Kto idete na 1. IVF na jar 2010?
ahoj babulky, idete niektorá na svoje 1.ivf teraz na jar? Manžel má oligozoospermiu a bolo nám odporučené IVF-ICSI. My sme vo Ferticente v BA, v januári idem na prvý hormonálny profil, potrebujem 3 a potom podávame žiadosť do poisťovne. Dúfam, že nebudú problémy s tým po novom roku, keď sa majú poisťovne spájať 😒
Cuco, moc gratulujem a riadne ich hladkaj 😵
...jej livi to je super že to takto u Vás dopadlo a ET robili 😀 ...vidíš Stani treba veriť a u Teba to možno takisto dopadne, budem držať palce 🙂
Werka aj my sme mali velke obavy, aj nas upozornovali ze mam velky nabeh na ten syndrom a uz mame cervicka v brusku 🙂
a nedojkaj aj tebe to ubehne velmi rychlo 🙂
mati zatial len info zbieram aby som bola v obraze ale budem mudrejsia bud tyzden...mam prvu konzultaciu v heliose
monicka no to vediet skorej idem tiez do toho medicentra
makovicka: s dierkami v bruchu som ta zatial strasit nechcela 🙂 ale ani tie nebolia je to jeden rez tesne od pupkom a druhy tesne nad ochlpenim, tak 1cm
monicka a naco ti robili laparku aj hystero? ved pri laparke to okuknut vsetko a ked je treba urobia tak urobia z diagnostickej hned operacnu 🙂
Makovicka, co sa tyka centra, tak si myslim, ze si si vybrala spravne. my sme boli nadmieru spokojny. Pristup lekarov , sestriciek- vsetci su super 🙂
no mati ze dierky?uuuha...asi uz nechcem vediet nic 😲 ...ze co bude tak bude? 😅 ....
liviah a ty si uz tehu?
...jooooj livi bodaj by ten čas letel rýchlejšie....teraz to ide pomaly, ale po ET to pôjde už asi slimáčim tempom.... 😵
ja to nemám 1 cm nad ochlpením... ale dá sa to prežiť... mám to nad plavkami asi... to vyskúšam hneď doma - doteraz ma to nenapadlo.... ale je to pekné, takže keď sa to zahojí. 😀 ...
inak dierky mám 3 asi centimetrové...
Weri mas pravdu, poET to bolo nekonecnych 14 dni.Ale oplatilo sa cakat na taku uzasnu spravu 🙂
Mati, ja som platila asi tolko co ty a bolo to v iscare. Ani vecer predtym som nemusela nic vypit.
Makovicka neboj, ja som posero a naozaj ti vravim, ze to bolo v pohode. Ale je to operacia s tym treba ratat proste. Aj ja mam dierky 3 - jednu mensiu na podbrusku a 2 vacsie pri pupku. Ale hoji sa to pekne.
Termin mi dali takmer hned, v piatok som sa dozvedela, ze to musi byt a vo stvrtok ma uz robili.
mati, ale Ty si vravela, že si bola v nemocnici, nie? tam by mala byť laparka zadarmo, nie?
kocky, no mne ked robili laparku, tak ju robili operacnu a zaroven diagnosticku... odstanovali cysty a prefukovali vajecniky... no a skoncila som so 4 dierami -> jedna pod pupkom a tri tesne pod plavkovou liniou (doky mal vyhodu ze sme sa z manzikom vratili zo svadobnej cesty, tak ten kontrast opalenia a plaviek bol jasny 😀 )
monicka, ja som bola v Ruzinove, a jediny priplatok co som platila bol dobrovolny za nadstandard.
nejdem ani stresovat...este ani neviem co mi povedia potom budem riesit ale dakujem vam kocky aj tak 🙂
livi to máš pravdu, že na takú jedinečnú správičku sa určite oplatilo počkať 😀 ....joj ja by som chcela už aspoň mať za OPUčkom... 🙂
livi a ako ste doma oslávili úžasnú správičku? 😉
monicka nie myslela som tym ze rez je asi 1 cm, a jeden zem mam tesne pod pupkom a druhy je tesne nad ochlpenim,, plavky ho kryju 🙂 uz som bola na 2 laparke takze cakam ze tak do roka sa to uplne zahoji a nebude to uz ani skoro vidiet. (na tom pupku)
2 dierky su pri diagnostickej laparke a ked nieco vyberaju je ich viac, mne ked brali dermoidnu cystu mala som 4 dierky (+ este 2 po bokoch cca tam kde su vajecniky)
monicka laparka je v ruzinove zadarmo (vyuctuju si to s poistovnou) ale ja som platila za vyber operatera. laparku mi robil lekar co k nemu patrim v centre tak tam bol nutny vyber operatera - to je nadstandard. videlo sa mi to dobry napad i ked vidim ze je to asi hlavne dobry biznis.
teba na laparku poslala gynekologicka?
Babule Zuzu sa neozvala, tá už oslavuje, o 15.00 jej budu volať výsledky krvi z Heliosu, tak sa hádam ozve a poteší nás skvelou správou.
Mata zajtra testuj 😵 😵 , juj nech nás pribúda, tak sa teším 😵
Makovicka ďakujem a dobrý výber centra, budete spokojní, nám pomohli k bábetku, síce to trvalo 3 roky ale predsa. 😵
snecka ja tiez netrpezlivo cakam co napise zuzka ale este neni po 15:00
zajtra testujem 🙂
ja som musdela mat laparku ku žiadosti - tak mi vraveli v ISCARE.... vraj je to súčasť žiadosti... a aj keď už dieťa mám vraj sa telo ženy po 7. rokoch mení a treba vylúčiť všetko možné aj nemožné... druhý krát by som to dobrovoľne (keď mi nieč nie 😠 ) neabsolvovala 😒
ale čo sa dalo robiť.... NIČ...
aspoň viem, že som zdravá 🙂
babulky Zuzu je úplne jasná...veď tie krásne testíky čo má v albume 😀 ...tak ale aspoň bude môcť oficiálne doma oslavovať s drahým 😀
monicka hmmm to je divné.... ja som k žiadosti v iscare nepotrebovala laparoskopiu a ani ju odo mňa nevyžadovali... a žiadosť nám schválili bez výhrad.... jediné čo som podstúpila bola hysteroskopia ale aj to bolo až potom ako sme mali žiadosť už schválenú.... a to je problém otehotnieť na mojej strane... hmmmm na každého používajú asi iný meter....
to by som ja nebola, keby to nebolo komplikované !!! ani barche nebola na laparke... tiež je ISCARE BA.... to je fakt divné...
tak monicka ostáva Ti len brať to z tej dobrej stránky, nič Ti nie je a teraz už bábu nič nestojí v ceste 😉
ja som na hysterku išla tiež len aby som vedela ako to vyzerá v maternici, či sa bude mať kde mimčo usídliť 😉
ale chcela by som 2 😵
Tomino je už veľký a toto keby bolo jedno, bolo by mu aj tak smutno... tak nech sú dve... bude to ťažké, ale...... zvládneme...
po ET budete koľko doma?

mne robili aj laparku aj hystero... nemala som klistír ale som večer vypila taký čokoládový nápoj a keby mi dali klistír, tak už nie je čo 😀