Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?
rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate
ahojte ja tiez objednavam a chcela by som aj teraz ak by ste mali zaujem mozme sa zlozit na postovnom
ahojte, idete objednávať niekto? 🙂 Ďakujem.
Baby čo tak založiť skupinu sportdirect?
ja budem objednavat 16teho ak niekto chce mozte napisat
baby, ako to funguje s dorucenim na slovensko ? plati sa aj clo ?
@zlatko239 ahoj, chcela by som http://sk.sportsdirect.com/adidas-response-boos..., aký by bol prepočet, tak ako je na stránke cena v eurách? a poštovné? Ďakujem
ahoj obnovujem temu objednava niekto najblizsie dni dakujem
ahojte, chcela by som len poradiť, pozerám pánsku športovú obuv a som troška zmetená s tých čísiel veľkostí. Prosím Vás čísla uvedené na internete sú UK? Lebo nie je 11-tka ako 11-tka. 🙂 ďakujem
ďakujem 🙂 pri niektorých to je ale na moju smolu akurát pri týchto je len číslo 11, tak som si nebola istá.
@matik_mama paráda, tešim sa....
Ak by nejaká mamička v najbližšej dobe objednávala, rada sa pridám
Prosím vás kto objednáva zo sports directu?
@petinka0202 podte ku nam do skupiny, je hore v linku...jedna mamička objednava..
@dfgabika ďakujem už som sa pridala
Ahojte, urcite sa o tom tu uz pisalo, no neviem to najst...pred rokom som chcela urobit objednavku, no nechcelo mi ju zobrat...baby, tie co objednavate, ako ste sa registrovali? je potrebne zaplatit vopred nejake clo, ci nejaky poplatok. Skusala som vtedy dve platobne karty, no objednavku mi nechcelo zobrat...:(
dievčence, čo hovoríte na ďalšiu zmenu kuriérskej služby? podľa mňa zasa išli hore s cenou za dodanie... :/
tak ja balíky beriem kúsok väčšie, ale aj tak sa mi vidí, že už to nie je to, čo bývalo... tá cena poštovného úplne odrádza. normálne mám dojem, že preto, aby sme radšej navštívili pevný obchod, ako objednali cez net :/

Baby idete niekto objednavat? 🙂