icon

Kto objednáva cez aliexpress?

lusia222
10. jún 2013

Ahoj,objednavate niekto z tejto stranky? http://www.aliexpress.com/category/200004195/je...

mischell_17
29. apr 2015

@zujuku dikičko 🙂 len aby mi prišiel tovar 🙂

zujuku
9. máj 2015

@mischell_17 Ja som objednávala ako som spomínala, ale treba si dať pozor pretože nie vždy natrafíš na správneho predajcu. Ja ked som si objednávala tri produkty a každý od iného tak tie dva v pohode prišli ale jeden nie. Bol tam problém s nesprávnou adresou a predajca nie je vždy taký že vyhovie .. Takže treba brať niektoré komentáre s rezervou pretože nemôžu mať skúsenosti s každým problémom 🙂.

permanentka
20. máj 2015

dievcata, ak kupujete cez net tak skuste refuno, z kazdeho nakupu vam vratia peniazky 🙂 a ak nekupujete nevadi tiez si mozte privyrobit cez to, ja uz som BEZ nakupov si zarobila 223,- naozaj, mam ich na ucte 🙂
tu sa mozes registrovat: https://www.refundo.sk/?ref=21148

kvietok23
24. máj 2015

caute,ked chcem objednat tutu suknicku pre dcerku, nosi velkost 3-4roky, aka je to velkost u nich? nechcem objednat zle :(

daniela106
28. máj 2015

Ahojte dievcata, ja som objednavala z aliexpress nejake veci, no kvalitativne zatial katastrofa ☹ ☹ ☹ ☹ Mam vsak jeden problem, s ktorym si neviem rady. Objednala som si conversy, boli zadrzane na colnici a zaslane spat do ciny. pisala som predajcovi asi 7 sprav, neodpovedal ani na jednu, tak som otvorila spor, ten odmietol. tak som ho vyostrila a potom omylom zrusila :( predavajuci sa samozrejme neozyva, neodpovedal ani na jednu spravu 😖 😖 😖 Viem sa este nejako dostat k svojim peniazom?? dakujem za kazdu radu.

zujuku
28. máj 2015

@daniela106 To už asi nepôjde.. 😞

kalepat
29. máj 2015

@daniela106 z colnice vedsinou chodi doklad na vyzvu k uhrade colneho.Nikdy by si nemala prekrocit sumu vedsiu ako 20 euro bo tam sa plati clo.V tom pripade by si platila len dan.K peniazom sa dostanes ked mu das zle hodnotenie a napises ze ta okradol do feedback.Neboj sa potom sa tz ozve pretoze prave feedback mu robi reklamu 🙂

daniela106
29. máj 2015

Ok tak to tam napisem dakujem vam

sonya_12
24. jún 2015

Ja objednávam často. Tu nájdete pár rád 🙂
http://zlavovekody.sk/category/clanky/

daniela106
25. jún 2015

Peniaze doteraz nemam :(

sonya_12
25. jún 2015

Celkom dobré návody ako nakupovať
http://zlavovekody.sk/category/clanky/

janett310
9. júl 2015

Pisem ohladne refundo prace Je mozne si v nom zarobit 2 sposobmi:

1. Vratia Vam % z nakupov.
2. pomocou odporucania tejto stranky inym (tato moznost nie je pisana hned v uvode tej stranky ale preklikate sa tam) za kazde odporucanie niekomu mate dalsie 4.20 € (0.20,- hned, 4,- az ked nieco dotycny nakupy. Ak chcete tak si mozete zarabat peniazky, ak nie tak vyuzivate zlavy pri nakupoch, nicomu sa nezavazujete.
Uz len za registraciu ziskavate 2 €.
Registracia je zdarma
Nech sa paci, tu je link:

https://www.refundo.sk/?ref=50130

tina1212
21. aug 2015

Dobry den ja objednavam z aliexpressu s mam len dobre skusenosti. Uz som odtial objednavala vela veci aj teraz som si do skoly objednavala ruksak je tyrkysovy len som potom zistila ze budem potrebovat len tašku cez plece takže mi je zbytočna ak by mal niekto zaujem predam za 16 euro je krasna ale je mi zbytočna

