Kto jazdí medzi Bratislavou a Varšavou?
Ahojte, hladam niekoho z Bratislavy, kto ma spolahlivy kontakt na niekoho kto jazdi medzi Bratislavou a Warsavou. Chcem si z Polska objednat autosedacku a mam strasny problem najst niekoho kto robi zasielku na Slovensko. Takze to riesim takto. Ponukam odmenu 20€ ako si to rozdelite medzi sebou a tym kontaktom je Vasa vec. Prosim ozvite sa. Dakujem Vam
mne pride usmevne,ako sa tu hned vedla tejto diskusie "ligoce" reklama na mall.sk
😀
@katren "Aj, aj?" No ja som volala do slovenskeho UPS a pisala polskeho DPD a obaja mi rovnako potvrdili, ze to nerobia. (Płatność przelewem jest możliwa jedynie dla klientów którzy mają z nami podpisaną umowę. Płatność gotówką możliwa jest jedynie kiedy płatnikiem będzie nadawca przesyłki a opłatę pobierze kurier przy nadaniu przesyłki. Informujemy iż świadczymy usługi jedynie dla podmiotów gospodarczych.)
@sissy27 Som volala na postu a tiez to nie je pravda. A logicky, ked podavam dobierku, musim si ju zaplatit ja, nebudu riskovat, ze tovar prepravia a nakoniec si to adresat neprevezme a tym padom ani nezaplati.
Neviem sa zbavit pocitu, ze trvate na svojom len preto, ze si nedokazete uznat, ze sa mozete mylit.
@lilitela potrebovala som doručiť väčšiu skrinku... zavolala som kuriéra pošty, prišli, naložili, neplatila som NIČ, zaplatil adresát... potrebovala som poslať firemnú zásielku cez Fedex do USA...prišla som, odovzdala som (bola to malá obálka a pobočku Fedex mám v podstate za rohom, každopádne takisto sú schopní prísť si prevziať zásielku), nadiktovala potrebné údaje, a opäť bez platenia odišla... zákazník mal svoje dokumenty do 48hod., platil si to on... tak neviem, asi mám len šťastie ??
prepáč, poradila som ti čo som vedela aj na základe vlastných skúseností, nepotrebujem sa s tebou dohadovať či sa dá alebo nedá...
mozem sa aj ja opytat nejazdi niekto Graz-Zvolen potrebovala by som poslat gauc ak by bol niekto ochotny napiste mi cez IP dakujem za kazdu pomoc 🙂

@lilitela este ma napadlo zistit si, ci nechodi pravidelna linka do toho mesta, trebars normalne z Niv a dohodnut sa s predajcom a so soferom autobusu, ze to donesu na zastavku a on dovezie🙂.viem, ze v ramci slovenska si tak ludia posielaju🙂