icon

Kto idete na 1. IVF na jar 2010?

barchee
27. dec 2009

ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒

mata33
7. máj 2010

uff baby to su pekne pocty, gratulujem

wera
7. máj 2010

ahojte žienky 🙂 môžem sa ku Vám pridať? my začíname stimulku asi o týždeň keď príde ms 🙂

liviah
7. máj 2010

Matka, ani si nevies predstavit aka som bola stastna, ja som mala velmi vela vajicok, museli ma aj skor stopnut. Asi z 35 mi odobrali dobrych 19, tak to bol upech a velka potecha

snecka
7. máj 2010

Fu Livia ty si riadna nosnica 😀 , mi tu len tak pobiedne že 4,5, 7,9 aj cuco mal peknú úrodičku, tak gratulujem 😵
Matka tak ty si taký nováčik v čakaní tak želám pevné nervy 😉

liviah
7. máj 2010

Weri, drzim palce a musis verit. Uz to pojde velmi rychlo 🙂

wera
7. máj 2010

liviah ja verím stále 🙂 🙂 🙂 tak dúfam, že to naozaj rýchlo ubehne a budem mať už aj po ET, len to čakanie bude asi neznesiteľné.... ako ste to babulky zvládali? ostali ste po ET doma?

cucuriedka
7. máj 2010

som si troska schrupla 😅 dikes za gratulacie, som taky 'brojler' 🙂
ono pocet este neznamena, uvidime kolko sa ich oplodni. Snazim sa to brat trocha z rezervou, pre istotu aby som nebola prilis prilis sklamana.

stanka04
7. máj 2010

Livi,si mala kratky,ci dlhy protokol? Normalne mi oci vybehli z tych cisel 😀

liviah
7. máj 2010

Babulky, aj ja som sa hlavne obavala, aby aspon dve sa nam dobre oplodnili. A musim vam povedat, ze z 19 nam oplodnili 17. To som dola stastna a najhorsie bolo, volat kazdy druhy den, ako sa im dari a kolko ich prezilo. Nastasie nam ostali vsetky a boli velmi krasne. Mali sme 8 jednotiek a ostatne dvojky. Vkladali mi jen jedno, lebo ze boli faktkrasne, tak uvidim v pondelok. Uz sa neviem dockat

liviah
7. máj 2010

Ahoj Stani, mala som dlhy protokol a vy? Zlatko, aj nam vybiehali oci, ked sme chodili na kontrolne sona. 🙂

liviah
7. máj 2010

Stani, teraz sa divam co som Ti napisala, mala som kratky a nie dlhy. Uz mi sibe z tolkeho vylihovania 😀

liviah
7. máj 2010

Weri, ja som ostala doma pri druhych inekciach. Hned mi to odporucila doktorka. A zvladala som to celkom ok. Normalne som sa sama cudovala. Veru, to cakanie je nahorsie a hlavne teraz, ked uz cakam na testik 🙂

barchee
autor
7. máj 2010

baby, neska mab troška pipichávala maternička 😵 , ale teda prsia ma bolia neskutočneeeeeeeeeeeeeeee ☹ normálne je to fakt dooooooosť bolestivé ich nosiť aj v podprde a v noci bez nej je to hotové utrpenie 😕

cucuriedka
7. máj 2010

barchee, to je dobre znamenie 🙂

wera
7. máj 2010

liviah tak budem moc moc držať palčeky nech je len pozitívny 🙂 ...tak uvidíme čo povie doki mne či mám zostať doma... 🙂
joj všetkým vám budem moc moc držaťpalčeky nech to výjde 😀

liviah
7. máj 2010

Weri, ja som tiez chcela nadalej chodit do prace, ale nedoporucovali mi to, ze je dobre vela oddychovat a hlavne aby si bola v pohode. A dolezite je, aby si neochorela. Tak preto som posluchla a isla na PN.Dakujem a aj ja drzkam vsetky palceky

wera
7. máj 2010

livi pravdu máš 🙂 ... tak dúfam, že to aj mne moja doki navrhne a budem domka oddychovať 😎

barchee
autor
7. máj 2010

cuco, prsia ma boleli aj počas stimulky, ale teraz, jak dávam ten utroš, je to fakt straaaašnáááá bolesť ☹ 2. deň po ET neni šanca mať nejaké príznaky a ja sa hlavne nesledujem, len to znervózňuje zbytočne 😉

