icon

Kto objednáva cez aliexpress?

lusia222
10. jún 2013

Ahoj,objednavate niekto z tejto stranky? http://www.aliexpress.com/category/200004195/je...

timuska26
28. jún 2014

@patricio za drahe sa plati potom aj colne, my sme uz tak platili, ale za elektroniku. z anglicka tam zvyknu mat dobre veci a kvalitne

pentas
29. jún 2014

Ahojte, chcela som si objedanať z Aliexpresu ale po vyplnení čísla kreditnej karty (Maestro) mi vybehla tabuľa že neberú bussines /charging karty alebo také niečo. Tak som sa chcela opýtať či si nejaká z vás nejde v najbližšom čase odťiaľ niečo objednávať a či by nebola ochotná objednať aj mne (za 3,95 €) a potom by mi to poslala dobierkou alebo by sme sa dohodli aj na osobnom prevzatí. A niečo by som aj priplatila 😉 Veľmi prosím

metisa
29. jún 2014

@patricio som spokojna, maju aj dobre recenzie od inych. Skoda len, ze sa neda nastavit ramienko na kabelke / hoci je dost dlhe, ale ja by som si ho dala o trolililnku este dlhsie. Vyzera podla mna pekne, ked ju nosim. Co sa tyka vnutra kabelky, tak trochu taky "shitnejsi material", ale treba si uvedomit, ze stoji velmi malo. Zmesti sa mi tam penazenka, mobil, aj kluce. Dufam, ze som dostatocne odpovedala. Objednala som to od predavajuceho Zhang Wendy / http://www.aliexpress.com/store/701965. Prislo mi to za 24 dni a na colnici nerobili problem.

patricio
29. jún 2014

@metisa dakujem velmi pekne za info

veronika255
2. júl 2014

Ahojte, prosím vás poraďte mi ako stornujem jednu objednávku z aliexpresu. Včera som omylom objednala dve rovnaké veci a už mi boli aj stiahnuté peniaze. Ďakujem

babca123321
8. júl 2014

Objednava niekto cez ALIEXPRES ??? 🙂

sonicka666
8. júl 2014

@denisa1284 ahoj ako vies objednant bez poplatkov ?

denide
8. júl 2014

@katzav ahoj chcem sa spytat ci si to vyriesila s tou kartou lebo ja mam taku istu a mne to tiez nejde zaplatit, dakujem, alebo ako si to potom zaplatila

janinka007
8. júl 2014

@babca123321 ty si nejaká mimo...si v diskusii,kde asi všetci čo tu píšu objednávajú z ali a sharujú si skúsenosti.či nuda,nie je o čom???

katzav
9. júl 2014

@denide ak máš SLSP, nastavila som to cez internet banking, ideš na položku "KARTY", klikneš na názov karty (Visa electron..........)a dole vpravo klikneš na "zmena limitov", tam zaškrtneš "Platby na internete a objednávka tovaru (denný)", zadáš sumu za akú môžeš denne zaplatiť a potvrdíš.... 🙂 mne stiahli 0,70 centov, v banke by to stálo okolo 1,80. Dúfam, že som pomohla, už som aj objednala a platba mi prešla 😉

denide
9. júl 2014

@katzav dakujem pekne vyskusam, a uz ti to aj prislo bola si spokojna s tovarom? nevies ako to tam je s detskym cislovanim oblecenia? ak chcem nieco kupit pre 6 rocnu nakupujem cislo 7? nejak sa v tom nevyznam a co tie 2T co znamenaju tie pismena za cislom? dakujem ti velmi pekne

katzav
9. júl 2014

@denide s tymto ti neporadim, ale co tu citam tak treba vacsie objednat, ja som zatial neobjednavala veci len ulitku pre babo, tu na sk za to pytaju strasne vela, este mi nedosla len v pondelok som objednala, uvidim aka bude a podla toho nakupim aj ja nejake veci pre deti.....a to T za cislom to je asi rok, 2T je na 2roky, ale

ptefajcovia maju aj tabulky velkosti pri tovare, tak podla toho sa riad.....

eli55
14. júl 2014

Prosím vás, ja by som sa chcela opýtať, ak mám kartu od ZUNO ( je embosovaná ) a v zmluve o poplatkoch je napísané: zahraničné platby sú za poplatok 16,niečo eur. Budem platiť za prevod peňazí aj tých 16 eur?
Vôbec neviem ako sa platba na Aliexpres uskutoční, ak tam zadám tie údaje o karte.

