Kto jazdí medzi Bratislavou a Varšavou?
Ahojte, hladam niekoho z Bratislavy, kto ma spolahlivy kontakt na niekoho kto jazdi medzi Bratislavou a Warsavou. Chcem si z Polska objednat autosedacku a mam strasny problem najst niekoho kto robi zasielku na Slovensko. Takze to riesim takto. Ponukam odmenu 20€ ako si to rozdelite medzi sebou a tym kontaktom je Vasa vec. Prosim ozvite sa. Dakujem Vam
a na SR preco nehches kupovat? casto maju dovoz zdarma. napriklad www.mall.sk
@lilitela ahoj, prepáč, že ti neodpoviem hneď na otázku, ale keď si objednáš tovar - tú autosedačku, tak to ti ju nedoručia?...alebo je to príliš drahé?...alebo...môžeš to upresniť?... 😉 (lebo nerozumiem dobre tomu, prečo by si si ty mala hľadať zásielkovú službu-prepravcu...ja keď si niečo objednávam, tak mi to "kuriér" dovezie na adresu doručenia, čo zadám pri objednávke...aspoň doteraz to tak bolo... objednávala som síce už dávnejšie aj z PL, teraz nedávno z Čiech a z UK...)
@lilitela no len stále nechápem, v čom je problém... za 20€ ti to doručí aj poľská pošta podľa mňa... alebo chceš, aby niekto cudzí ti išiel kúpiť a vyzdvihnúť autosedačku a potom doručiť domov? inak ako ti tu aj niekto radil, asi by bolo lepšie pre teba kúpiť sedačku na SK, až ju budeš potrebovať reklamovať, tak budeš zas zháňať niekoho, kto ti ju odvezie do PL?
Na Slovensku sa nepredava a predajcov, ktorych som oslovila v Polsku, tak na SK nedorucuju, proste sa tym asi nemienia zaoberat, mozem si ju tam ist akurat vyzdvihnut, alebo mi ju dorucia na nejaku polsku adresu, odkial si ju mozem vyzdvihnut.
@ivett1
@sissy27 Neviem, ako odtialto zo Slovenska dokazem zabezpecit aby mi to dorucila polska posta, mozes mi prosim poradit?
@lilitela stoji ta sedacka za to? Aka sedacka to je? Ved aj na nasich internetovych strankach sa da najst vela kvalitnych autosedaciek, ktore boli otestovane a presli aj dalsimi testami ADAC.... Vela mojich znamych hovori, ze velmi dobre ceny ma brendon.sk Ak si pozries testy bezpecnosti ADAc, tak zistis, ze vacsina testovanych sedaciek sa na Slovensku predava. Preco teda kupovat v Polsku, hlavne ked su s tym spojene take komplikacie? Aky je to vyrobca, ktora sedacka, mozno sa da zohnat aj napr. na nemeckych strankach a odtial ti to urcite dorucia na SR....
Dakujem vsetkym za rady. 🙂 Ak sa najde niekto, kto mi vie pomoct s podstatou mojho problemu, budem rada, ked sa mi ozvete. Hladam niekoho kto pravidelne cestuje medzi BA a Warsavou a za odmenu mi sedacku vyzdvihne. Diky
Keby chcem byt zla, tak poviem, hladam blbeho kuriera, co mi prevezie autosedacku plnu drog cez hranice 😅 😅 😅
@lilitela - povedz aspon meno autosedacky, ktora je tak super,, ze inu nechces. Mozno by sme ti pomohli najst obchod, ktory posiela smer Slovakia.
@lilitela http://www.poczta-polska.pl/
veď aspoň trošku snahy aj z tvojej strany by nezaškodilo 😀
@lilitela a aka je to sedacka? Skusim pogoolit, ci ju nenajdem inde ako v Polsku....
@lilitela tak, presne toto ma zaujímalo...čiže, našla si ju v ponuke nejakého ochodu a ideš si ju kúpiť...princíp ako normálne kamenné obchody...ale, teraz pozerám, že ti ju vedia poslať poštou na adresu...v Polsku, tak určite tou istou poštou ju vedia poslať ako balík aj na adresu na Slovensku...nemusia ju nosiť osobne, veď ju podajú na pošte a hotovo... 🙂 skús ich presvedčiť...(prípadne im skús ponúknuť "niečo" z tých 20 eur za ochotu😉...)
Baby, co Vam tu budem rozpravat. Mate ma za blbu? Myslite si ze som uz neskusila "vsetko?"
@sissy27 Zabudla som asi podotknut, ze ja som tu v Bratislave, a nemam sa ako dostavit na polsku postu, aby som si tam tu sedacku podala.
@simsalabim
@brumka Jake ste zvedave 😀
@anjelicek26 Este ze nemame uz hranice, resp. hranicne kontroly vramci sengenu. 🙂
@lilitela - hranice nie, ale nahodne hranicne a policajne kontroly v pohranici ano ;) Pokial ta autosedacka nie je nejaka limitovana pozlatena edicia, tak tvoje jednanie fakt nechapem 😅
@lilitela fakt nechapem tvoj prispevok, ze "mate ma za blbu"? Nikto ta nema za blbu, prepac, ze sme sa ti snazili pomoct a poradit. Vies, niektori vyrobcovia totiz pouzivaju v roznych krajinach INY nazov vyrobku. Takze napriklad sedacky Romer su na americkom aj britskom trhu Britax, takze ich marne budes hladat po nazvom Romer. Alebo niektore typy sedacky Recaro su identicke so sedackami Storchenmuhle - len maju INY nazov, vyrobca je rovnaky. Ked to vsak nevies, mas smolu, pretoze mozno prave tu "svoju" sedacku nenajdes, pretoze ma proste iny nazov a akoby aj znacku.
A neodpustim si poznamku - tak nejako mi pripominas jednanie mojej 6 rocnej dcery - nepoviem a nepoviem a nepoviem 😖
@brumka
@simsalabim
@sissy27
Ale ozaj sa nechcem zaoberat diskusiou o sedacke, na to su tu ine temy, ci je dobra, ci stoji za to a pod, nepotrebujem ani pomoct s vyhladavanim a googlenim, ani s dohadovanim kuriera, to vsetko som uz skusila, preto som mozno prehnane reagovala, ze ci ma mate za blbu. Za to sa ospravedlnujem, ak sa to niekoho dotklo.
Sissy, je vidiet, ze ty si to s tym kurierom na rozdiel odo mna neskusila. Opacne to totiz nefunguje, ze si ho objednam na vyzdvihnutie tovaru. Ak o takom vies, kludne daj vediet, lebo som takeho nenasla.
@anjelicek26 Kedze su tie hranice volne, tak by som si ten heroin priviezla sama. 😀
@lilitela slovenská pošta tak funguje určite - zavolám kedy a kam majú prísť vyzdvihnúť vec a kam ju majú doručiť, vôbec nepotrebujem byť pritom, akurát teda niekto musí vec podať kuriérovi (to by mal byť predajca v PL), dohodnem sa, že zaplatí príjemca (v tomto prípade ty). takže si prelúskaj stránku poľskej pošty (link máš vyššie), predpokladám, že ak to zvláda kuriér SK pošty, zvládnu aj oni... prípadne iná kuriérska spoločnosť...

@lilitela dhl? ups? pošta? alebo teda asi som celkom nepochopila, v čom je problém...