Kto je proti utečencom a potratom?
Ahojte, robila som si viaceré volebné kalkulačky ale všade mi to vyšlo tak nejasno. Neviem sa rozhodnúť koho voliť. Chcela by som aby vyhrala.strana ktorá sem nebude púšťať sirskych utečencov, ktorá nedá poplatok za štúdium na VŠ, ktorá sprísni interrupcie, povolí homosexuálom sobáš..
Koho voliť ?
@mondolina A aký je teda tvoj argument pre moju chorobu? :D
Lebo môj argument pre chorobu homosexuality je v tom, že evolučne je to porucha - odchýlka, ktorá spôsobí vymretie jedinca.
Máš pocit, že islam u mňa spôsobí evolučný zánik môjho rodu?
Alebo aký reálny argument pre svoje tvrdenie poskytneš?
@jana_eyre_2 Človek sa dozvie veľa nových vecí, keď sa nimi začne zaoberať 🙂 Kopa vecí sa v škole neučí (napr. ani to, ako vyplniť tlačivo pre zdravotné poistenie - buď sa tým človek zaoberá, a zistí si to sám, alebo to nebude vedieť). V tom sú super dnešné technológie, ktoré nám umožňujú skúmať v rôznych jazykoch rôzne informácie.
@autorka
Evolučný argument pre odchýlku je fanatická zadubenosť? :D Woow.
@lenkakravcova jaaaaj.... vieš čo radšej nič, s tebou sa už do debaty ani nebudem písať, lebo niekedy žasnem nad tým ako môže byť mladý človek tak neuveriteľne obmedzený v názoroch...
@lenkakravcova
hej v prípade 4 % populácie určite spôsobí vymretie populácie.
a ešte ti prezradím, že aj gayovia a lesby môžu mať deti😉 lgbt neznamená neplodnosť.
a to že si chorá sa mi argumentovať nechce. pre mňa si. rešpektuj.
@lenkakravcova ty si myslíš ake argumenty tu dávaš a aká si múdra a schovala si všetkých do vačku.
Všetkým si akurát tak na smiech.
@mondolina Písala som o vymretí daného jedinca -- jeho pokračovanie nebude. Chápeš? 🙂 Z hľadiska evolúcie ak by každý to takto mal, tak by sme nepokračovali. Preto je to choroba, odchýlka, anomália.
Viac sa k tomu vyjadrovať budem. Skús si to prečítať viac krát. Rešpektuj rovnako môj názor, ako žiadaš, aby som rešpektovala ja ten tvoj.
@autorka Nie nemyslím si to. Len mi príde tragi-komické ako komunikujete poniektorí bez nejakých pádnych argumentov, častokrát len na základe emócií. A ideálne anonymne..
@jana_eyre_2 znovu len urážka 🙂 No čo už.. Vek nehrá rolu v tom, či sa človek pokúša skúmať alebo nie. Prajem všetko dobré.
@lenkakravcova dobre ďakujeme za ozrejmenie ty naša spasitelka 🙂
@lenkakravcova
aj neplodný hetero jedinec vymrie nie? a berieš ho ako psychicky chorého? a čítaj poriadne, že aj lgbt ľudia môžu mať deti, majú predstav si vaječníky, aj spermie majú.
prečo by mali vymrieť.
Kravcová 👎
@mondolina takto ďaleko jej logika nesiaha, že by si toto uvedomila 🤷🏻♀️
Mne z toho vychádza,že by si mala voliť birmovaneho komunistu.
@mondolina "aj neplodný hetero jedinec vymrie nie?"
Ano vymrie, lebo nie je schopny oplodnit. Co je na tom nepochopitelne.
Aj homo pary nie su schopne oplodnit...tak vymru...ako inac to riesit, je to skratka realita. Zena neoplodni zenu a muz neoplodni muza.
Akoze na co sa tu hrame?
Som ale za registrovane partnerstvo, pravne nemam nic proti.
@lucia851 😀😀
@mondolina "ale neplodného hetero neberieš ako psychicky chorého, lebo nemôže mať deti.a je teda poruchový a menej hodnotný."
Ja beriem homo a aj neplodneho cloveka ako regulernu odchylku od normalneho (plodneho hetero) paru. Ako inac by som sa mala na to pozerat? Jeden ma psychicky a druhy fyzicky problem.
Zdravy hetero par skratka splodi dieta. Oba spominane pripady dieta nesplodia.
Ale neodsudzujem ani jedneho, je mi ich luto, len to cele netreba v ramci istej propagandy velmi zlahcovat. ;)
@number19 a ľudia čo deti mať nechcú majú akú poruchu ? 🙂
@lenkakravcova ešte mi nedá neopytat sa. V inej diskusii súhlasíš so 100 údermi bičom za neveru. Čiže ak by tvoje dieťa bolo neverne, bola by si absolútne ok s tým, že bude zbicovane ?
To len tak pre priblíženie kto je chorý
@lenkakravcova byť obmedzený v názoroch nie je urážka ale konštatovanie.. 😉 mňa uráža ak homosexuálov považuješ za chorých..
@jana_eyre_2 Nie chorych, ale odchylka to je.
A akceptovat odchylku ako normal moze byt velmi nebezpecne...
@number19 aj tvoje zmýšľanie je odchýlka. A tak ťa nepovažujeme za normal, mohlo by to byť veľmi nebezpečne ako píšeš
@autorka Zadefinuj mi prosim ta odchylku (v mojich prispevkoch), v ramci tradicnej heteresexualnej spolocnosti majucej naturalny chtic o dalsiu kopulaciu (so vsetkym co k tomu patri) a hlavne tym heterosexualnym pozitkom, (kde dojde k pocatiu dalsieho dietata)... 🙂
Homosexuality je mimo, ale nemam proti nej ziaden problem...
Ja mam niekedy pocit ze zdrava heterosexualita (kedy muz chce zenu a zena chce muza - na upresnenie) sa uz zacina brat ako nieco nenormalne. Lebo preco nechciet...ja neviem co...
Fiha,naozaj sa bavime o tom,ze lgbt ludia maju pohlavne organy a preto mozu mat prirodzene deti?Cize ak si vedome a slobodne vyberaju ako partnerov pohlavie rovnakeho pohlavia,s ktorym jednoducho splodit potomka nemozu,tak to neznamena,ze nemozu mat deti? Mam nevidiacu kamaratku a teda dokaze kopec uzasnych veci,ale do soferovania sa napr. nepusta, leboooo teda nevidi.Ci aj ona ma pravo sa rozhodnut podla svojho pocitu a uvedomenia sa?Lebo teda oci ma....Zaraza ma ta paradoxna logika,vzhladom na to,ze okolo nas je xy vacsich problemov,ktore si zasluzia minimalne takuto pozornost.

@lenkakravcova pravdu máš, všetci sme sprostí a nevieme, ešteže si prišla a mohla nás poučiť ako to je, ako bolo a ako bude. Ďakujeme
Ty si myslíš aká si uvedomelá a vieš ako to je, ale pritom tvoja myseľ je uzavretá fanatickymi názormi