Kto má pravdu?
Ahojte, napíšem v skratke, čo doma momentálne riešime a chcem čítať názor vás, mamy, ženy... S mužom máme tri deti, 4r. 2r. A rok... Bývame v trojizbaku.. manžel sa s jeho kamošom dohodol že príde k nám.. ja ho mam rada, chcel prísť po dlhej dobe kuknúť nás aj deti.. chceli sme sa ísť prejsť do lesa, do takého bufetu..a dnes sme to riešili vravím že však pôjdeme na aute, a vyjdeme po asfaltke kočíkom.. že stačí ísť na jednom aute.. a on ze vsak ale chcu si dat pivo..a ja ze vsak on musi ist domov autom takže nebude piť a tu som sa.dozvedela že plánuje u nás spať... Ja som v tom vôbec nebola, vôbec nepadol navrh na noc u nas, hneď by som.to zatrhla, lenže on je taky, on vždy tu chce prespať ale naposledy tu spal keď sme mali iba jedno 2r dieťa.. čiže sme sa pohnevali, lebo manžel nechápe že ja som proti tomu, že by spal na gauči.. momentálne su po chorobe, ešte kašľu, čiže chcem proste večer kľud, pozrieť telku, čítať, a nie ešte riešiť"cudzieho cloveka" .. aky mate na to názor? Podľa mna je pochopiteľné že keď máme tri malé deti, už časy prespavačiek skončili.. lenže ja som zla, že to nechápem.. pisala som tomu kamošovi že som nevedela ze myslia noc, ze dvere ma.u nás otvorené ale nie je vhodné aby prespaval u nás. Keďže moj muž mu nechcel písať , ze je to blbe ked sa to uz dohodlo...pridem si ako taka furia 😂
Tiez by mi to asi vadilo. Ale ak by to bolo ozaj výnimočné, tak to dáko prehryzni. Na druhej strane môžeš byť rada, že sú u Vás doma a nebehaju po baroch.
zasnem ako tu niektore zijete..uz sa necudujem tym nevychovanym detom,ani to ze nevedia ako sa maju spravat..nema ich to kto naucit..citila by som sa ako hovado,byt na mieste toho kamarada,kebyze idem spat do bytu,kde je mamickas malymi detmi a vstava aj v noci a ja tam idem mulatovat...pre mna by toto bolo na velmi vazny rozhovor s manzelom,kde by som zvazovala odchod od neho..pretoze ak nechape tvoje povinnosti a to,ze sa citis nekomfortne s cudzim chlapom v dome,a navyse aj budu pripiti je zasadna vec...muz si ma zenu vazit...a pardoxne si nevazia ani len seba zeny,ktore vyhovia chlapovi vo vsetkom,len aby nesiel za zabavou niekde za inou zenou,ktora ma na haku vsetko,,,
@yasmeena 🤍 ďakujem za váš názor, a aj pár názorov vyššie, ktoré má podržali, že to proste nie je normálne.. len tu si myslia niektoré, že mňa by manžel mal opustiť za to že nechcem aby tu spal kamoš. divné.
