Kto kedy videl 33°C v septembri?
reálne už som diva z tohto počasia, 33° v septembri??? včera som zase mala pocit ze odpadnem a nedalo sa mi nadýchnuť, beriem lieky na nevoľnosť ktoré robia extremnu unavu a mam pocit ze som totálne nefunkčná a ledva sa držím pri vedomi
@simca06022011 co mas holka na mysli?
simca06022011
•
Dnes o 17:28
@bublinka1426 riesenie coho? myslis tu vodu? no ak nechcu horucu vodu pit napr. po 3hodinach vonku, to sa odtapa a je to fajn 🙂) za pol dna je to urcite "teple"... osobne som to este neskusala. Videla som to ale aj na kupalisk
@cacianka tak pre mna to bola novinka :D ja som to nikdy nevidela
@bublinka1426 aj tak nechapem o co ti ide... ale ok... nechaj tak.
@simca06022011 ja citujem teba
@bublinka1426 🥵🤒❤️ tá si držme palce aby sme to v zdraví prezili 😁 popravde,takéto horúčavy ani ja nepamätám toto je šialenstvo. Vypijeme denne aj po 3-4 ltr vody v práci ale to hneď vypotis. Demineralizacia tela jak z príručky 😅
Wow dievcata stazujuce sa - hovori vam nieco klimaticka kriza? Globalne otrplovanie? Zachytili ste, akou rychlostou sa otepluje? Nuz, zvykajte si. Toto sme s planetou urobili. Na antakrtide stupla teplota v priemere o 2 stupne, ak sa nemylim.
https://www.facebook.com/share/p/eQyBdZ5PpwD4UtsK/ skuste si precitat napr toto
@zeldia teraz neviem načo konkrétne si to myslela ale som momentálne tehotna na rizikovom
@victoriab
????????
@snehovakralovna preco lebo mas kozene cizmy rozmacane ci ti tuhnu hnaty?
@huginko kaazdii ano?
1ryba
ja ta kludne pozvem dakam.
Ale keď nám po tých horúčavách vypnú golfský prúd ...
@sweaaa BODAJ BY
@blondinka95 ja som takto rodila pár rokov dozadu 10dni po termíne to bolo čosi 🥵
Dcera sa narodila 14.9 2016 o pol 1 na obed v ten den bolo 33 stupnov a cely tyzden pred tym tiez horucavy
@saxana000 ides to obhajovat?
Tak pred 9 rokmi bolo 31.8. urcite este cez 30, v tu noc som porodila svoje druhe dieta. Isla som v tielku a letnej sukni a vonku bolo v noci ako v lete. Je ale pravda, ze rano uz dul vietor a bolo 18 stupnov, dazd. No po 5 dnoch sme isli domov a prisla mi pomoct mamina a bolo dobrych 28. Dieta v kociku a prikryte len tenkou plienkou, kratke bodycko na sebe. No...bude to byvat uz asi castejsie. Ja sa este tesim, ze je teplo, vacsinu roka je chladno a potom zacne byt tma o 17, 16, 15:30...
Alebo si neviem predstavit zit vo Finsku, manzel robi s Finmi a tym skoncilo leto na konci jula...to by som tiez nechcela veru.
teplo mi v zasade vobec nevadi, a ano, bohuzial si musime zvykat, ze leto budeme mat od maja a pomaly do oktobra,. jar a jesen posledne roky ani nie su.
ale bohuzial nas organizmus (alebo teda za seba - moj), hoci teplo a leto milujem, nezvlada niekolko dni za sebou okolo 35stupnov. a ochladi sa potom rovno ze na 15-18st. extremne teploty, extremne rozdiely medzi teplotami,… lepsie to nebude.
bud sa uvarime, alebo budeme mrznut. nic medzi
@blondinka95 úplne rozumiem, som tehotná už nekonečných 41 týždňov 😂 od prvého tropického dňa som vo vyššom štádiu tehotenstva. Nenávidela som leto aj ako netehotná tak si to vieš predstaviť 👀
Ja milujem leto a teplo ale toto je uz aj na mna vela. Realne je treti mesiac nad 30 stupnov. To mame bazen, klimu ale teda dnes ma nejako odpálilo a normalne by bolo zle z tohto tepla. Tiez som si povedala, ze uz vazne staci tieto tepla.
Treba si užiť teplo kým je . Môžeme byť radi že je 2/3 mesiace ako tak . Potom tu bum máme sychravé počasie 5/6 mesiacov a zvyšok zima a mráz .
Musis “otuzovat” ale nie na chlad ale na teplo. Bude to len a len horsie, musime si zvykat ze 30+ v lete je bezne, a kludne aj v septembri
@mariska1989 mráz? Veď mráz už ani nebýva. Preto sú plné záhrady slizniakov a ploštíc...
Za mňa tepla stačilo. Už len sledujem predpoveď, kedy sa konečne ochladí aspoň na 25.

@mimuska328 toto ma zaujalo ja chápem že v praci je to iné ako keď rekreačne ale ja som rozmýšľala či by nebolo dobre ísť skusit kryokomoru (nikdy som nebola). Že či by som sa neukludnila a možno aj konecne nezaspala.