Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?
rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate
Ahojte baby objednáva niektorá z Vás teraz niekedy zo sportsdirect?
ahojte kocky ja tiez objednavam ale teraz sa mi stala taka vec ze som mala v jednej krabici dve lave sandale. poslala som reklamaciu aj z foto ale uz je tomu 7 dni a stale sa mi neozvali. co mam urobit.?, ako zistim ci tu reklamaciu vlastne dostali.? poradte niekto dakujem.........
@dominika136 ja este asi dnes objednávam a potom v piatok alebo cez víkend...
@kacenka78 v piatok sa pridam k tebe Katka
Mne dorazil vcera balik =) vsetko super, velkosti OK... hadam este krajsie ako na obrazku...
@kacenka78 môžete mi prosím napísať, či by som si mohla objednať nejaké veci spolu s Vami a poradiť ohľadom veľkosťí? Koľko vyjde poštovné ak by som sa pridala k Vám, ak by ste súhlasili ?
tak už som si objednala, som zvedavá či nám bude všetko sedieť a kedy dorazí balíček 🙂
@bambulka09 tak uz mate info o postovnom, kedze ste objednali 🙂 balicek mozete cakat cca o tyzden v stredu ...
@bambulka09 najlepsie je asi objednavat v nedelu to pride balik cca piatok =)
Dá sa platiť aj priamo kurierovi? Lebona stránke je informácie len cez účet a to sa dosť bojím dávať tam informácie o kartičke. Ako to vlastne funguje? Chcela by som aj ja niečo z tej stránky objednať.
ahojte ked objednávate zo sportdirectu kolko vám urobí poštovné na cene ked objednávate napr. 5 ks?
@ivka289
@bambulka09 ano, najlepsie v nedelu 🙂
@kacenka78 Ďakujem za info. Neobjednávala ste už náhodou bicykel zo SD ? Neviete koľko vyjde poštovné? Váha bicykla je cca 14kg...ďakujem
@bambulka09 objednavala som bicykel a vyslo mi postovne 9,90
@kacenka78 ďakujem, tak skúsim najbližšie, lebo syn chce BMX a majú tam super ceny..na začiatok mu bude stačiť aj taký za 70,-€
Ahojte, 23.4.2013, som si prvýkrát objednala tovar, som zvedavá ako rýchlo ma vybavia a či budú veci v poriadku. Vyzerá to super stránka, ceny sú úžasné. Ak budem spokojná budem robiť nákupy celej rodine z tejto stránky. Dám vedieť ako mi to dopadne. čaute 🙂
minimum je vzdy 9,99 a pri bicykloch neviem ako sa to rata, lebo sme s kamoskou brali dva bicykle a p ostovne ostalo 9,99 a vo fakture nebola uvedena vaha a tym padom ostavalo postovne 9,99..
babule ak by ste chcela niektora pre mm tenisky, tieto posuniem
http://sk.sportsdirect.com/stormlite-remmy-mens...
mojmu su velke, je to 8,5 eur 42 (ale skor 43ka), kupila som do nich vlosku 43ku a je tam akurat 🙂 cena ako na sportdirekte 11e + posta 🙂
Ahojte, chcem sa opýtať, dnes môj balík spracovali na pobočke v Bratislave o 11.00hod, myslíte, že mi ho ešte dnes dodajú??? Ďakujem za odpoveď. Som z TT.

Ahojte,ja by som sa chcela opýtať..dnes mi prišiel balík,ale niektoré veci su veľké..nevie mi poradit ako je to teraz s tým ak by som im tovar chcela vrátiť a aby mi poslali menšie veci??? dakujem za radu