icon

Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?

lawel
26. mar 2012

rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate

kacenka78
26. feb 2014

@mimulik12 odpisala som ti v mailiku, ak by sa toho este nazbieralo, objedname zase

zuzla2
26. feb 2014

Budem objednavat cez vikend....ak by sa niekto chcel pridat 😉

kacenka78
2. mar 2014

@mimulik12 neplanovane a rychlo - dnes objednavam, ak by si sa este chcela pridat 🙂

tinaj
5. mar 2014

ahojte.Budem objednávať v pondelok 10.3.ak by niekto sa chcel pridat viac info v správe.

cinocka
12. mar 2014

@kacenka78 - ahoj prosím ťa, kedy budeš najbližšie objednávať?

alebo kočky kde nájdem súkromku SD?? Ďakujem

kacenka78
12. mar 2014

@cinocka ahoj, teraz neplanujem objednavat, kedze idem na 3 tyzdne na liecenie, nestihla by som to odoslať...takze az zaciatkom aprila...

cinocka
13. mar 2014

@kacenka78 - jaaj skoda, chcela som teraz niekedy..ale aj tak dakujem 😉 a o nejakej tej skupinke nevies?

lenja01
14. mar 2014

@cinocka ja budem objednavat buduci tyzden

martinkamm
14. mar 2014

@rosemari ajojky este objednavas zo sportdirect?Potrebovala by som horsky bivykel pre dcerku kym neskonci ponuka lebo miznu rychlo:(

kacenka78
15. mar 2014

@martinkamm bicykel sa ti oplati aj samej objednat, nakolko postovne pri jednom kuse je 14,99 € a ak nahods dalsie veci navyse, uz vyskoci postovne vacsinou hore.... ja som minuly tyzden objednavala...

martinkamm
15. mar 2014

@kacenka78 rada by som len nemam kreditnu kartu:(a zial nik nieje ochotny ze mu poslem peniaze a rovno objedna na mna:(

mazliceklienka
15. mar 2014

Ide niekto objednavat zo SD? Rada by som sa pridala.

korculka
15. mar 2014

ahojte,v nedelu vecer robim objednavku,ak mate o nieco zaujem piste mi IP

rosemari
16. mar 2014

ja zial tento rok neviem ci budem objednavat 🙂

mazliceklienka
16. mar 2014

@korculka poslala som Vam IP

wewericiak
16. mar 2014

@path Ahoj, ja mám skúsenosť, že pri každom oblečení sú obyčajne aj nejaké informácie od predchádzajúcich zákazníkov. Tí obyčajne napíšu skúsenosti s veľkosťami. Ak sú v cudzom jazyku (často ruský a menej používané jazyky), prekladám cez prekladač 😵

katkov
21. mar 2014

Ahojte, chcem si po prvykrat objednat cez sportsdirect a zaujimalo by ma, ze ako casto doplnaju novy tovar. ci je to ako napr. v obchodoch, ze jar/leto... alebo treba len sledovat kazdy den. ide mi o to ci mam este cakat (ci nenabehne nieco nove, lepsie, lacnejsie) alebo objednat. chcem viac-menej veci na leto. diky

kataka21
25. mar 2014

Ahojte nejde niektora objednavat dajte mi vediet

dakota14
26. mar 2014

baby kto budete objednávať ešte ja som už objednala a ešte som tam zabudla hodiť jednu vec tak by som sa k niekomu pridala pisnite mi ID diky moc neponáhľa to

romaninow
27. mar 2014

zdravim . po mojej poslednej skusenosti vam moc neodporucam nakupovat u tohto predajcu , nakupil som veci za 350euro a mal my poslat dva baliky no odoslali iba jeden a druhy nie a teraz mi odmietaj uvratit peniaze ( okolo 150euro ) a stale mi pisu ze im mam poslat foto poskodeneho balika a pritom som im uz avizoval 10 emailov ze balik nebol poskodeny ale mi vobec neprisiel a ukazuje to aj na dhl stranke ze nieje doruceny a oni stale odpisuju aby som im odoslal fotku poskod. balika. *Takze k svojim peniazom sa uz asi nedostanem lebo tam pracuju ludia s uplne minimalnim IQ . 😢

le27
2. apr 2014

tiez si chcem nieco objednat tak sa ozvite niekto ☹

kacenka78
3. apr 2014

cez vikend objednávka sportsdirect, zvýšili však poštovné :(
@le27 kludne sa pridaj...

veronikac139
10. apr 2014

Ahojte uz ste objednyvali? nema niekto zaujem?

marika05
21. apr 2014

ak by bolo aj ja by som sa pridala
🙂

janet24
21. apr 2014

@le27 ja potrebujem bicykel cez nich aky je postup vdakaa

kacenka78
21. apr 2014

@marika05 zajtra budem objednavat 🙂

marika05
22. apr 2014

@kacenka78 a mohla by som sa pripojit ku tebe ?

kacenka78
22. apr 2014

@marika05 isteze 🙂 prosim do spravy uviest link, velkost a farbu 🙂

marika05
22. apr 2014

@kacenka78 dakujem si moc zlata,cez obed to poslem ,som cez tel,hned ako drobcek zaspi ;)

nanuskal
23. apr 2014

@kacenka78 Ahoj, už si prosím objednávku odoslala? Ja by som sa tiež pridala....