Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?
rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate
Budem robiť objednávku, pravdepodobne po výplate. Ak niekto budete mať záujem ozvite sa 🙂 Pošlem aj poštou.
Dobry den prosim vas a ako je to z velostami?Chcem objednat manzelovi..kratke nohavice a tricka?Dakujem pekne za radu.. 🙂
Ja som s Brezna tak neviem ako..to by asi bolo komplikovane ale rada by som si objednala..ale Dakujem vam velmi pekne.. 🙂
Ahojte chcem sa spýtať objednavala som Z SD balík v hodnote 160 eur a prišiel mi meil už môj balík cestuje cez DHL ale tam mi ukazuje,že mi prídu 2 balíky? Ale strhli mi len peniaze za tú jednu objednávku.
Dievcata to REFUNDO naozaj funguje. ak nakupujete cez Aliexpres, sportdirect a dalsie eshopy urcite vratia peniaze. Taktiez sa zaraba na odporucani.
Viac info sprava
Nech sa paci, tu je link: https://www.refundo.sk/?ref=38260
ak nakupujete cez internet vratia vam percenta, naozaj sa to oplati
Ahojte prosim, poradi mi niekto ako objednat zo sportdirect? a ake je poštovne?Vybrala som topanočky za velmi dobru cenu a poštovne je okolo 10€? To by ma už vyšli dost.Ako to robite?Skladate sa viacere?Dakujem za každu radu.
Dobry den, chcela by som sa popytat na par veci niekoho, kto uz objednaval zo SD. Ktora mate cas? 🙂 🙂
Ahojte..ak mam objednavku na SD v eurach, plati sa este nieco navyse? Resp. strhava banka este za prevod z inej meny? Dakujem
Ahojte, nebude niekto objednávať? Mala by som záujem a nakoľko by išlo o moju prvú skúsenosť, rada by som sa k niekomu pridala. Ďakujem moc!!!

dakujem za radu....no uz som skusila poslat peniaze z ineho uctu...a tam to uz preslo.. ale dakujem.