1072002
5. sep 2015

dobrý deň chcela by som sa spýtať čo znamená keĎ mi pri výrobkov piše processing time remaining : a dni... ? a ešte čo ked mám výrobob zaradený do awaiting delivery ? Ďakujem 🙂

adriana132
14. sep 2015

Chcem sa opytat tych co objednavaju z aliexpres....objednala som si tovar ale kedze suma bola vysoka poziadala som to rozdelit do niekolkych zasielok tak aby boli do 22 eur...moze byt z toho problem ak mi pridu naraz 3 ci 4 zasielky od toho isteho predajcu na tu istu adresu?

andynka1
8. okt 2015

Ahojte, vedel by mi niekto poradiť ako sa zaregistrovať na aliexpres. Keď zadám emailovú adresu, pýta si to odo mňa Verification - Please slide to verify. Čo tam mám zadať, prosím? Ďakujem

emita
9. okt 2015

@janinka007 objednavala som v stredu po prvý krát a prišlo mi potvrdenie platby, ale peniaze stale nestiahli. Napriek tomu mi pri objednavke píše že už bola zaregistrovaná na čínskej pošte. Ako je to možné?

janinka007
9. okt 2015

@emita to nejaký ten deň trvá, určite ju už máš v rezervácii 😉

luraka
13. okt 2015

@andynka1 Ja mám taký istý problém.

katkasanch
13. okt 2015

@permanentka Ty budes podnikatelka roka permanentka 🙂 Ak ty si zarobila 225EUR pri predpoklade ze su to v priemere 3percenta musela by si ty alebo niekto iny nakupit cez teba tovar v hodnote 7500EUR. Preco by niekto nakupoval cez teba? ked by mohol mat proviziu sam pre seba bez teba?? Aby ti bola vyplatena takato vysoka cistka. Podla tej tvojej tabulky kde mas lakave sumy okolo 30EUR. Akoze tvoja provizia musel by to byt tovar vhodnote 1000EUR aby si mala proviziu 30EUR. Znamena to ze cez teba isiel tovar bud luxusny alebo zlate sperky, znackove hodinky, televizor s velkou uhoprieckou... proste uspesna podnikatelka 😅 ziadne drobne nakupy do 10 ci 20EUR. Aliexpres ma uvedenu proviziu priemernu ziskanu sumu vo vyske 0,09 EUR. Ocakavam ze vysvetlis podrobnejsie a obhajis sa... lebo inak tvoj odkaz je len platena reklama. Poburuje ma ak ides mamickam ktore niektore nemaju peniaze na rozdavanie ponukat akoze moznost zarabat, biznis na zarobenie...pritom je to len klamstvo. Moralka? nic? len slovo?

permanentka
13. okt 2015

@katkasanch treba lepsie citat 🙂 z toho co som zarobila nemam ani cent za nakupy ;) ziadne ziadne luxusne sperky, zase nie som rpezidentova dcera :D treba len citat na tej stranke nielen uvodnu stranku ale aj ponuku na privyrobenie a tam jasne pisu ze netreba nakupovat staci robit reklamu ;) takze prosim neutoc na mna predtym nez si zistis informacie.
A btw: uz mam ovela vyssiu sumu a opat opakujem ze nic z toho nie su nakupy. ale nikoho ja nebudem presviedcat ani tak, staci poklikat na tej stranke (ako som aj ja klikala) a clovek zisti ze take ponukaju.