Ďakujem vopred za odpoveď.

janinka007
15. júl 2014

@eli55 nič sa neplatí,ja som si len kvôli nákupom na ali a na ebay zriadila zuno,lebo sa NIČ neplatí

verads
17. júl 2014

Ahojte, čo ak mi nedošiel tovar ? objednávala som asi 8 veci každý od iného predajcu, 6 vecí mi došlo a dva nie. penieze mi samozrejme strhlo hned ked sm objednávala.

janinka007
18. júl 2014

@verads vo svojich objednávkach má podacie číslo balíčka,tak si to skontroluj na posta.sk a uvidíš kde to je

ivanka82
18. júl 2014

Baby, nejdete niektora teraz odtial objednavat? pridala by som sa

verads
18. júl 2014

janinka007 a to podacie číslo vo svojich objednávkach kde nájdem ? Dakujem

ivanka82
18. júl 2014

@denisa1284 Ahoj, este stale objednavas cez Aliexpres? Lebo mne to nechce zobrat platbu. Posli mi spravu na kvasnicova.ivana@gmali.com

janinka007
18. júl 2014

@verads ved si klikni na konkrétnu objednávku,ktorá ti neprišla a máš tam Tracking number

verads
18. júl 2014

ale kde je tá objednávka moje objednavky ? lebo tam pri tom tovare nie je nič také . Ostatne objednávky ktore som objednávala pred týždnom tie zas čakaju na potvrdenie ,to aj ja im musím niečo potvrdit ? a jedna objednavka tam má , že tracking number ale ostatne nie a zadala som to čislo na posta sk ten tovar bol podaný 15.07. na poste ale nic viac . ale čo z ostatnym tovarom co som nedostala , tam nie je nic podla čoho by som mala hladat ? Druhá vec je , že ked som objednavala 1x tak som dostala po par dnoch maily o transakcii , a teraz nič , ani jeden mail .

janinka007
18. júl 2014

@verads ty nemusíš nič potvrdzovať...každý predajca má pri tovare lehotu,do ktorej musí tovar po zaplatení odoslať,ak ho neodošle,tak ali vracia automaticky peniaze.a kedy si objednávala,kolko času už ubehlo??? Inak čakať týždeň na potvrdenie,to je dosť dlhá doba,to ja som už toho naobjednávala mrte,ale najneskôr na druhý deň po platbe som to mala potvrdené,ale väčšinou mi to potvrdili takmer ihned.

verads
18. júl 2014

a mail si ani nedostala ? len si si to sledovala na alli ?

katzav
21. júl 2014

Prosím vás, ak mi už nájde na posta.sk číslo zásielky z ali, to znamená, že už je na Slovensku????nejako nechápem, lebo cez tu čínsku už vypisuje NULL. Ďakujem.

janinka007
21. júl 2014

@katzav ukáže ti presne kde sa zásielka nachádza hocikde vo svete,nielen na SK.cez čínsku poštu to ani nekontroluj

edik007
22. júl 2014

Ja som objednával už aspoň 20 vecí a všetko bolo v pohode.

katzav
24. júl 2014

@edik007 a prosím ťa akurát pozerám, že zásielka bola zadržaná za účelom colného konania, to každá je takto dopadne, tovar som mala v hodnote 6,40 eur.

edik007
24. júl 2014

Záleží aký tovar objednávaš?

marilka123
29. júl 2014

Ahojte babule. Chcela by som si cez aliexpress objednat tenisky, netusim vsak aku velkost. Nepredpokladam, ze su to "originaly" preto neviem, ci sa mam drzat odskusaneho cisla danej znacky, alebo skor mojho bezneho cisla s rizikom, ze mi budu vacsie. Dakujem za rady 🙂

mimal1
30. júl 2014

Ahojte, sledujem objednavku z ali a posledny zaznam je tento:
RI044376183CN 2014 NULL PEK SK 20140725 1708
Co mam rozumiet pod statusom "NULL" a lokaciou "PEK"?
Dakujem 😉