icon

Kto jazdí medzi Bratislavou a Varšavou?

lilitela
6. jún 2012

Ahojte, hladam niekoho z Bratislavy, kto ma spolahlivy kontakt na niekoho kto jazdi medzi Bratislavou a Warsavou. Chcem si z Polska objednat autosedacku a mam strasny problem najst niekoho kto robi zasielku na Slovensko. Takze to riesim takto. Ponukam odmenu 20€ ako si to rozdelite medzi sebou a tym kontaktom je Vasa vec. Prosim ozvite sa. Dakujem Vam

Strana
z2
aduskatt
6. jún 2012

@lilitela este ma napadlo zistit si, ci nechodi pravidelna linka do toho mesta, trebars normalne z Niv a dohodnut sa s predajcom a so soferom autobusu, ze to donesu na zastavku a on dovezie🙂.viem, ze v ramci slovenska si tak ludia posielaju🙂

katren
6. jún 2012

@aduskatt ano......tusim je tvrdohlavejsia ako ja 😀

aduskatt
6. jún 2012

@katren mozno len vie, co chce a preco to tak chce.my vobec nemusime poznat jej dovody🙂)) .a mozno mas fakt pravdu🙂

lilla244
6. jún 2012

mne pride usmevne,ako sa tu hned vedla tejto diskusie "ligoce" reklama na mall.sk
😀

lilitela
autor
6. jún 2012

@katren "Aj, aj?" No ja som volala do slovenskeho UPS a pisala polskeho DPD a obaja mi rovnako potvrdili, ze to nerobia. (Płatność przelewem jest możliwa jedynie dla klientów którzy mają z nami podpisaną umowę. Płatność gotówką możliwa jest jedynie kiedy płatnikiem będzie nadawca przesyłki a opłatę pobierze kurier przy nadaniu przesyłki. Informujemy iż świadczymy usługi jedynie dla podmiotów gospodarczych.)
@sissy27 Som volala na postu a tiez to nie je pravda. A logicky, ked podavam dobierku, musim si ju zaplatit ja, nebudu riskovat, ze tovar prepravia a nakoniec si to adresat neprevezme a tym padom ani nezaplati.

Neviem sa zbavit pocitu, ze trvate na svojom len preto, ze si nedokazete uznat, ze sa mozete mylit.

katren
6. jún 2012

@lilitela aj aj.....
a ja uznam, ked sa mylim......ale teraz tvam sa svojom, bo uz viac rokov s nimi spolupracujeme....

sissy27
6. jún 2012

@lilitela potrebovala som doručiť väčšiu skrinku... zavolala som kuriéra pošty, prišli, naložili, neplatila som NIČ, zaplatil adresát... potrebovala som poslať firemnú zásielku cez Fedex do USA...prišla som, odovzdala som (bola to malá obálka a pobočku Fedex mám v podstate za rohom, každopádne takisto sú schopní prísť si prevziať zásielku), nadiktovala potrebné údaje, a opäť bez platenia odišla... zákazník mal svoje dokumenty do 48hod., platil si to on... tak neviem, asi mám len šťastie ??
prepáč, poradila som ti čo som vedela aj na základe vlastných skúseností, nepotrebujem sa s tebou dohadovať či sa dá alebo nedá...

aduskatt
6. jún 2012

@katren na dobierku ale DPD poskytne tu sluzbu iba firmam, s ktorymi ma dlhodobu spolupracu, sukromnym osobam nie a to mam preverene, bol obrovsky problem prepravit TV kurierom, ked sme chceli, aby sme to zaplatili az pri odovzdani..........

katren
6. jún 2012

@aduskatt no tak ja neviem, ale my tak fungujeme.....a teda, ked sa nechcela tak strasne dohadovat, mohla napisat do temy "manzel kamionak" a kocky by sa jej ozvali tie, ktorych manzelia tak jazdia, nie,???

aduskatt
6. jún 2012

@katren jasne.......ja som ako sukromna osoba mala velky problem s tym,. aby mi dorucili telku, tak nakoniec musela pani sadnut do auta a doviezt nam ju☹.tak mas asi viac stastia ako ja🙂

anzelik
11. jún 2012

mozem sa aj ja opytat nejazdi niekto Graz-Zvolen potrebovala by som poslat gauc ak by bol niekto ochotny napiste mi cez IP dakujem za kazdu pomoc 🙂

Strana
z2