Kto má pravdu?
Ahojte, napíšem v skratke, čo doma momentálne riešime a chcem čítať názor vás, mamy, ženy... S mužom máme tri deti, 4r. 2r. A rok... Bývame v trojizbaku.. manžel sa s jeho kamošom dohodol že príde k nám.. ja ho mam rada, chcel prísť po dlhej dobe kuknúť nás aj deti.. chceli sme sa ísť prejsť do lesa, do takého bufetu..a dnes sme to riešili vravím že však pôjdeme na aute, a vyjdeme po asfaltke kočíkom.. že stačí ísť na jednom aute.. a on ze vsak ale chcu si dat pivo..a ja ze vsak on musi ist domov autom takže nebude piť a tu som sa.dozvedela že plánuje u nás spať... Ja som v tom vôbec nebola, vôbec nepadol navrh na noc u nas, hneď by som.to zatrhla, lenže on je taky, on vždy tu chce prespať ale naposledy tu spal keď sme mali iba jedno 2r dieťa.. čiže sme sa pohnevali, lebo manžel nechápe že ja som proti tomu, že by spal na gauči.. momentálne su po chorobe, ešte kašľu, čiže chcem proste večer kľud, pozrieť telku, čítať, a nie ešte riešiť"cudzieho cloveka" .. aky mate na to názor? Podľa mna je pochopiteľné že keď máme tri malé deti, už časy prespavačiek skončili.. lenže ja som zla, že to nechápem.. pisala som tomu kamošovi že som nevedela ze myslia noc, ze dvere ma.u nás otvorené ale nie je vhodné aby prespaval u nás. Keďže moj muž mu nechcel písať , ze je to blbe ked sa to uz dohodlo...pridem si ako taka furia 😂
@aurora33 ze stoky 🤣🤣🤣 mne vobec nevadi ak k nam pridu znamy posediet a vypit,obcas aj ostali spat. A nie,ja nepijem. Ale rada udrzujem kontakt aj so znamymi
Este jedna vec - k tvojej otazke, kto ma pravdu.
V manzelstve je to vacsinou cesta do zahuby, pretoze vo vztahu clovek kona v prospech vztahu, v prospech toho druheho a hlada vzajomne riesenia.
Pravdpodobne u vas je problem iny - nekomunikacia. Teraz riesit to cirkusom z tovjej strany tento problem nevyriesi. Byt v pozicii drama queen iba dany problem zhorsi.
Mozno je načase upratat si vo vztahu a dat si vztah ako prioritu - aj pred deti. Je az extremne dolezite aby manzelia sa rozpravali, travili spolu cas, vnimali jeden druheho...inak sa zacnu odcudzovat a vznikaju z otho zbytocne neprijemne hadky a celkovo robi to zlu atmosferu v rodine.
@aurora33 Ale to je o vybere partnera - raz ked si vezmes krcmoveho povalaca ci alkoholika... no zial.
@zmrzlinka2021 samozrejme
@zmrzlinka2021 ďakujem, skúsim (e) na tom popracovať
@tani777 ako ved to po nej nechce kazdy den,nech ich na prechadzku vysle samych aj s detmi a oddychuje a po tom vecer necha zase chlapov...
problem je to,ze jej muz nepovedal skor,ze tam chce priatel spat
ja sa tym muzom niekedy necudujem,toto oni beru velmi vazne ak sa raz za cca pol roka zena nedokaze tomuto prisposobit
deti su vzdy len vzdy len vyhovorka,asi to vadilo uz aj v minulosti,ale tam sa nedalo na nic vyhovarat (a boo to uz teda riadne davno kedze ste mali jedno 2rocne dieta a dnes mate tri)
tak na jednu noc, nemala by som s tým problém.
