Kto má prvý pozdraviť?
Kto sa ma prvý pozdravit? Kto otvára dvere alebo kto stojí za dverami? Myslím keď dotyčný otvorí dvere kto ma prvý otvoriť ústa 😄 Lebo sa mi stáva pravidelne že ten čo otvára dvere zakaždým drží ústa a je ticho 😀 Diky za odpovede.
Chýba Ti pochopenie, pokora, vľúdnosť a slušnosť. Ani sa jej nečudujem, že sa na Teba mračí, Ty musíš byť veľmi "príjemná" osoba. 🙄
Každou tvojou odpoveďou mám pocit, že ja by som sa ti asi tiež nepozdravila, alebo čo 😀 ty si fakt hrozna osoba
Kto prvý stihne 😀
Waw ty si strasne namyslena osoba.. chyba ti elementarna slusnost, radsej ako otvorit hubu na pozdrav budes zakladat niekde temu, aby si si potvrdila, ze TY si v prave a ze to ONA sa musi pozdravit prva... takto vychovavas aj svoje deti? Ja sa snazim svoje naucit, ze ibych ludi ovladat nemozu ale svoje spravanie ano. A ze ked niekto je neslusny, to neznamena, ze oni si nemozu zachovat spravnu tvar a slusnost. Takze, ked je niekto teliatko, neznamena to, ze aj ja mam byt teliatko, ale naopak mozem tomu druhemu ukazat, co by bolo spravne. Mozem sa usmiat a pozdravit a spravit veci spravne. Apropos, ked idem pre deti do skolky, vzdy sa pozdravim ako prva, ale hlavne s najsirsim usmevom, aky viem, vitam v naruci svoje dieta... ucitelka vzdy s usmevom rada pocka, kym sa zvitame a potom hodime par minutovu priatelsku rec a lucime sa s usmevom a pozdravom. Tak nejak naraz... ani jedna pri tom nepremysla, kto je starsi/mladsi, kto je za dverami/pred dverami, kto prichadza/odchadza, kto nieco chce/alebo naopak nieco poskytuje.
som učiteľka, vždy po skončení vyučovania odvádzam deti rodičom ku vchodu.. vždy sa pozdravím, bez ohľadu na poradie a prehodím s rodičmi pár slov.. to isté, keď idem pre drobca do MŠ, či do školy pre dcéru.. a je jedno, či mi dieťa odovzdá učiteľka, upratovačka, či sám pán riaditeľ 😉
Dobre, tak potom stačí: "Dobrý deň, ďakujem". A úsmev.
@h2 tak to sa veľmi mýliš, nesud keď človeka nepoznáš
@lucka114 ďakujem 😀
@taga ty si zase najmúdrejšia na planéte, povedz mi to osobne no na to nemáš gule 😀
@nikaeli správny prístup 👍 ďakujem
@aniele samozrejme 👍
Na co nemam gule? Ved si anonym, ja nie... nic z toho, co som napisala, by som sa nebala povedat ti do oci, mila anonymka.. co si chces dat stretko a este raz ti toto iste poviem?? V pohode, aj sa ti prva pozdravim
Možno si milá a príjemná osoba. Ja som si utvorila názor podľa toho, čo tu píšeš.
@taga sorry ale neverím ti 😀
@h2 ok..
zdravi osoba, ktora prichadza. Cize ty. Tak isto ked pridem niekam, nemusim vojst, staci do podatelne, alebo do stanku si kupit listky, tak pozdravim - prva. Potom su pravidla ako ti pisala ella.

😀 no ale bavíš 😀 S láskou sa jej pozdrav a vybavené