uz len doplnim.ze nie si harpyja ani nahodou...si matka...napisem,preco som sokovana: muz ma mat na prvom mieste zenu,specialne ak je matka jeho deti..takze sa mal praveze opytat,ci v ten den nepotrebujes pomoc..ak si suhlasila,ze to zvladnes sama,tak ti mal dat pusu na celo so slovami,ze si ty a on spravite onedlho tiez pekny vecer...mna zarazilo,ze vedel,ze nemas rada prespavacky v tvojom byte-a aj tak jednu dohodol..a oznamil ti to ako hotovu vec tesne predtym...cize tym povedal-rozhodol som a ty drz hubu...laska totiz nie je,ked niekto povie ze ta lubi..laska sa prejavuje presne v tychto zivotnych situaciach..milujuci chlap povie akokolvek dobremu kamosovi-sorry kamo,mame malinke deti,su po chorobe,zena nevyspata,takze spat musis inde...a keby sa kamos ofucal-tak aj tak by muz mal stat na tvojej strane...toto su presne veci,o ktorych by ste mali mat vazny rozhovor....ano,je teraz moda mat take volne vztahy kde si kazdy robi co chce,pokojne si na seba aj vulgarne pozanadavaju a vlastne spolu len byvaju na jednej adrese....manzelstvo ma byt jeden tym-naco inak by ste potom mali byt spolu? ved deti sa da vychovavat aj ked kazdy bude byvat sam...a ked citam,ze muz nema byt na retazi tak sa mi jezia vsetky chlpy-a zena musi byt na retazi doma s malymi detmi a vstavat v noci a vsetko obriadovat? to je co pre zenu? konicek? a este ked sa potrebuje vyspat alebo hoci si oddychnut pri telke tak je zla? a potom ze sa chlapi pozeraju vonku po oddychnutych zenach....sloboda je v zvazku a hlavne pri detoch obmedzena,ci sa to niekomu paci alebo nie-lebo su tam zavazky..a ked niekto zavazky nema rad-tak sa nema co viazat ani mat deti...a hlavne: muz si ma svoju zenu vazit..a uvedomit si,ze sa mu staras o deti-lebo tie deti nie su len tvoje.chlapi na to castokrat zabudaju...niekedy aj jedna noc naviac moze prispiet k tomu,ze skoncis na infuzii,tak ako sa to stalo od vycerpania mne..a deti matku potrebuju,aby bola fit-lebo muz ani kamarat sa nebudu starat...prespavacky boli ok pocas studia...aby teraz autorka vstavala v noci a v pyzame behala pred cudzim chlapom,aby napr rychlo dala malej jest,tak to je cez ciaru...a nie je tam len jedno dieta ale 3...a nedajboze,aby si sa musela starat este aj o dvoch opitych chlapov...zeny ktore ta tu oznacili za harpyju alebo ze drzis muza nakratko maju zrejme ten typ domacnosti a vztahu,ktory my ostatne nechceme ani nahodou..takze sa neospravedlnuj ani tu,ani muzovi-ma to spravit on...a ked nic ine,pripominam,ze tvoje deti su po chorobe-cize maju oslabenu imunitu-a kovid tu bohuzial stale je...takze pustat k nim domov cudzieho cloveka? vazne?...toto nie je problem,ze len jedna noc..toto je o pristupe tvojho muza...drz sa❤🌹
Tvoj vek teraz hovorí za všetko....Už chápem tie tvoje teripetie a teátro, čo okolo toho predvádzaš....
Nečítam to cele, ale podľa mňa nie je problém, ak ide o dobrého kamaráta, nechať ho jednu noc prespať. Na gauči. V deckej izbe napr dve deti, v spálni matka s najmenším, keďže asi uspava a chlapi môžu sedieť v obývačke kde potom kamoš prespi. Veď tam asi prespava aj svokra, keď chodí pomáhať, nie? Keď si chce matka tak veľmi oddýchnuť po chorobách deti, tak môže poslať chlapov s detmi do toho lesa samých a dve tri hodiny spať, potom môžu chlapi dat pivko. Tak ale ja to beriem s kľudom, mam o 20 rokov viac ako autorka 😁 to tu všade čítam ako tie mladé mamičky majú na všetko veľa energie. Vidím. Príde kamoš a sup k mamicke. Snáď sa chlapi zabavia
Nechápem, ani ten počet detí v tak nízkom veku, ani tvoje zmýšľanie a ten cirkus čo robíš okolo jednej návštevy.
@yasmeena síce píšeš pravdu, ale uvedom si, že normálna žena si neurobí s kretenom akého opisujes tri deti len co dospeje. Takže vychadzam z toho, že je to skvelý chlap, keď stojí za to, aby tie deti pribúdali týmto tempom. Hádam ma autorka rozum, nie? Ak ide o dvoch rovnopravnych manželov, tak si stojím za tým, že sa tu rieši nepodstatná somarina, vyjadrila som sa vyššie. Ak má autorka doma debila, ktorý jej káže aby držala hubu, ako píšeš, tak tiež nevidím problém v ňom. Problém sú vždy ženy, ktore si takýchto chu..v najdu, zoberú a rodia im deti a robia slúžky a potom sa ešte sťažujú. Rozum zapojiť zabudnú, ale na vine je chlap, že....ked je to raz deges, nech žije sám, ale nie, vždy sa nejaká nájde.
