icon

Kto má prvý pozdraviť?

13. jan 2022

Kto sa ma prvý pozdravit? Kto otvára dvere alebo kto stojí za dverami? Myslím keď dotyčný otvorí dvere kto ma prvý otvoriť ústa 😄 Lebo sa mi stáva pravidelne že ten čo otvára dvere zakaždým drží ústa a je ticho 😀 Diky za odpovede.

Strana
z3
katkamatka7
13. jan 2022

😀 no ale bavíš 😀 S láskou sa jej pozdrav a vybavené

h2
13. jan 2022

Chýba Ti pochopenie, pokora, vľúdnosť a slušnosť. Ani sa jej nečudujem, že sa na Teba mračí, Ty musíš byť veľmi "príjemná" osoba. 🙄

lucka114
13. jan 2022

Každou tvojou odpoveďou mám pocit, že ja by som sa ti asi tiež nepozdravila, alebo čo 😀 ty si fakt hrozna osoba

miskaska
13. jan 2022

Kto prvý stihne 😀

taga
13. jan 2022

Waw ty si strasne namyslena osoba.. chyba ti elementarna slusnost, radsej ako otvorit hubu na pozdrav budes zakladat niekde temu, aby si si potvrdila, ze TY si v prave a ze to ONA sa musi pozdravit prva... takto vychovavas aj svoje deti? Ja sa snazim svoje naucit, ze ibych ludi ovladat nemozu ale svoje spravanie ano. A ze ked niekto je neslusny, to neznamena, ze oni si nemozu zachovat spravnu tvar a slusnost. Takze, ked je niekto teliatko, neznamena to, ze aj ja mam byt teliatko, ale naopak mozem tomu druhemu ukazat, co by bolo spravne. Mozem sa usmiat a pozdravit a spravit veci spravne. Apropos, ked idem pre deti do skolky, vzdy sa pozdravim ako prva, ale hlavne s najsirsim usmevom, aky viem, vitam v naruci svoje dieta... ucitelka vzdy s usmevom rada pocka, kym sa zvitame a potom hodime par minutovu priatelsku rec a lucime sa s usmevom a pozdravom. Tak nejak naraz... ani jedna pri tom nepremysla, kto je starsi/mladsi, kto je za dverami/pred dverami, kto prichadza/odchadza, kto nieco chce/alebo naopak nieco poskytuje.

nikaeli
13. jan 2022

som učiteľka, vždy po skončení vyučovania odvádzam deti rodičom ku vchodu.. vždy sa pozdravím, bez ohľadu na poradie a prehodím s rodičmi pár slov.. to isté, keď idem pre drobca do MŠ, či do školy pre dcéru.. a je jedno, či mi dieťa odovzdá učiteľka, upratovačka, či sám pán riaditeľ 😉

aniele
13. jan 2022

Dobre, tak potom stačí: "Dobrý deň, ďakujem". A úsmev.

autor
13. jan 2022

@h2 tak to sa veľmi mýliš, nesud keď človeka nepoznáš

autor
13. jan 2022

@lucka114 ďakujem 😀

autor
13. jan 2022

@taga ty si zase najmúdrejšia na planéte, povedz mi to osobne no na to nemáš gule 😀

autor
13. jan 2022

@nikaeli správny prístup 👍 ďakujem

autor
13. jan 2022

@aniele samozrejme 👍

wayway
13. jan 2022

@autorka moze byt… takych je vela :/

taga
13. jan 2022

Na co nemam gule? Ved si anonym, ja nie... nic z toho, co som napisala, by som sa nebala povedat ti do oci, mila anonymka.. co si chces dat stretko a este raz ti toto iste poviem?? V pohode, aj sa ti prva pozdravim

h2
13. jan 2022

Možno si milá a príjemná osoba. Ja som si utvorila názor podľa toho, čo tu píšeš.

autor
13. jan 2022

@taga sorry ale neverím ti 😀

autor
13. jan 2022

@h2 ok..

gabrielkaa
13. jan 2022

zdravi osoba, ktora prichadza. Cize ty. Tak isto ked pridem niekam, nemusim vojst, staci do podatelne, alebo do stanku si kupit listky, tak pozdravim - prva. Potom su pravidla ako ti pisala ella.

Strana
z3