Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?
rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate
@viktoria_majdova tiež by som chcela objednať, avšak môj tovar je v predpredaji a dostupný až o mesiac, cize ak by to niekomu nevadilo rada sa pridám a podelím o poštovné
@viktoria_majdova
@greeny aj ja objednávam
Taaak ako sa dohodneme? 🙂 🙂 🙂
Ja mam zaujem, mne to až tak nesúri, do konca novembra mám čas - chcela by som na vianoce, v akom predstihu treba objednať aby to tu bolo do vianoc? Ja by som však potrebovala poradiť, aké číslo vyberať. Dcérka nosí 122 bude mať v januari 6. Tak neviem či 5-6 alebo 7-8. Poradí niekto kto má skúsenosti (značky Disney alebo HK) ďakujem.
@diduska777 pridám ta do skupiny, kde objednávajú sportsdirect
@diduska777 Disney ma určite menšie veci, takže treba objednať o číslo väčšie, dcérka má 4 a nosí veľkosť 5_6
@anastacia242 môžem aj ja poprosiť pridať?
ok ďakujem 🙂
aj ja poprosim pridat
Aj ja poprosim pridat,diky
@anastacia242 prosím pridať do skupiny objednávanie sportsdirect ,,,, dakujem
chcela by som objednat, ale aby to prislo do Vianoc , tak by som sa s niekým spojila ,,,
@viktoria_majdova ,mam zaujem o neake veci da sa pridat ku objednavke?Pride to este do vianoc?A ake su podmienky?Dakujem.
prosí vás nejde teraz niekto objenávať ?Dakujem
@anastacia242 @viktoria_majdova ako to s tou objednavkou? uz to nie je aktualne? mozem aj ja poprosit pridat do skupiny kde sa objednava?
@dusani
Tu je skupina
https://www.modrykonik.sk/group/6020/
ahojte baby..potrebujem poradit..drahemu chcem na vianoce objednat polokoselu adidas len neviem ci S abo M..nemate skusenosti s ich velkostami?? ja potrebujem sirku ccca 50cm a dlzku max tych 7O..dakujem za kazde info..
ahojte nechcete niekto spolocnu objednavku? najlepsie z LV alebo NR, aby bol mozny osobny odber 🙂
Nejdete niekto objednávať aby sme sa spojili?
@zuzana9411 ja by som sa mozno pridala, odkial si? 😕 😕 😕
Budete objednavat?
@kim_rossi_stuard
@cynthie
Je mi ľúto baby, ale už som objednala.
@cynthie
@kim_rossi_stuard
@zuzana9411 ahojte baby uz ste objednavali? Aj ja by som nieco odtial chcela 🙂 ak ne to aktualne.... Ozvite sa 😉
@lela96 ja som už objednala 😒
@lela96 uz sme objednali pred tyzdnom, cakame uz na dorucenie
Dobrý večer, bude teraz niekto objednávať zo sportdirect prosím? Mala by som záujem. Ďakujem.
@kim_rossi_stuard
@zuzana9411 skoda, nevadi, tak snad nabuduce 😉
@anastacia242 ahoj, mozem sa tiez pridat do tej skupiny? Dakujem

aj ja by som chcela objednať, prosím ozvite sa kto objednáva, ďakujem 🙂