Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?
rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate
takked docakas daj vedie 😉 heh
... možno sa do tejto témy môj príspevok nehodí, ale predsa len by som chcela napísať nemilú skúsenosť so spoločnosťou Directsports, ALE na Slovensku. Jednak predávajú skutočne nekvalitný tovar, načo ma upozornil samotný vedúci predajne, keď som po MESIACI reklamovala synove tenisky. Ale to načo chcem poukázať je fakt, že aj napriek tomu, že Vám reklamáciu uznajú peniaze Vám NEVRÁTIA. Musíte si vziať tovar /v našom prípade ho nemali/, alebo akúsi poukážku, ktorú označujú ako PENIAZE /čo je nezmysel, lebo poukážku je možné využiť len v uvedenom obchode/.
@hanasamova slovenska odnož sportsdirectu - stacilo, ked som pozerala ich stranku, za ake ceny predavaju tovar... tovar nakupeny v UK ponukaju na SLovensku pod takmer rovnakym nazvom .... kvalita - aj na SD sa najdu veci, ktore nie su uplne kvalitne, mam vyskusane... ale aj ked je tam zdlhava komunikacia, SD sa snazi problemy riesit...
baby, doteraz som si objednávala veci cez niekoho iného,teraz to chceme vyskušať sami...mám pár kamošiek a že to vyskušame...ked urobim objednávku približne za 250 eur,kolko bude asi poštovné??? alebo to závisí od váhy??? dakujem 🙂
@patuskaaaaaa postovne by malo byt cca 14,99 € ale v kazdom pripade to zavisi aj od vahy.... najnizsie postovne je 9,99 €, potom 14,99 > 15,99> 16,99>17,99>21,99>30,99... toť aspon moja skusenost.... nad 30,99e som este nemala :D
@kacenka78 dakujem,dufam, že to budeme vedieť objednať :D kočka ktorá nám zvykne objednávať mala minule objednávku za 1200 eur ale bol v tom strašný zmatok :D
@patuskaaaaaa nie je to ziadna veda urobit objednavku, len treba citat, vyplnit potrebne udaje a to je vsetko 🙂
tak moj balij je uz na letisku v gatwichu(ci ako sa to pise) haaaadam tam nebude dlho stat =D
ahojte, zajtra posielam objednavku, pridate sa ? ( TT,NR,BA a okolie mozny osobny odber - aj priamo PO )
Prešov, Sabinov a okolie - dnes cca o 11:00 robim objednavku, kto sa prida?
@ivka289 no aj ja tam mám balik 🙂
@sjusiquatro mne uz druhy den ukazuje ze departmen in gatwich 😒
Kto mi poradí akú veľkosť tenisiek mám dcére objednať zo stránky sportsdirect ak má našu veľkosť 38, čiže 5
Uk je to 5,5 a US 7 - aspoň tak to má uvedené na adidas čo má doteraz. Už som raz cez mimibazár objednávala tenisky z Anglie zn.babyphat a keď po mesiaci došli boli o dve čísla menšie, takže mám obavy aby to nedopadlo podobne. Ďakujem za radu.
neviete niekto koľko sa tam platí poštovné? 🙂 prešla som už pár stránok a všade je to nejak inak. A tie velkosti? Ich M-ko je aj naše M-ko alebo je to inak? 🙂
takze my sme objednavali v nedelu v noci a dnes o 10:30 rano sme mali balik doma uplne v najlepsom poriadku... vsetko sedelo do jedineho kusu a od teraz uz inde nenakupujem :D... inac podla mna decke nieje potrebne kupovat o cislo vacsie... moj maly nosi 98 a teda na 2-3 roky... a vsetko mu musim este podkasovat dokonca....
@ivka289 no aj mne presne tak ukazuje tak su tam spolu 🙂
9:48 uz isli na vandrofku na slovensko =)
prosim este o radu,vsetko co sme obiednali na m prislo,len botasky nie,na fakture niesu,ale z banky boli stiahnute,co teraz,poslu mi peniaze nazad,alebo co,je to uz sedem dni od obiednavky,mate takuto skusenost

skusala si im aj volat? alebo na facebooku vraj rychlejsie odpisu nez na ich origos stranke