Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?
rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate
Budem robit objednavku, prida sa niekto?
Objednava niekto?
Ja chcem cez vikend objednavať
Baby, ide niekto objednať teraz? Potrebovala by som len 1 vec, lebo mi ju vyradili z objednávky a už ju majú. Díky
Ak by isiel niekto objednavat, rada by som sa pridala 🙂
Ahojte, objednáva ešte niekto?
Nebude niekto objednávať ? Dakujem
@ma12345 ja by som si tiez chcela objednat
Tak už sme 4, aj zvyknete objednávať? Ja som zatiaľ len raz
@limetka26 Ja som tam jednu nasla. Ale....Mizerna komunikacia, odpoved, ak, tak o tyzden. Takemu cloveku mm doverovat? Inak, nasla som obchod,www.alabo.sk, kde maju aj veci zo SD. Sice vyssie ceny ako na stranke SD , ale nizsie ako v kamennom obchode SD v ba. A trochu pomalsie dodanie.
baby, a ved to nie je problem objednat, ci ? ja vam kludne objednam 🙂
.
Baby tak idem kuken co by som chcela?
objednavali ste niektora tento rok? este stale sa neplati clo? ja som uz par rokov neobjednavala lebo som sa bala ze budem platit nieco navyse, kedysi sme objednavali kazde dva mesiace, hlavne pred vianocami
prosím objednávala som zo sportdirectu a po odoslaní objednávky a následnom uhradení mi prisiel e-mail,vraj dve veci nemajú je to za 20Eur,prosím neviete ako postupovať,aby mi vrátili peniaze?Stalo sa mi to už 2x,1x to bolo 8Eur-som to neriešila,ale teraz by som to rada doriešila.Ďakujem za rady
Ahojte,mate skusenost vratenie tovaru,ked som obj.v Anglicku tu na SR sa to neda vratit asi ,dakujem
Nebude niekto objednávať?

Zienky vyse roka som neobjednavala. Mam objednavku za 300€. Plati sa clo ci nie?