icon

Kto má prvý pozdraviť?

13. jan 2022

Kto sa ma prvý pozdravit? Kto otvára dvere alebo kto stojí za dverami? Myslím keď dotyčný otvorí dvere kto ma prvý otvoriť ústa 😄 Lebo sa mi stáva pravidelne že ten čo otvára dvere zakaždým drží ústa a je ticho 😀 Diky za odpovede.

domak2
13. jan 2022

@h2 tu sa bavíme o niekom kto neodzdravi, ani nepozdravi, takže by som pre svoj dobrý pocit postupovala rovnako.

marcellka32
13. jan 2022

Vždy po príchode do škôlky/školy sa zdravím prvá a komunikujeme ďalej

lucpro1
13. jan 2022

ked niekam vchadzam tak automaticky zdravim prva, ale teda uz pri niektorych ludoch som rezignovala a ani nezdavim. Mame suseda, ktoreho pozdravim 55krat a on sa zakazdym na mna len pozrie a nic. Tak uz na to kaslem 😀

nafka0483
13. jan 2022

Ved ked vojdes a stretnu sa vam za tym sklom pohlady, tak jej pozri do oci a aspon kyvni hlavou na pozdrav. A ked otvori dvere, tak nehnevaj sa, ale kym vychadza dieta tak stihnes povedat "dobry den".

autor
13. jan 2022

@mb202
@h2 neviem mne to pride opačne, oni otvárajú dvere a mali by sa najskôr pozdravit.

autor
13. jan 2022

@jankalukasova joj no fakt ani na ten pozdrav nie je čas, všetko hrr hrrr

nafka0483
13. jan 2022

Autorka nie, mas to pomylene. Prvy zdravi ten kto prichadza, cize ty.

autor
13. jan 2022

@cimage dik máš pravdu

nafka0483
13. jan 2022

Nie je cas za pol sekundy povedat "dobry den" alebo "zdravim"... to ti kto ma verit? Kym dieta vychadza z dveri tak sa aj 3x pozdravim.

autor
13. jan 2022

@aniele ona sa nepýta po koho som prišla len mi rýchlo dá dieťa a chod preč

h2
13. jan 2022

Oni otvárajú dvere, lebo Ty im zazvoníš, Ty od nich niečo chceš. Mne je úplne nepochopiteľné, že sa nad tým vôbec zamýšľaš. Ja zdravím a vôbec neriešim, či je ten človek mladší, alebo je muž...

h2
13. jan 2022

@nafka0483 Ona nemá čas, lebo čaká, že oni budú zdraviť ju. 🤦🏻‍♀️

autor
13. jan 2022

@jankalukasova keby vstupim dnu tak sa isto pozdravím, to je trocha ina situácia

autor
13. jan 2022

@lucka114 lenže keď ju vidím tak mi je hneď zle, strasne nesympaticka osoba.

autor
13. jan 2022

@nafka0483 ok keď vravíš..

h2
13. jan 2022

Možno Ti je nesympatická, lebo sa na Teba mračí, že ju nezdravíš. Nemáte si čo vyčítať: jedna, ako druhá.

autor
13. jan 2022

@nafka0483 no fakt nie je čas, lebo ona je v strese že ide po ďalšie dieťa..

autor
13. jan 2022

@h2 ja tam nezvonim, oni samé pozerajú ci niekto ide

h2
13. jan 2022

To je jedno. Keby nepozerali, musela by si zvoniť. Ide o to, že Ty ideš tam, za nimi. Je jedno, či zvoníš, alebo nemusíš, lebo Ťa vidia.

wayway
13. jan 2022

ta pani je asi v strese vychystat vsetky deti. aj na neprijemne tetusky casto zafunguje privetivy pristup, usmev a pozdrav 😉

lucka114
13. jan 2022

😀😀😀 to je super prístup... A ty si si istá,že ty si super sympatická osoba???

autor
13. jan 2022

@lucka114 prečo, ja si nič o sebe nemyslím

autor
13. jan 2022

@wayway podľa mňa tá pani to nezvláda tu svoju robotu, mali by ju vymenit

autor
13. jan 2022

@h2 ved ano, ale je to tam strašný zhon

lucka114
13. jan 2022

Podľa mňa si o sebe myslíš ... Inak by si neriešila blbosti.. čo chces pocut, že pani ťa má prvá pozdraviť, kľaknúť na kolená, doniesť ti dieťa s úsmevom,a ešte aj zamávať na rozlúčku??? Veľmi dlho už pracujem s ľuďmi, a presne si viem predstaviť, ako sa tam ty tváriš . A keď tá pani vidí denne 30 takých, ani sa nečudujem, že sa aj ona tvári ...

h2
13. jan 2022

Skús sa vžiť do jej situácie. Kým nebola pandémia, mamičky si chodili po deti do triedy a obliekali a obúvali ich samé. Teraz mamičky do triedy nemôžu. Takže ona, okrem toho, že má na starosti deti, ešte ide s každým jedným do šatne, aby mu pomohla obliecť a obuť sa. Je zima, okrem topánok a bundy rieši čiapku, šál, rukavice. Často aj prezliekanie z teplákov do otepľovačiek. S deťmi v triede nemôže poriadne nič robiť, lebo každú chvíľu niekto ide pre dieťa. Myslím, že by si mohla mať trochu pochopenia.

autor
13. jan 2022

@h2 ona nič s deťmi v triede nerobí, to robí ich učiteľka.

autor
13. jan 2022

@lucka114 a co si mam akože o sebe myslieť? Nič si nemyslím.

h2
13. jan 2022

Aj tak je to pre ňu práca navyše, veď za normálnych okolností si deti obliekajú mamičky.

autor
13. jan 2022

@h2 to nie je môj problém ze je to jej práca navyše. Ma to robiť s láskou a nie z nej cítiť ze ju to nebaví