Kto objednáva cez aliexpress?
Ahoj,objednavate niekto z tejto stranky? http://www.aliexpress.com/category/200004195/je...
@lela1 Oni kým potvrdia objednávku ,trvá to aj tížden.To závisy od predajcu.
@ludmila152 Aha,dobre,ďakujem,nabudúce budem vedieť
Prosim vas, objednala som si z ALI teplakove supravy a uz 2 tyzden mi to stoji v bode: dodavatel vybavuje vasu objednavku...aj som mu pisala email a ze mam byt trpezliva...no diky 😠 a za 7 hodin mi konci ta lehota a neviem ci rozsirit dobu spracovania al. zrusit objednavku...ak mate s tym skusenosti dajte mi prosim vediet, budem vdacna, dakujem. 😉
baby ,neobjednala by mi niektora
http://www.aliexpress.com/item/2014-New-Arrival... velkost 8
prosim,nemam nato kartu,dakujem
ahojte.chcem si objednat z aliexpress no neviem ako na to .viem si vybrat tovar a vlozit do kosika .dostanem sa az k adrese a sposobe dodania .len neviem ako zaplatit .mam mastercard debetnu kartu len neviem ci mi to tuto kartu prijme a co mam uviest z karty ?cislo uctu ?a aj pin kod ?a neviem ci ked mam na karte eura sa mi zmenia na usd automaticky a stiahne si to aj kurz?dakujem
@rozinka12 ak je karta embosovaná,tak máš na nej 16 číslic,tie sa zadávajú... na ali vpravo hore si môžeš zmeniť doláre na € a vidíš presne,koľko zaplatíš
Janinka 007 velmi pekne ti dakujem.idem skusit objednat.
ahojte...prosim ktore objednavate z ali...ak uz je vsetko zaplatene..a "tovar caka na schvalenie"-potvrdenie objednavky prijate...sledujete nieco,popripade treba nieco potvrdzovat...neviem ako to chodi,prvy krat som objednavala...
a to sledovacie cislo-kde to sledujete,je to vobec realne cislo?
@dadka28 nič nemusíš potvrdzovať.ked si klikneš číslo tej objednávky,tam po pár dnoch nabehne tracking number a na www.posta.sk si možes sledovať čo sa s tou zásielkou deje,kde sa nachádza
Ahojky. Objednávala som už veľa vecí či už pre seba alebo pre niekoho ale teraz sa mi po 1krát stálo, že som si objednala vec od predajcu, kt. nemal žiadne hodnotenie ale peniažky mi hneď vrátili.
@bibio prosim ta ake je poštovne zo stranky aliexpress ked je pri tovare doprava zdarmo,objednala som dve supravy snovi a eura mi este nestrhli a neviem kolko budem ,ci budem platit pri prevzatí postovne.
@terezka023 nebudeš platiť nič. Len v prípade, ak si objednala nad 22 Eur a balíček otvoria na colnici, zaplatíš 20% dph z hodnoty tovaru + 3,60 colný servis.
@bibio dakujem.
ahojte, nejdete niekto objednávať, že by som sa pridala ? 🙂
Aj ja by som sa alebo ak by mi to niekto objednal...dakujem
kocky,kto tu objednava...ako je to s detskymi velkostami a ich cislami...napr potrebujem v.cca 128 a pre mensieho cca 104...viete mi niekto povedat ako sedia ich velkosti na nase...oni maju 90,100,110,atd..
@vabeda viem Vam to objednat
@tottinko ja idem
@mirabella2014 ahoj,predtym som chcela triko,ale potom som objavila tento set http://www.aliexpress.com/item/1piece-2014-New-... velkost 130
@vabeda napiste mi spravu
@erikapeniakova ja idem
Ahojte,nájde sa tu nejaká dobrá duša,ktorá by mi objednala nejaké veci z Aliexpress,lebo ja s tým nemám ešte žiadne skúsenosti.Ďakujem za odpoveď 🙂
Ahojte, aj ja chcem objednať niečo, kto mi pomôže? Alebo ku komu sa môžem pridať? Sama neviem a ani nemám kartu ná to, ďakujem krásne
Ahojte. Ak bude nejaká chcieť objednať nech sa ozve 🙂
@veroninna1 ahoj,to znamena,ze obchodnik,kto ponukol ten tovar,nie je doveryhodny.po overovani ti posielaju tvoje peniaze spät do 7-10 dni

Chcela by som sa opýtat,kto mi vie poradit čo stým,včera som si objednávala pár vecí a na jednu mi neprišiel potvrdzovací mail že bola akceptovaná,na ostatné áno,takisto mi neprišli sms,že mi platba odišla z účtu,ďakujem