Kto objednáva cez aliexpress?
Ahoj,objednavate niekto z tejto stranky? http://www.aliexpress.com/category/200004195/je...
Ahojte, potrebovala by som poradit, chcem si zaloziť pay pal ucet na objednavanie veci z aliexpresu, ale neviem ci tam su nejake poplatky teda za prevod z mojej banky (tatra banky) do zahranicia...ma niekto skusenosť , prosím súrne . Dakujem 🙂
@simass114 No, ja len viem, že prevodom sa tam platiť nedá...dá sa platiť len prostredníctvom VISA karty, alebo nejakej inej embosovanej kreditnej karty. Já mam tiež účet v TB, ale kartu mám Visa elektron a tou sa platiť nedá... ☹
@simass114 tam sa nedá platiť cez pay-pal,len normálnou kartou čo máš k účtu a vôbec nemusí byť embosovaná,ako tvrdí @andrea0309
baby nechce sa mi citat vsetky tieto prispevky ale objednavala som si bizutku cca pred mesiacom este stale nic? stalo sa to niektorej?
ahojte babule, prosiiiiiim vás viete mi niekto poradiť?
16.8. som urobila 30€objednávku od viacerých predajcov, bolo to asi 5_6 produktov... skoro všetky mi už prišli až na jeden... Predajca mal pisané v detailoch max 60dní doprava+ 15d. processing time. Po tom čo mi dorazili všetky ostatné som sa išla pozrieť kde sa nachádza a na prekvapenie bolo stále písane že podané na pošte... kontaktovala som predajcu a ten mi odpísal že mi tovar drží colný úrad. Následne som písala na colne a odpoveď znela že oni tovar neprijali že aj keby zadržali tak pošlú ´pozdrav´. Pre istotu som napísala na informačku pošty a oni tiež tvrdili že zásielka nedorazila na územie sr. Tak som všetky tieto odpovede zaslala predajcovi a ten mi obrato zaslal správu že sa ospravedlňuje za chybu a že to všetko urýchli....
Čakala som a stále sa nič nedialo. Tak som ich požiadala o vrátenie peňazí načo oni reagovali predĺžení dodacieho času. A keďže pôvodný čas končil 31:10. tak som in 27. napísala znovu že žiadam tovar alebo peniaze. Samozrejme sa znova neozvali, tak som 31. otvorila sporu.... No a dnes sa dívam že spora bola ukončená a ja som be tovaru aj peňazí a ani feedback sa nedá napísať? prosím viete mi poradiť čo stým?
@janinka007
@simass114 mne to s obycajnou neslo...ani s CSOB ani so SLSP
@katarinka289 a mne to s obyčajným maestrom od Prima banky šlo...
Ktora kočka by mi objednala 1 mikinu frozen?Akurat som isla objednat a cez slsp mi nejde a ziadna mamicka tuto mikinu nema ani na mmb ani na mk.Dakujem.
Ahojte, moje skusenosti s Aliexpressom su zatial pozitivne. Co som si objednala do mesiaca prislo, kvalita super. Boli to pyzamka pre decka, hracky aj mobil ( ten bol tusim z ebay) ale bola som maximalne spokojna. Tak uvidime co mi dojde nabuduce 🙂
poradte mi ako si spravne objednam a neodrbem sa
@sandrs musis si precitat detaily o tom produkte.rozmery ak objednavas oblecenie, su dolezite lebo oni zmeraju ich produkt a nie osobu.takisto treba si dat pozor na cislovanie lebo ich cislovanie je uplne ine a teda hladat tabulku s rozmermi. Obuv tak isto - cislovanie uplne inak.ak kupujes kozene veci tak sa ich tam aj treba spytat v chate ci to je ozaj 100% koza atd.
Ahojte je tu nejaká maminka ktorá objednáva a aliexpres poprosim IP ďakujem
Prosim vas objednaval niekto s tejto stranky ?
http://www.coopydoo.sk/index.php?route=common/home ak ano budem vam povdacna za info ako ste boli spokojny s tovarom a vybavenim objednavky velmi pekne dakujem za kazde info 🙂
Baby, prosim Vas objednaval niekto z aliexpressu crocsy lego? Neviem aku velkost objednat, ci to sedi? Potrebovala by som eu 27
Ahoj...urobil som objednávku z Aliexpresu a keď kliknem v poli moje objednávky na danú vec mi vypíše...prepáčte, ale stránka nebola nájdená. Má s týmto niekto skúsenosť...vrátia peniaze, alebo len je stránka dočasne nedostupná ?
Dobrý den. Damy, zdatne v objednavani z tohto eschopu - co sa stane, ak mi vypišu, že "podozriva objednavka"... Mam sa bat???
dievcata ajja mam otazku, ked ma predajca vlastnu letecku spolocnost a tovar mi prisiel na letiskodo BA ako si to dalej vyzdvihnut? cislo balika bolo GL... dakujem
@bebebrumik mne sa to stalo pred mesiacom z jednou bundou, tak som sa bála, ale poslali mi peniaze späť na účet.
Ako postupovat pri reklamacii tov.z alli tel.kontakt tam nieje diky emil
Ahojte, ja osobne som pravidelný nákupca na ali ... samozrejme,je potrebne si precitat recenzie na predavajuceho, pocty objednavo ..atd atd ... ked objednate, zaplatite..treba si sledovat dodacie doby, maily od administratora ali....a nemal by byt nijaký problém :D
ahojte, chcem sa opytať objednala som si veci z ali.. píše ze mam čakať príjem . ked dam vyhladať podacie čislo zasielky do sledovania zasielok mi ale nič nenajde . to znamena že ju ešte neodoslali ?
ahojte, ja som objednaval 8.12 saty na ples, hned mi strhli peniaze, o 2 dni mi dosiel email ze tovar bol odoslany, no ked si pozriem na http://tandt.posta.sk/ Tracking Number ako tu uz bolo povedane vyhodi mi "Nie sú k dispozícii žiadne údaje o zásielke." .....kde moze byt problem, preco to neukazuje konkretnu adresu zasielky...vie niekto poradit......som vdacny za kazdu reakciu
@stepanka274
AAAHOJ, AJ MNE PRISLO V ALI..ZE podozriva objednavka...pri viacerých polozkach...preto sa chcem opytat, ci to trvalo dlho kým došli peniaze na účet....ďík za info 🙂))
ani nie, možno mesiac, presne neviem, lebo som si to všimla náhodou, bolo to ledva 15 Eur, takže mi neprišla info na mobil.

Ahojte, chcem sa opýtať - nebude niekto robiť objednávku z Aliexpress? Mojou kartou sa to nedá zaplatiť, tak by som chcela niekoho veeeľmi pekne poprosiť, či by mi to neobjednal na seba...Dajte mi prosím vedieť... ☹