katkasanch
14. okt 2015

@permanentka nepochopila si.. ja reagujem na tvoj clanok a na tvoju interpretaciu www stranky ktoru uvadzas... tvrdila si ze : z kazdeho nakupu vam vratia peniazky a ak nekupujete nevadi tiez si mozte privyrobit cez to, ja uz som BEZ nakupov si zarobila 223,- naozaj, mam ich na ucte..... o reklame nehovoris vobec nic... Tak teraz tvrdis ze si dostala na ucet 223EUR za reklamu. No na tej stranke sa nepise nic o reklame ako opat tvrdis...pisu ale o tom ze ak ziskas zakaznika ktory nakupi za 3mesiace v hodnote 100EUR bez DPH dostanes za jeho nakup a jeho ziskanie tebou po 3 mesiacoch 4EUR. Doslova pisu o doporuceni zakaznika. U teba to znamena ze si im doporucila 55,75 zakaznikov. V tom sa zhodneme. Vysvetli mi prosim ta ako ti mozu dat 4EURa ked sami zarobia v priemere 3EURa na 100EUR??? 55,75 nieje nasobkom 4 to ti nevislo ☹ Nieco tu nesedi permanentka.. Dalej pisu ze sa mozes o svoj zisk podelit s doporucenou osobou. Tak tych 55,75 zakaznika sa ti moze teda prihlasit ze sa chce podelit... s tym suhlasis 😅 No lepsie citam aj som si zistila informacie ako si mi odporucila a stale to nieje tak ako hovoris...

permanentka
14. okt 2015

@katkasanch pochopila som 🙂 o moznosti zarobit si tou reklamou hovorim tym co maju zaujem si zarobit reklamou a presne ako na to pisem do spravy..kto nechce tak mu nebudem natlacat ako si zarobit reklamou nie? a ano tych 223,- mam len za tu reklamu, iked da sa aj tymi nakupmi ale ano to je minimum cize viac odporucam tu reklamu...
a ako tak citam tvoj prispevok tak ty pises o tom co oni popisuju na uvodnej strnake o 4eurach, ktore ja NEZBIERAM!!! toto ma vie pekne vytocit ked clovek nevie co ponukam ale bude rypat ze klamem..NIE nepisem o zarobku z tych 4 eur, lebo ano tie sa daju ziskat tak ze niekto nakupi 100euro ale to ja neponukam...neviem kolko krat to mam este napisat ale ja ta tu nebudemn presviedcat a ani sa obhajovat, jedno co esteraz zdoraznim ze na tej reklame som nezarabala tymi 4eurami za kazdeho!!!! ach jaj...tu koncim 🙂

granulka
14. okt 2015

@katkasanch aj ja som robila refundo a naozaj sa tam da pekne zarobit. A ako pisala permanentka netreba zbierat tie 4eura lebo tam je ta sprosta podmienka. Ale da sa zarobit na tom robeni reklam nie cez tie 4eura, viaceri tu rypu este predtym nez si zistia moznost zarobku, ach jaj...

permanentka
14. okt 2015

@granulka nechaj tak, niekto ma potrebu len rypat 🙂 mne je jedno nech si mysli co chce, nezisti si co som ponukala a bude ma ociernovat 😒 ale kasleem :D pekny den prajem vsetkym 🙂

katkasanch
14. okt 2015

@permanentka Mas pravdu je mi to v podstate jedno co pises.Len z duse nenavidim ked niekto zavadza a pise polopravdy... podla mna tym klame nielen sam seba ale podsuva klamstvo aj ostatnym...a tak upozornujem.Vies tehotna bud si alebo niesi nemozes byt tehotna tak trochu. Dakujem za prianie pekneho vecera aj tebe bekny vecer.

permanentka
14. okt 2015

@katkasanch to je pravda 🙂 tehotna bud si alebo nie si...ale test si mozes kupit bud ten alebo ten alebo ziadny, nie je len jeden vyber ;) maj sa pekne

katkasanch
14. okt 2015

@permanentka... viac testov na trhu je ako viac nazorov... len meter je len jeden vies.. ci podla teba jeden test ukaze ze si tehotna a iny zasa ze niesi..pravda je len jedna

14moni88
15. okt 2015

ja by som chcela nieco z alieexpresu je tu niekto kto objednava z okolia galanty?

smejkojm
16. okt 2015

@denisa1284 dobrý večer, ešte stále objednávate z aliexpressu. Chcela by som niečo objednať, ak by sa Vám dalo. Ďakujem