icon

Kto objednáva cez aliexpress?

lusia222
10. jún 2013

Ahoj,objednavate niekto z tejto stranky? http://www.aliexpress.com/category/200004195/je...

moncsi1208
2. jún 2014

@dadka28 to sa niekedy neda sledovat,niekedy ani sa neozvu,ze tovar je uz na ceste a zrazu postarka zvoni.... 🙂

moncsi1208
2. jún 2014

@dadka28 tam,kde su fotky tovaru"description"sa da skontrolovat.inac daj do google rozmery detskych obleceni,odtial sa nam podarilo zistovat presnu velkost

dadka28
2. jún 2014

@moncsi1208 jasne,dik krasne..

moncsi1208
2. jún 2014

Za malo,my dost vela veci objednavame,tak s tym uz mame iste skusenosti,napr.bielizen ani za cenu...su take male,ale potom si davaj pozor aj na tzv.feedback,aby tam boli recenzie,ten tovar urcite dostanes a nejde o podvod

pejuska
11. jún 2014

objednal by mi niekto niečo z aliexpressu...dakujem

danculh
12. jún 2014

Dievcata, prave mam rozrobenu prvu objednavku cez aliexpress a zaskocilo ma objednavanie. Neviem ci tomu rozumiem, ale kazdu vec si musim objednat u konkretneho predajcu a aj jemu(kazdemu jednemu) priamo budem platit? ... cakaju ma mnohonasobne poplatky banke za medzinarodne prevody? Nechcem byt sokovana ked zbadam vypis z banky 🙂 .

luckadominika
12. jún 2014

ja som si teraz prvý krát objednala topánky.... sú krásne a sedia mi.... môžme nakupovať dalej 🙂

janinka007
13. jún 2014

@danculh ja mám v ZUNO platbu kartou zadarmo.a je pochopiteľné,že musíš zaplatiť každému predajcovi zvlášť,alebo si tovar nahádž do košíka a na konci zaplať celú objednávku,oni sa tie peniaze už dostanú tomu,komu majú.

danculh
13. jún 2014

janinka007 hadzala som do kosika a ked som to chcela platit hromadne napisalo hlasku typu "error" a neslo to, stranka vsak nezamrzla ani nic podobne, ... ja mam mBank a dostala som od nich info ze sa mimo Europu (SEPA) platby nerealizuju, som z toho sokovana a verim ze slo len o mylnu info

majqa28
13. jún 2014

baby ,objednavala ste uz niektora a aliexpressu sperk??striebro 925 sterling silver,je to ozajstne striebro ci bizu??da sa namocit do vody ci zhrdzaveje??vdaka

monika11m
13. jún 2014

@majqa28 ja mam odtial kvietky strieborne su pekne ale namačat som to neskušala

monika11m
13. jún 2014

ja som objednavala uz vselico a zatial všetko došlo . sice jedny okuliare čakam uy asi 6tyznov ale sak hadam už to pride!

michaela6472
13. jún 2014

Ahojte zienky mam problem idem si nieco objednat z alieho aa ked uz vyplnim dorucovaciu adresu tak mi vyhodi ze nieje momentalne nic na objednavku a este Tento produkt spoločnosť Mouser nemôže do vybranej krajiny. viete mi s tym poradit ? daKUJEM

katkatazka
13. jún 2014

ahoj baby dnessomprv krát objednala z ali uvydím či to dorazy a sadnu nám velkosti...Chcem sa opýtať mám obyčajnu visa kartu z TB ake budem mať poplatky za prevod dúfam že nie velkeé..dakujem vám...

daskakoubekova
14. jún 2014

ahojky..mhla by som poprosiť o radu...chcem si objednať z ALI ale hodila som 1 položku do košíka a chcem ďalšiu vec a nedá mi ju do košíka,napriek tomu ,že som to vyskúšala viac krát,stale ked dám moj košík,mám tam len 1 položku,ktorú som pridala ako prvú...čo mám urobiť,aby mi tam pridalo ďalšiu položku???

monika11m
14. jún 2014

@michaela6472 no ked si vyberas veci vzdy si hore zaznac aby tam boli len tie veci ktore zasielaju na slovensko. lebo nie všetko sa sem posiela.

