Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?
rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate
Budem objednavat cez vikend....ak by sa niekto chcel pridat 😉
ahojte.Budem objednávať v pondelok 10.3.ak by niekto sa chcel pridat viac info v správe.
@rosemari ajojky este objednavas zo sportdirect?Potrebovala by som horsky bivykel pre dcerku kym neskonci ponuka lebo miznu rychlo:(
@martinkamm bicykel sa ti oplati aj samej objednat, nakolko postovne pri jednom kuse je 14,99 € a ak nahods dalsie veci navyse, uz vyskoci postovne vacsinou hore.... ja som minuly tyzden objednavala...
@kacenka78 rada by som len nemam kreditnu kartu:(a zial nik nieje ochotny ze mu poslem peniaze a rovno objedna na mna:(
Ide niekto objednavat zo SD? Rada by som sa pridala.
ahojte,v nedelu vecer robim objednavku,ak mate o nieco zaujem piste mi IP
ja zial tento rok neviem ci budem objednavat 🙂
@korculka poslala som Vam IP
@path Ahoj, ja mám skúsenosť, že pri každom oblečení sú obyčajne aj nejaké informácie od predchádzajúcich zákazníkov. Tí obyčajne napíšu skúsenosti s veľkosťami. Ak sú v cudzom jazyku (často ruský a menej používané jazyky), prekladám cez prekladač 😵
Ahojte, chcem si po prvykrat objednat cez sportsdirect a zaujimalo by ma, ze ako casto doplnaju novy tovar. ci je to ako napr. v obchodoch, ze jar/leto... alebo treba len sledovat kazdy den. ide mi o to ci mam este cakat (ci nenabehne nieco nove, lepsie, lacnejsie) alebo objednat. chcem viac-menej veci na leto. diky
Ahojte nejde niektora objednavat dajte mi vediet
baby kto budete objednávať ešte ja som už objednala a ešte som tam zabudla hodiť jednu vec tak by som sa k niekomu pridala pisnite mi ID diky moc neponáhľa to
zdravim . po mojej poslednej skusenosti vam moc neodporucam nakupovat u tohto predajcu , nakupil som veci za 350euro a mal my poslat dva baliky no odoslali iba jeden a druhy nie a teraz mi odmietaj uvratit peniaze ( okolo 150euro ) a stale mi pisu ze im mam poslat foto poskodeneho balika a pritom som im uz avizoval 10 emailov ze balik nebol poskodeny ale mi vobec neprisiel a ukazuje to aj na dhl stranke ze nieje doruceny a oni stale odpisuju aby som im odoslal fotku poskod. balika. *Takze k svojim peniazom sa uz asi nedostanem lebo tam pracuju ludia s uplne minimalnim IQ . 😢
tiez si chcem nieco objednat tak sa ozvite niekto ☹
Ahojte uz ste objednyvali? nema niekto zaujem?
ak by bolo aj ja by som sa pridala
🙂

@mimulik12 odpisala som ti v mailiku, ak by sa toho este nazbieralo, objedname zase