icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

rebeca_1
30. apr 2010

Cucoriedka ja mam 1 prasok a 1 vodicku pregnylu. Ty potrebujes ale asi viac, ze?
Mne to zostalo zo septembra 09, je to v zaruke a mam ho doteraz v chladnicke.
Ale hovorim mam len jeden prasok a jednu vodicku....

cucuriedka
30. apr 2010

ahojky rebeca, dakujem, ale uz nastastie sa splasilo. Cely den nahanania a telefonovania, stres o 106, a adrenalin na najvyssiom bode... ale nakoniec sa podarilo. Z lekarne, kde mali posledne 4 kusy. Najblizsia dodavka je az v polovici maja..

rebeca_1
30. apr 2010

No tak fajn, teraz uz len drzim palceky!

janemari
30. apr 2010

Ahojte tak ziadost mam schvalenu.V utorok idem do centra pre info co a ako,naucia ma pichat injekcie a koncom maja sa ide na ostro 😉

janemari
30. apr 2010

monicka ja som chcela aby to bola rybka,ale som myslela ze to uz bude tento mesiac a to by sa male narodilo vtedy ked aj ja.No nestalo sa tak sa budem len utesovat ze ivf vyjde na prvy krat.A co sa tyka toho vstavania z dna:viem ze kopa ludi je na tom horsie ako ja,ale ked sa ti veci stale komplikuju tak pri ich rieseni casto zabudas na druhych.A vlastne ked sa snazis veci riesit,menis strategiu raz tak raz tak a ked sa nedari najst tu spravnu cestu nemas uz chut nieco riesit.Teraz uz vsak idem cakat na stimulku a budem dufat ze sa uz nic nestane a vsetko pojde tak ako ma 🙂

cherryl
30. apr 2010

konečne v pondelok idem na OPU 🙂 takźe GF-BA rano som tam ako na koni a teraz idem vzdrhnuť byt 😝

barchee
autor
30. apr 2010

ja uvidím zajtra na utz, či budem mať opu v nedeľu alebo v pondelok 😀

cucuriedka
30. apr 2010

anemari gratulujem k ziadosti.

Ja idem na krv a utz v pondelok do GF-BA, som zvedava ci mi budu vediet povedat ze kedy bude OPU, asi to bude este skoro ked je to 8. den DC... co myslite?

barchee
autor
30. apr 2010

cuco, ja som bola včera 8. deň stimulky, normálneho cyklu to bolo 9DC a dr mi povedal,že na 90% to bude v pondelok, ale uvidí zajtra na utz...lieky mám len do zajtra, na nedelu už nemám, mám akurát už potom pripravený ten Ovitrell na pichnutie 😉

cucuriedka
30. apr 2010

😕 a to ja potom nemam akosik neskoro tu kontrolu? ja zajtra este pridavam k diphereline a gonalu este jeden hormon.. mozno koli tomu ze ty mas kratky protokol... kazdopadne zaujimave... tak budem drzat palceky nech vsetko vyjde podla planov, a urcite potom popismenkuj ako si dopadla 😉

barchee
autor
30. apr 2010

jáj, tak hej, ja mám krátky protokl, dnes je 9. deň stimulky 😉

cucuriedka
30. apr 2010

no tak budem na teba teda mysliet nech je sicko fajn ako ma byt 😉

barchee
autor
30. apr 2010

ďakujem 🙂

cherryl
30. apr 2010

dufam ze sa cez vikend niekam dovolam poznacila som si na papier ako mi do telefonu diktovala ze v sobotu si mam dat pichnut Pregnyl 7500 ale ako sa pozeram na tie ampulky tak mi to nie je uplne jasne ked kazda davka je po5000 pomooooooc 😲 😲 😲

mata33
30. apr 2010

ahojte baby ! tak OPU je za mnou. Mam 7 vajicok, poobede som prespala, zatial mi je fajn.

mata33
30. apr 2010

cherryl tak to mas jednu a pol ampulky, ja som mala 2 amp.

mata33
30. apr 2010

cheryl a ziadne drhnutie bytu pred OPU!!! a po nom uz vobec nie

mata33
30. apr 2010

barche ty to mas fakt nejake kratke v tom kratkom protokole 🙂 ja som mala opu 13 den simulky, to bol 17 DC.