@pipistrel13 bolo to pred dvomi rokmi z 23. Na 24. Decembra.. tu spal.. ja ako tehotná.. dokonca vtedy 26.12 nam dal vedieť mimo reči že ma pozitívny test .. jasne ze tu hádam nikto nebude spať keď máme čerstvého novorodenca a bolo to tak 2x .. treba čítať.
ak by slo o pravidelnost suhlasim s tebou,ale ozaj ide o co vlastne?
jednoducho ho tam nechces a povedz to tak,nie ako vyhovorku pouzivat deti,mozno by to aj manzel viac ocenil,ak by si povedala,ze ty nechces...
@miadi Mal sa jej opýtať? Keby sa aj bol opýtal, tak by mu to zatrhla, lebo ona chce byť "v kľude" a tá jedna noc by ju bola zrejme zabila....
@mandarinka555 a kamosa ci jej muza zabije ked tam jednu noc nebude spat. To je logika.
@miadi nie, nezabila by som ani jedného, nie som vrahyňa ani nemám také sklony ani myšlienky a naozaj v tejto dobe nie su vhodné takéto komentáre.. ďakujem. Ale teda keď u nás má niekto spať, rada by som to vedela o hodne dopredu a nie deň pred. Keby k tomu ani nedôjde, že to medzi rečou zistím, tak prídem na to, až keď príde.. trošku nefér voči mne, či?
Autorka si nejak mimo Lebo Ja som nikde nepisala ze by si niekoho zabila a naopak som jedna z mala co je na tvojej strane ten koment si Asi poslala Mne omylom? Este raz si precitaj moje komenty prosim 🤦♀️
Autorka, presne by som to urobila aj ja. V 3 izbovom byte dvaja dospeli+3mini deti a k tomu návšteva na noc? Nie Dakujem! V žiadnom prípade. A niektoré ženy čo tu radia(nechcem označovať) tak určite ich ani nenapadlo sa vžiť do tvojej situácie lebo buď nebývajú v 3izbaku alebo jednoducho k ním nikdy žiadne návštevy nechodia :D čo sa týka manžela, mal ti oznámiť, čo a ako plánuje a dohodli by ste sa. My s mojim manželom mame dohodu, ak u nás niekto chce prespať, tak jedine niekto z rodiny. A podobná situácia sa stala v lete, prišiel manželov kamarát zďaleka po skoro roku a on úplne v pohode nám oznámil, že bude tu spat. My sme pozerali a muž šiel povedať(že nebude u nás) a v tom som ja začala, že nech sa nehnevá ale je tu veľmi veľa hotelov, že naše dieta (pol roka) je každú hodinu hore, plače, ťažké dlhé noci a bude to tak lepšie, v tom kamarát ostal zarazeny a ešte podotkol, že bude to len na jednu noc. Tak som znova mu začala vysvetľovať lebo on nechápavý je, že nie. Nakoniec išli s manželom posedieť, manžel prišiel domov on sa ubytoval v hoteli, vec vybavená.
Autorka ty najlepšie poznáš seba, svoje deti a keď sa ti niečo nepáči, tak daj na svoje pocity a stoj si za tým 🙂 drž sa
Reagovala som na koment ci teba zabije ked tam jednu noc prespi kamos .. z druhej strany ci To zabije ich ked tam spat nebude .. ten fakt ze tam spat nebude nie Ty ! . 🤦♀️ To je taky vyraz nemozes to brat doslova ze Niekto niekoho zabije. Bezne sa to pouziva xxx rokov zvlastne ze si to este nepocula. Znamena len ze ta nezabije ked nebude po tvojom.. ze “ len jedna noc”. Ze to nic nie je. Ja som len pouzila ten isty vyraz z tvojej strany lebo kazda minca ich mà dve.
Vobec si nepochopila, co som napisala. Zda sa, ze skutocne nie je problem ten priatel, ale vztah medzi vami manzelmi.
@abbey1 a vy tiež nechápete, čo píšem ja.. že nie je momentálne vhodný čas aby u nás niekto "cudzí"prespal, posielala som ho dnes nech teda idú spať ku kamošovi.. oh pardon ten kamoš býva ešte u mamy 🤭🙃 takže tak..