rebeca, je mi to ľúto 😔

liviah
7. máj 2010

Barchee, tak to sme na tom rovnako. Aj ja pocitujem take bolesti a mam ich riadne naliate.Ale uz to musime nejako vydrzat, hlavne nech nam to dobre dopadne 🙂

cherryl
8. máj 2010

konecne prezivam prvy den po ET dvoch buclatych fazuliek , tiez mam pocit ze sa mi nalievaju prsia ale bolest je taka minimalna= znesitelna 😉 😉 hlavne nestresovat v pondelok idem pekne do prace inak sa tu na tom gauci scvoknem 😀
cucoriedka =nestretli sme sa len som pocuvala vo vedlajsej miestnosti aku party ste tam mali 😀

andynkoo
8. máj 2010

Ahojte,bola som v piatok 31.4 ivf a urobili mi inseminaciu.Ale nechapem preco som nedostala 36 hod ten inejkciu.Volali sme tam o vysledok vo stvrtok 30.4 a povedali nam ze rano uz mame tam dojst to je 31.4.O 14.5 zistim ci som tehotna alebo ne.uvidim.Ale trochu ma boli podbrusku a nevolnost a viac ma hlava boli a krcna maternica sa mi tlaci vypada to tak ze dostanem kramii.Hmmm... Uzivam lieky do posvu vola sa to utrogestan.Takze uvidime, 🙂 😉 A vy ste to mali??

cucuriedka
8. máj 2010

cherryl 🙂 mali sme veselo to je pravda 🙂 dokonca mi spolubojovnica hovorila ze som sestrickam a doktorovi po narkoze nieco vypravala co si vobec nepamatam 😀 a tak sme tam mali pohodu ako na stanovacke, prekecali sme celu dobu hihihi

dnes nam volali ze mame 8 embriok, 3 boli cez icsi zacali sa rozvijat, tak idu byt mrazacikovia z nich a 5 prirodzenym sposobom tak tie maju predlzenu kultivaciu s transferom vstredu 🙂 tak len dufam ze sa budu pekne dalej rozvijat 🙂

cucuriedka
8. máj 2010

andykoo, jj utrogestan dostavaju tusim vsetky 3 krat denne 2 gulicky 😉

barchee
autor
8. máj 2010

andyko, inseminácia nie je IVF 😉 na to je iná téma IUI ...my sme tu baby, čo sme podstúpili umelé oplodnenie s odberom vajíčok a ich oplodnením mimo nášho tela, teda v laboratóriu. Skús pozrieť témy, kde je v názve IUI 😉

stanka04
8. máj 2010

Ahojte,dnes som bola na kontrolnom UTZ,vyzerame na OPU v stredu al.stvrtok,uvidi sa v pondelok,vraj dobre reagujem 😀 Ani neviem,kolko mame presne folikov,len priblizne vpravo 7 a vlavo trochu menej,tak som zvedava.Hlavne to nevyzera na OHSS,klop,klop,tak som spokojna.Len po Cetrotide s Merionalom ma riadne zacali tlacit vajecniky,tak uz sa idem setrit do odberu...
Pekny sobotny vecer vsetkym! 🙂

cucuriedka
8. máj 2010

Stanka dobre spravy 🙂 budem drzat palceky nech sicko dobre pokracuje 😎

derylka
8. máj 2010

ahojte..takže po dnešku verdikt - v utorok OPU .. konečneeee 🙂 ...
stanka04... s tým merionalom a cetrotide máš pravdu... ja už na bruchu dve noci poriadne nemožem spať... ☹

stanka04
8. máj 2010

Dik,cucuriedka a derylka,ani mi nehovor,ja asi inak ani neviem zaspat,ako na bruchu! A to bola len prva davka toho 😠 No nic,aj tak sa tesim,daj potom v utorok vediet,jak si to prezila,nech nestresujem 🙂

liviah
8. máj 2010

Stani, drzkam palceky

andynkoo
8. máj 2010

Barche:Aha soryy ja tu moc nevyznam,Kamaratka mi odporucila te ktory pomahaju navzdajomne nazoru 🙂