Dobre baby, kašlite na to už prosím vás... Všetko je ok, len vy z toho robíte teatro už.. niektoré z vás je hovno do toho, prečo a s kým mam deti a v akom veku, to je už je moc, snáď je to každého osobná vec... snáď záleží na tom, či majú všetko a ako ich vychovávame..(chceli sme tri, máme tri, mam teliesko, viac nechceme, majte pokoj na duši). keby ste čítali pozorne moje komenty, bolo to nedorozumenie, nie že môj muž je ožran alebo človek ktory mi nepomaha s deťmi..je pravda že nemam rada alkohol, sama ho nepijem a manzel si da max pivo alebo vino pri telke, už nemá 20, ale nejake bezduche opijanie za to že sa stretnu kamaráti nepodporujem.. Druhá vec je aj vy ste mali dvadsať aj 25rokov, urážať človeka za vek je pod úroveň.. podľa mňa mam viac rozumu ako niektoré urazačky tu, pardon.. nikde som nenapisala že stiham alebo zurim na manžela za to ze ide von ale pisala som ze deti su po chorobe, kde som cely mesiac na striedačku vstavala k nim každú noc, boli sme chorí aj my s mužom, jednoducho keď už boli v noci tak že prespali ako tak, tak som si chcela oddýchnuť aj ja.. PO MESIACI nespania ! niekomu to na obhajobu nestačí, bohužiaľ.. píšem že keby máme dom so samostatnou izbou preňho a neprechodnou obývačkou nepoviem ani pol slova ale aby som sa tu premavala pred nim v noci a nebodaj by mi dieta revalo tak neviem kde by som s nim išla.. čítajte niekedy s porozumením, manžel je môj prvý chlapec, nedostala som navod na vzťahy, ale plánujem na vzťahu pracovať, vždy! boli tu aj milé komentáre, ktoré ma isto posunuli, rada si dám poradiť ale aby ma niekto urážal ako nejaku handru, na to fakt zabudnite.. ďakujem za pochopenie a prajem vám krásny sviatočný deň ✨
Neber si to tak k srdcu. Všimla som si v tej tvojej debatke zopár nickov, ktoré si prišli vyslovene len kopnúť, takým nevysvetlíš.
je to tu z extremu do extremu
kludne ti moze vadit,ze u vas niekto ma prespat,co uz mne je proti srsti je sposob ako si to riesila...a myslim,ze aj mnohym dalsim
tie co pisu,ze ta za to podvedie,tak ozaj ked by toto mal byt dovod podvodu tak ani za to nestoji
mne sa trocha zda,ze si velmi upnuta (vo vseobecnosti) a tazko sa ti nieco da presadit,to moze byt skor problemom vo vasom vztahu v buducnosti
lebo daju sa veci povedat aj s pochopenim nazoru druheho,a myslim,ze to tvoj muz nepocitil
to len taky postreh,nic z toho nemusis brat vazne
@pipistrel13 máte pravdu, popracujem na tom .. ďakujem
Autorka, ved das prispevok, mas reakcie…kadejake 🙂 aj co ti prikyvuju, aj proti, aj totalne mimo 🙂 ked uz sa ti nechce rozvijat debatu, nereaguj.
A otázka je blbo položená, tu nejde o pravdu, ale o názor, uhol pohľadu.
Podla mňa aj blbá náhoda, choré deti, vy ste chorí a do toho kamoš na prespatie plus malý byt. Ja by som reagovala úplne rovnako ak nie horšie.

@doriiis tak nech ma nahradí, ak jediná moja chyba je že som nechcela aby tu prespal kamoš... Prosím vás dievčatá, kašlite na to už. Ustúpila som..to vám vadí že som odišla alebo aky problém? Ach jaj, nikdy nebude dobre.
@ibrunova aj k nam.chodi svokra spať keď su deti choré a manžel na odjazdovke... A pomaha mi s deťmi.. nie že teraz sa opije a máme zábavu.. dobre som taka strašná harpya, dosť ...