merielka
22. jún 2014

Ahojte objednávali ste už niektorá mobil z Alixpressu?

ferkos
23. jún 2014

Naposledy som z Ali expresu objednaval mobil. Nechal som sa zlakat nizsou cenou ako z dx.com (kde zvycajne elektroniku objednavam) ale az na jeden maly technologicky detail vsetko v poriadku
Inak ako som videl padlu tu vela otazok ktore ostali nezodpovedane tak sa o to pokusim:
1- Platim za prevod penazi nieco extra ak platim kredtkou ? NIE, platite len tolko aka je cena to predajca dostane o 3-4 %percenta menej (preto sa napriklad niekde da platit bankomatovou kartou-poplatok 0-1% ale neda sa platit kreditkou).
2- Platit prevodom ? Nie na ich ucet ale ked tak si otvorit paypal konto na ktore mozete bud zaregistrovat svoju kreditku alebo ak tu nemate, mozete previezt peniaze z uctu na svoj paypal ucet (vhodne najma na platbu v pofidernych krajinach, nakolko predajca resp majitel uctu kam peniaze idu neziska ziadne informacie o vasich kartach uctoch nic)
3- Platit kazdemu predajcovi zvlast ? Nie, spravte si nakup do kosika a potom vam ukaze jednolive polozky s popisom od ktoreho predajcu je co, vy platite celkovy nakup a peniaze ozastavu na ucte aliexpressu alebo ineho takehoto spostredkovala az do momentu kedy vy potvrdite prijatie objednavky, vtedy sprostredkovatel preposle peniaze priamo predajcovi 🙂

miminkova
23. jún 2014

ahojte, mam otazku, idem prvy krat objednavat a neviem ako sa postupuje, ked mam v kosiku veci a na konci je suma, mam ju uhradit a potom co ? budem cakat ci to prejde a ked mi stiahnu celu sumu znamena to ze presla ? a co ked mi daju zaplatit to clo? to aka suma byva ?

mendyyy
24. jún 2014

@denisa1284
Ahoj prosím ťa objednávaš z aliexpresu? Chcela by som objednať cez teba bolo by to možne? Mohli by sme sa nejak dohodnuť?

denisa1284
24. jún 2014

@mendyyy ano napis mi ip 🙂

katzav
25. jún 2014

Ahojte, skúšala som zaplatiť tovar z aliexpress, ale mi vypisuje že vydavateľ karty zamietol transakciu, mám slsp, visa kartu, neviete to musím ísť do banky aby mi to nastavili aby som mohla platiť zadaním toho 16 miestneho čísla????dakujem

111alenka
26. jún 2014

Mamičky neviete mi poradiť ako zvoliť,správnu veľ topánok,ak chcem objednať cez Alliexpres?Pri roznych druhoch mi vychádza rozna veľkosť,tak neviem.

metisa
27. jún 2014

objednala som si kabelky... tu je link: http://www.aliexpress.com/item/New-MANGO-fashio...

pripajam aj foto ,aby ste si to porovnali.

Som spokojna. Za tu cenu nieje co riesit, najma ak ide o vec, ktora aj tak nebude o nejaky cas moderna. 😉

patricio
28. jún 2014

@metisa ahoj aj ja som nad nimi rozmyslala ako si spokojna?

timuska26
28. jún 2014

@patricio ahoj, aj ja s tade objednavam oblecenie, teraz som si aj svadobne saty objednala, uz spodnicku budem mat pomaly aj doma. 🙂

patricio
28. jún 2014

@timuska26 ahoj ja som objednala hodinky no zatial cakam po prvykrat som objednavala tak som zvedava

matej57
28. jún 2014

No ja som si objednal istú vec, riadne zaplatil. ale žiaľ - bobo vzal
Maťo

timuska26
28. jún 2014

@patricio ja uz vela veci som objednavala, oblecenie super sedi a chlap si objednva veci na bicykel, tiez je spokojny a jeho kolegovia si objednavaju elektroniku. len niekedy potrva dlhsiu dobu kym to pride.

patricio
28. jún 2014

@timuska26 ja som taka opatrna bo mam zle skusenosti so zahranicnymi strankami tak sme objednai za malicku sumu ze ci to vobec pride 😀