Kto objednáva cez aliexpress?
Ahoj,objednavate niekto z tejto stranky? http://www.aliexpress.com/category/200004195/je...
Ahojte, chcela som si objedanať z Aliexpresu ale po vyplnení čísla kreditnej karty (Maestro) mi vybehla tabuľa že neberú bussines /charging karty alebo také niečo. Tak som sa chcela opýtať či si nejaká z vás nejde v najbližšom čase odťiaľ niečo objednávať a či by nebola ochotná objednať aj mne (za 3,95 €) a potom by mi to poslala dobierkou alebo by sme sa dohodli aj na osobnom prevzatí. A niečo by som aj priplatila 😉 Veľmi prosím
@patricio som spokojna, maju aj dobre recenzie od inych. Skoda len, ze sa neda nastavit ramienko na kabelke / hoci je dost dlhe, ale ja by som si ho dala o trolililnku este dlhsie. Vyzera podla mna pekne, ked ju nosim. Co sa tyka vnutra kabelky, tak trochu taky "shitnejsi material", ale treba si uvedomit, ze stoji velmi malo. Zmesti sa mi tam penazenka, mobil, aj kluce. Dufam, ze som dostatocne odpovedala. Objednala som to od predavajuceho Zhang Wendy / http://www.aliexpress.com/store/701965. Prislo mi to za 24 dni a na colnici nerobili problem.
Ahojte, prosím vás poraďte mi ako stornujem jednu objednávku z aliexpresu. Včera som omylom objednala dve rovnaké veci a už mi boli aj stiahnuté peniaze. Ďakujem
Objednava niekto cez ALIEXPRES ??? 🙂
@denisa1284 ahoj ako vies objednant bez poplatkov ?
@babca123321 ty si nejaká mimo...si v diskusii,kde asi všetci čo tu píšu objednávajú z ali a sharujú si skúsenosti.či nuda,nie je o čom???
@denide ak máš SLSP, nastavila som to cez internet banking, ideš na položku "KARTY", klikneš na názov karty (Visa electron..........)a dole vpravo klikneš na "zmena limitov", tam zaškrtneš "Platby na internete a objednávka tovaru (denný)", zadáš sumu za akú môžeš denne zaplatiť a potvrdíš.... 🙂 mne stiahli 0,70 centov, v banke by to stálo okolo 1,80. Dúfam, že som pomohla, už som aj objednala a platba mi prešla 😉
@denide s tymto ti neporadim, ale co tu citam tak treba vacsie objednat, ja som zatial neobjednavala veci len ulitku pre babo, tu na sk za to pytaju strasne vela, este mi nedosla len v pondelok som objednala, uvidim aka bude a podla toho nakupim aj ja nejake veci pre deti.....a to T za cislom to je asi rok, 2T je na 2roky, ale
ptefajcovia maju aj tabulky velkosti pri tovare, tak podla toho sa riad.....
Prosím vás, ja by som sa chcela opýtať, ak mám kartu od ZUNO ( je embosovaná ) a v zmluve o poplatkoch je napísané: zahraničné platby sú za poplatok 16,niečo eur. Budem platiť za prevod peňazí aj tých 16 eur?
Vôbec neviem ako sa platba na Aliexpres uskutoční, ak tam zadám tie údaje o karte.
Ďakujem vopred za odpoveď.
@eli55 nič sa neplatí,ja som si len kvôli nákupom na ali a na ebay zriadila zuno,lebo sa NIČ neplatí
Ahojte, čo ak mi nedošiel tovar ? objednávala som asi 8 veci každý od iného predajcu, 6 vecí mi došlo a dva nie. penieze mi samozrejme strhlo hned ked sm objednávala.
@verads vo svojich objednávkach má podacie číslo balíčka,tak si to skontroluj na posta.sk a uvidíš kde to je
Baby, nejdete niektora teraz odtial objednavat? pridala by som sa
janinka007 a to podacie číslo vo svojich objednávkach kde nájdem ? Dakujem
@denisa1284 Ahoj, este stale objednavas cez Aliexpres? Lebo mne to nechce zobrat platbu. Posli mi spravu na kvasnicova.ivana@gmali.com
@verads ved si klikni na konkrétnu objednávku,ktorá ti neprišla a máš tam Tracking number
ale kde je tá objednávka moje objednavky ? lebo tam pri tom tovare nie je nič také . Ostatne objednávky ktore som objednávala pred týždnom tie zas čakaju na potvrdenie ,to aj ja im musím niečo potvrdit ? a jedna objednavka tam má , že tracking number ale ostatne nie a zadala som to čislo na posta sk ten tovar bol podaný 15.07. na poste ale nic viac . ale čo z ostatnym tovarom co som nedostala , tam nie je nic podla čoho by som mala hladat ? Druhá vec je , že ked som objednavala 1x tak som dostala po par dnoch maily o transakcii , a teraz nič , ani jeden mail .
@verads ty nemusíš nič potvrdzovať...každý predajca má pri tovare lehotu,do ktorej musí tovar po zaplatení odoslať,ak ho neodošle,tak ali vracia automaticky peniaze.a kedy si objednávala,kolko času už ubehlo??? Inak čakať týždeň na potvrdenie,to je dosť dlhá doba,to ja som už toho naobjednávala mrte,ale najneskôr na druhý deň po platbe som to mala potvrdené,ale väčšinou mi to potvrdili takmer ihned.
a mail si ani nedostala ? len si si to sledovala na alli ?
Prosím vás, ak mi už nájde na posta.sk číslo zásielky z ali, to znamená, že už je na Slovensku????nejako nechápem, lebo cez tu čínsku už vypisuje NULL. Ďakujem.
@katzav ukáže ti presne kde sa zásielka nachádza hocikde vo svete,nielen na SK.cez čínsku poštu to ani nekontroluj
Ja som objednával už aspoň 20 vecí a všetko bolo v pohode.
Záleží aký tovar objednávaš?
Ahojte babule. Chcela by som si cez aliexpress objednat tenisky, netusim vsak aku velkost. Nepredpokladam, ze su to "originaly" preto neviem, ci sa mam drzat odskusaneho cisla danej znacky, alebo skor mojho bezneho cisla s rizikom, ze mi budu vacsie. Dakujem za rady 🙂
Ahojte, sledujem objednavku z ali a posledny zaznam je tento:
RI044376183CN 2014 NULL PEK SK 20140725 1708
Co mam rozumiet pod statusom "NULL" a lokaciou "PEK"?
Dakujem 😉

@patricio za drahe sa plati potom aj colne, my sme uz tak platili, ale za elektroniku. z anglicka tam zvyknu mat dobre veci a kvalitne