mata33
30. apr 2010

janemari k ziadosti samozrejme gratulujem, uz sa to rozbehne...

cherryl
30. apr 2010

mata :1a pol ampulky presne tak som to preratala len mi to bolo divne 😎 ze vlastne polku vyhadzujem

mata33
30. apr 2010

cherryl no to ano, lebo namiesat do striekacky sa musia dve ampulky, budu 2 ml v striekacke ale pichnu ti len 1,5 ml, ides pichnut na pohotovost?

mata33
30. apr 2010

cheryl no zavisi od lekara ked staci tolko ved oni vedia co robia

cherryl
30. apr 2010

mata: drhnutie bytu neni zas az taka makacka na to mam velmi milu pani ja drhnem velmi stylovo a decentne 😝 ale nejak sa potrebujem odreagovat z tych dnestnych prezitych nervou a stresov a po opu jasne ze ma ani nepadne nastastie mam pomoc +muza co navari ,umyje atd 😎 proste uplne pohodovy zivot len mi este nieco chyba ku stastiu bebe 😉

janemari
30. apr 2010

dakujem a dufam ze si coskoro budeme gratulovat k tehulkovaniu.Zatial len citam o injekciach a v utorok sa dozviem co a ako a potom za nejake 3 tyzdne zacnem pichat aj ja.No som zvedava ako to dopadne. 😅

cucuriedka
1. máj 2010

cherryl 😀 stylovo a decentnte 😀 ja sa priznam ze ja mam iba pani na zehlenie, a davam jej zehlit iba to co sa mne nechce (kosele a tricka)

Mata: gratulujem k OPU a k urode 🙂
Janemari: to ubehne rychlo neboj

tak dnes som dala 3 injekcie.. zacina sa to naraz kopit... inac babule, mozno blba otazka, ale ked ma bolia vajecniky, a mam nafuknute brucho z toho, a dam si tesne nohavice... nemoze sa nic popucit, ci? ..normalne mam strach ze ci treba s bruchom opatrne aby sa zachovalo co najviac vajok alebo nie.. 😅 viem ze mozno susu napad... ale vrta v hlave 😕

rebeca_1
1. máj 2010

Cucoriedka az tych 36 hodin pred OPU treba nosit nieco volnejsie. Dokonca som pocula, ze niektore baby chodia na OPU v teplakoch. Stylovo, nie? Teraz by sa nemalo nic stat.

Janemari gratulujem k ziadosti..

Mata skvela urodicka, teraz cakas na telefonat, ze? Moc ti drzim palceky!

Barche, Cherryl uz sa to aj Vam blizi.... Drzim palce!

Panecku ako vsetky uzasne bojujeme.... Radost citat tuto temicku.

mata33
1. máj 2010

suhlas rebeca 🙂 pekne sa to tu vyvija

dakujem za palceky, zo 7 som 3 dala ICSI, oplodnit sa podarilo 5. volat mi bud az v utorok, den pred ET. Myslela som ze aj skorej ma budu informovat ako sa im dari, to bude dlhe cakanie...

barchee
autor
1. máj 2010

ahoj babulky 🙂 taaakže, vajká sú krásne veľké, bruch ma už statne bolí, každý krok cítim, je to bolestivé a nepríjemné, preto sa snažím moc nechodiť 😀 dnes o 22:00 si do bruška pichám Ovitrall a v pondelok na 7:30 mám byť v Iscare na OPU 😀 konečne 😀 počas stimulky som pribrala 2,5 kg, som sa bála, že to bude viac, som aj tak dosť baculatá...bála som sa toho priberania 😕 ale je to v pohode, čakala som, že to bude aj viac jak tak na seba kukám 😅 nevadí, už to bude za mnou zachvílku 🙂

rebeca, preto som túto témičku založila, aby ju bolo radosť čítať a priniesla nám šťastie 😀

rebeca_1
1. máj 2010

Barche aj ja som popri ihlickach pribrala trosku a po ET som 3 kg schudla. Vobec mi nechuti jest.
Ale neriesme vacsie bruska, budme radi, ze nam to vsetkym ide pekne hladko....
Tak drzim palce na pondelok!

Mata vydrzis tych par dni, zachvilocku ides na ET, neboj! Drzim palce!

cucuriedka
1. máj 2010

barchee, a kolko vajok? ci to ti nepovedali?