkym pit taky napoj, ci len tym, ktorym to hrozi?

kefalinek
21. apr 2010

ja neviem z 10 co som sa pytala len mne ale ked som sa pytala ci mam na to nabeh povedali ze ani nie

zuzanabb
21. apr 2010

to nevadi, dolezita je prevencia 😉
dnes ti je ako? ci este unava pretrvava?

janemari
21. apr 2010

monicka v inej teme mi jedna baba odpisala ze na scvalenie sa caka 2 mesiace,takze tento cyklus to vzdavam,uz to pravdepodobne nestihnem.Takze dalsi cyklus by som uz mohla zacat so stimulkou 😒

barchee
autor
21. apr 2010

ahoj baby, no mne dr hovoril, že ak mám hormonálny profil ok, pravidelnú menštruáciu a indikácia na IVF je blbý spg, tak nie je dôvod na laparku...mne je to zhruba jedno 😉 dnes došla ms 😀 lenže do iscare som sa dostala volať až o 15:04, čo je už po záverečnej a slečna mala vypnutý už počítač, tak tam musím zavolať zajtra ráno a dohodnúť sa ísť pichnúť hneď aj prvú dávku rovno...dúfam, že nebude s tým problém, lebo že dr má toho zajtra dosť...ale mňa to nezaujíma, povedal, že na 2 DC mám prísť a skôr ako dnes sa nedalo objednať, keďže došla ms dnes...tak snáď tam hneď ráno vyrazím aj s liečikmi 🙂

kefalinek
21. apr 2010

zuzka dnes mi je uz fajn v noci som spinkala ako male babenko, sem tam ma este trosku brusko pobolieva ale inak je to ok. 😎

tinka1987
21. apr 2010

Ďakujem vám za pomoc, už aby som začala s tou stimulkou a uvidíme. 🙂

rebeca_1
21. apr 2010

Baby nove info mi prosim posielajte do IP! Dakujem.
A vsetkym Vam moc drzim palceky!

Snecka 32r. 2IVF ET12.4. 2blastocysty Helios MT
Amiga22 37r. 1IVF ET14.4. 2embryjka Iscare BA
Kefalinek 26r. 1IVF 15 vajicok, 9 oplodnenych ET25.4. Helios MT
Rebeca_1 32r. 3IVF ET? Ferticent BA
Zuzanabb 32r. 1IVF OPU23.4. Helios MT
Cherryl 30r. 1IVF OPU? Gyn-five BA
Mata33 33r. 1IVF UTZ22.4. Gyn-five BA
Barche 27r. 1IVF 1DC Iscare BA
Janemari 31r. 1IVF caka na schvalenie ziadosti Iscare MT
Monika7299 33r. 1IVF caka na schvalenie ziadosti Iscare BA
Stanka04 26r. 1IVF caka na schvalenie ziadosti Ferticent BA
Cucoriedka 28r. 1IVF caka na schvalenie ziadosti Gyn-five BA

monicka7299
21. apr 2010

janemari....na schválenie sa nečaká 2 mesiace !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4 -6 týždňov ak sa nezlučujú poisťovne. Ja to mám už 2 mesiace a ešte to nedorazilo lekárke ktorá to schvaluje lebo to zle poslali!!!! ale teraz sa ma nezbavia....

barchee
autor
21. apr 2010

rebeca, pozerám, že ideš na 3. ivf...to si stále vo ferticente? či si už aj menila centrum?

janemari
21. apr 2010

monicka uz som sa zmierila s tym ze to tento cyklus nestihnem aj ked nadej je tu stale.Ale skor to beriem ze zacnem az koncom maja.To by som uz musela mat poriadnu smolu aby som cakala 3 mesiace 😒

rebeca_1
21. apr 2010

Barche ja som bola na prvom IVF pred siestimi rokmi v Gyn-five v BA, na druhom vo Ferticente v septembri minuly rok a teraz som tam aj na tretom. Preco?

barchee
autor
21. apr 2010

rebeca, len tak sa pýtam 🙂

denkap
22. apr 2010

Ahojte, nakukla som tu a citam o schvalovaniach ziadosti na IVF. Ja som bola v spolocnej poistovni, od noveho roku to je teda spolocna, v Heliose v MT sme vypisovali ziadost 15.3. a vcera mi volali, ze je schvalena, takze to trvalo cca 5 tyzdnov...

kefalinek
22. apr 2010

denkap tak to si jedna z tych stastnejsich ,ked ti to prebehlo tak rychlo

denkap
22. apr 2010

netusim, od coho to schvalovanie zavisi, mozno aj od CARu, tazko povedat.
dufam, ze sa budem tesis aj za par tyzdnov 😉

mata33
22. apr 2010

ahojte, no mam po kontrole, folikulky rastu pomaly su este malicke a dostanem vyssie davky a ako 3 inj mi pribudne zase gonal :( neviem kde sa do mojho dopichaneho bruska vojde...kontrola cez vikend. hlavne ze sa ma sestricka pytala ci uz mam predoperacne .. tie mi aj vyexpiruju

mata33
22. apr 2010

zuzi drzim palce na zajtrajsie OPU!

kefalinek
22. apr 2010

zuzka budem na teba mysliet daj vediet aka je urodicka, neboj neni to nic hrozne 😵

monicka7299
22. apr 2010

čo je OPU?

mata33
22. apr 2010

monicka to je punkcia folikulov, ale inak odber vajicok

mata33
22. apr 2010

monicka inak ta tvoja ziadost to je hrozne, dufam ze to uz skoro doriesia..

monicka7299
22. apr 2010

prave som volala do Iscaru a vraj čo majú robiť? Musíme len čakať a keď som im vravela, že už viem, že mesiac bola žiadosť v Dôvere kam nepatrím, tak mi povedala, že ona nevie ako sa to nedopatrením stalo..... teda, že sa mi ospravedlňuje ale aj tak nič nemôžme robiť!!!!! A povedala som jej, že maximalne najviac na svete neznášam keď ma niekto klame a vodí za nos a ona vraj neklamala, lebo nevedela!!!!!!! .............čo ja sa vôbec vysierám s nejakou sekretárkou mala by som sa ísť sťažovať za nadriadeným ale aj tak , čo narobím..................
Najradšej by som zmenila centrum, myslím, že dlhšie by to nikde netrvalo......
Už ste niekto menili počas podávania žiadosti????