Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?
rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate
@kiko2807 a ako dlho trvá dodanie tovaru od objednávky?
@0102monika pride to rovno domov, mne to doniesol kurier DHL a prislo mi to do 5 dni od objednania 🙂
@0102monika Ahoj,jasne pride až domov-kurierom a dodanie trva 7dni,ale raz to bolo az za 9dni,
Baby,platí sa cez pay pal, alebo visa a master card ? Ako vlastne prebieha platba? 😉
@kiko2807 dik, pýtam sa preto , lebo idem objednávať prvý raz 🙂 , a ešte jedna otázka ak nie som náhodou doma čo potom , dá mi kuriér pred tým telefonicky vedieť v akom čase pride 😉 Monika 😕
@teresa12 dík za odpoveď, pýtam sa preto , lebo idem objednávať prvý raz , a ešte jedna otázka ak nie som náhodou doma čo potom , dá mi kuriér pred tým telefonicky vedieť v akom čase príde Monika
@0102monika mne kuriér volá, keď je 5 minút od nás, či sme doma, alebo zvoní aj bez volania rovno u nás, ak nie si doma, tak ti zavolá a dohodne sa o novom termíne doručenia.
@seba1 tak fajn, dik za odpoveď 🙂 🙂 🙂
Ahojte 🙂 potrebovala by som radu, neviete mi niekto povedať ako je to s pánskymi veľkosťami značky Tapout? nemáte niekto skúsenosti? dakujem 🙂
Ahojte, nebudete niektorá onjednávať teraz? Chcela by som sa pripojiť, alebo neviete kde nájdem takú skupinu, neviem ju nájsť nikde 🙂 Ďakujem
Objednal som v piatok 22.3.2013 a dnes 27.3.2013 mi objednavka prisla uplne v poriadku. Mozem doporucit... 😉
@lucinka58883 ahoj, ja budem obejdnavat najneskor cez vikend 🙂
@kacenka78 ďakujem napísala som ti IP 🙂
Ahojte!
Chela by som od vás radu.Dnes som dostala objednávku zo sportsdirectu a jednu tenisku mi poslali bieločervenú a druhú bielomodrú /tá červená je ešte o trochu dlhšia/.Zrejmä došlo k zámene. Ako treba v takom príde postupovať ? Na ich stránke píšu, že poštovné sa musí hradiť/lenže chybu spravili ony/. A ešte biela bunda mi prišla špinavá a bojím sa, že keď ju operiem nemusí to zísť dole a možem ju akurát tak vyhodiť.Ďakujem za radu.
Môžem zo SD objednávať i cez víkend ? a kedy tak cca príde objednávka? 😉
@0102monika samozrejme, môžeš, mne v takom prípade príde balík v piatok, alebo v pondelok.
@seba1 ok dík
Ak mate zaujem objednat zo sportsdirect poprosim IP, delime si iba postovne.
baby poradte mi ktoré tepláky sú klasické bez tej vnútornej sieťky a bez toho vyteplenia podľa čoho to mám hľadať chcem tepláky na jar a jeseň ale klasika ako tepláky u nás ale všade je to vyteplenie a mne je v tom moc teplo aj túto na sk som bola pozerať tepláky v kik také na nosenie aj na von nie len an doma a všekto to malo jemné vyteplenie to už neexistujú klasické bavlnené tepláky alebo teda polyesterové to už je jedno neviem sa v tom vyznať je to tam tak debilno preložené 🙂 mám odtial tepláky lonsdale objednávala som ich pred zimou prišli vyteplené ale nosila som ich celú zimu ešte aj teraz pokým nebude teplo sú veľmi dobre tiež podšité
V Senci sa otvára obchod s tovarom zo sportdirect, ktoré ste zo Senca..

@teresa12
a chcem sa opýtať či objednávka príde až domov alebo na poštu aj keď sa jedná o také veľké množstvo? A ako dlho trvá dodanie tovaru od objednania? Dík