@miadi ospravedlňujem sa vám, už chápem ako ste mysleli ten komentár.. ďakujem za vyjasnenie
Neviem, ale skutočne sa mi vidí, že autorka robí z jednej noci prehnaný cirkus. Dopredu vidí, že tam bude ožran party, že budú chlastat do rána bieleho, že muž bude na šrot na ďalší deň, že všetky deti budú vystrajat v noci a neviem co ešte...
Inak keby ja mam zápal močových ciest, a kaslajuce deti po laryngite, tak netrepala by som sa niekam do lesa, ale pošlem tých dvoch nech si idú kľudne dat aj 5 piv a ja doma oddychujem s deťmi, dám si ten čaj a neriešim tých dvoch.
Prídu, ja idem po svojom, nech si muž to zariadi, ustelie mu gauč a keď sa nevyspi, jeho problém.
@jaskolka nie nerobila som cirkus, manžel si dal tichú domácnosť lebo som mu oponovala, že si to neprajem a dnes som spakovala seba aj deti k našim. Všetko okej.
Co ja viem, trochu prehanas. Nadsena by som nebola, ale myslim, ze keby 10xzapalis v noci, deti placu a zapriahnes chlapa do “roboty”, viac by kamos neprisiel 🙂 osobne by som ich poslala von, ak sa chcu stretnut. Ak sa manzel nevie kontrolovat v piti, to by som povazovala za vacsi problem ako kamarata.
@autorka Ja by som to tentokrat nechala tak. Manzelovi povedala, ze som zasadne proti a viac krat to tolerovat nebudem a toto neexistuje u nas prevadzkovat. Je to naposledy, co Ta takto obisiel. Kamaratovi by som nepisala,to by mi bolo trapne, kedze sa za mojim chrbtom dohodli a berie to ako hotovu vec, uz bez rozdielu, ci ho muz pozval, alebo sa ,,pozval on sam ,,.
Pises, ze v noci mlieko zarabas, chodis cez priechodnu obyvacku. To Ti vlastne vadi, on tam ,,zavadzia,, , presne toto by som vyuzila a obratila v moj prospech. Robila by som pritom hluk, pozazihala co sa da, ved aby som videla, zakopla o nieco, spadlo by mi nieco, dieta by som na rukach revajuce nosila a s nevinnym usmevom a ospravedlneniami to okomentovala vzdy ,,Hups, prepac, to vies, rodicovske povinnosti, detom baterky nevyberiem, prespavanie u nas v obyvacke ako vidis uz nie je ako kedysi a asi to nebol dobry napad, chudak sa tusim ani nevyspis 😄,,. Opakovane, ked tri krat mlieko, tak tri krat. Prebalit, ponosit, odgrgnut. Nech si to uzije a viac krat hotel na noc u vas neplanuje🤭 Ved to je viac-menej bezny standart, uz smola, ze takato blba noc vysla zrovna vtedy, ked tam je 🤭
Aspoň, že si sa spamätala a odišla k rodičom...Takéto "brzdy" chlapi fakt milujú...Samé zákazy...príkazy....podmienky...ultimáta...A potom sa poniektoré dámy čudujú, keď ich chlap práši nejakú usmievavú a neukvákanú ženskú😝
@mandarinka555 ďakujem za zhodnotenie mňa a môjho muža.. ak toto je dôvod na podvádzanie.. okej..
@mandarinka555 mám 25 rokov.. ak by niekoho prášil.. tak to je len a len jeho hlúposť 🤭
To si kvôli tomu odišla z bytu? 🤦...a myslíš že 25 ročne sa nedajú nahradiť 20 ročnými?
Jednu noc? Preboha, to je taký hrozný problém? K nám chodila svokra, švagrovci, sesterka s rodinou, kadetade sme spali, kvôli jednej noci, že si nepozrieš v kľude telku? Aj keby som vnútorne bola proti, nadala by som to najavo a prežila by som to.

Nevysvetluj, to nie je tvoj problém že iné akceptujú ožran párty u nich doma a nevadí im to. Zrejme su tiež podobne stoky. Deti majú pekný príklad doma.