icon

Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?

lawel
26. mar 2012

rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate

makanka
30. mar 2013

@seba1 dakujem podarilo sa len mam ten problem ze 2 ks mam zaratane v cene len tam nieje popis co to je.Faktura na e-mail mi este neprisla je to v stadiu spracovanie neviem ci mam SD kontaktovat .

darinka54
30. mar 2013

Ahojte vedel by mi niekto poradit ako to je ked je nad tovar napisane predobjednavka viem si to objednat alebo len vtedy ako je datum dany?

kacenka78
30. mar 2013

@makanka ano, stalo sa mi to 2x teraz a tovar riadne dosiel 🙂

kacenka78
30. mar 2013

@darinka54 ak si objednas napr. 20 ks tovaru a pri jednom bude PRE-ORDER, tak s celou objednavkou ti budu cakat, kym nebude na sklade aj ten preorder tovar... takze ty si to predobjednas, ale expeduju ti to az po naskladneni....a cela objednavka pojde spolu...

makanka
31. mar 2013

@kacenka78 dakujem krasne 🙂

artemis29
31. mar 2013

@danjelca to vážne? kde? ja som z SC

danjelca
31. mar 2013

@artemis29 Artemis na Lichnerke v pasáži oproti tatrabanke , pri Angelino cafe, otvorí sa tento možno budúci týžden tak sleduj..

januss2310
31. mar 2013

Baby,ale v obchodoch maju vyššie ceny ako tu z anglicka

januss2310
31. mar 2013

Je tu nejaka baba z okolia trnavy,co si bude objednavat?pridala by som sa k nej....usetrili by sme na postovnom

seba1
31. mar 2013

@makanka mne bolo párkrát bez popisu, ale prišlo vždy všetko ok, asi nejaká chyba v systéme, že nie je popis

makanka
31. mar 2013

@seba1 dakujem 🙂 uvidime ako pride ak nie budem ich kontaktovat potom

monz
1. apr 2013

@bbtina
Ahoj! Ja som posielala mail s fotom, ale ešte mi neprišla odpoveď/boli sviatky, tak uvidím/.Chcem sa spýtať, či si v maili uviedla výmenu tovaru ale vrátenie peňazí, lebo ja som uviedla výmenu tovaru.Uvidím aká príde odpoveď.Ďakujem za radu.

darinka54
2. apr 2013

@kacenka78 Dakujem za odpoved. tak do 3.juna nebudem cakat 🙂 Dakujem

juana21
2. apr 2013

ahojte babulky.nebudete niektora objednavat zo sportdirectu?vdaka

ivona2010
2. apr 2013

aj ja mám záujem o objednávku z SD cca za 50 eur, ozvite sa mi ....

kacenka78
2. apr 2013

@ivona2010 napisem IP

kacenka78
2. apr 2013

dievcata, cez vikend objednavam SD, kto sa chce pridat, piste na mailik kacenka78@gmail.com 🙂 plati sa len ciastocne postovne UK + postovne na SK, ceny ako na stranke...

luppita
3. apr 2013

baby stretli ste sa s tym, ze dosiel balik, ale chybaju tam polozky, nedodali mi dvojo tenisiek, objednane ich mam, zaplatene tiez, ale chybaju v baliku aj na fakture , ktora bola na baliku. Napisala som im, tak cakam na odpoved, len ma napadlo, ci ste sa s tym nestretli a ako sa to vyriesilo nakoniec. dakujem

ketrin5
3. apr 2013

ahojte baby aj ja som teraz objednala chvala bohu vsetko v poriadku ,len na velkosti si musim zviknut hlavne detske

skvareninoval
4. apr 2013

@luppita A ako to dopadlo? Podľa mňa Ti pošlú peniaze na účet...

luppita
4. apr 2013

@skvareninoval dnes dosli, nechapem, preco to posielali kazde zvlast 😲 su to decke tenisky, jedny nam budu dobre, tie druhe asi nie, sice su oboje C8, ale tie everlast su o centimeter mensie 😖 😠

lavyrle
4. apr 2013

@luppita
@skvareninoval
@ketrin5
@ivona2010
@kacenka78

Baby prosim pomozte mi. Objednavala som odtial prvykrat. Omylom sme do objednavky dali aj veci PRE ORDER, na ktore treba cakat. Suma za celu objednavku sa zablokovala na nasom ucte v banke. Na sportd.ucte nam vypisuje, ze sa caka na tie vopred objednane veci. V pondelok som tam pisala mail, ze ak sa da, nech tie PRE ORDER vec odtial vyberu a objednavku poslu bez nich. Dnes sme zistili, ze ta suma v banke je odblokovana 😕 ale u nich na ucte vypisuje, ze sa stale caka na vopred objednanu vec. Iny mail neprisiel.
Co to znamena??? Mam to povazovat za zrusenie objednavky? Alebo si opatvne stiahnut nizsiu sumu, pretoze odtial vyhodia tie PRE ORDER polozky? Fakt netusim 😒
Dakujem velmi pekne za radu

luppita
4. apr 2013

@lavyrle hmm ja ti veru neporadim, prvy krat som objednavala pred nedavnom, vobec v tom este neviem chodit 😖

skvareninoval
4. apr 2013

@lavyrle žiaľ, nemám s týmto žiadnu skúsenosť, ale ak vrátili celú platbu späť, myslím si, že si z tvojho účtu nemôžu bez tvojho opätovného súhlasu stiahnuť nič- a objednávku by mali stornovať, nie?

luppita
4. apr 2013

maminy, ak by niektora mala zaujem mam tenisky so spordirektu, dnes prisli, ale su nam male ☹ je to ta C8, vnutro 15,5-16cm 🙂

kacenka78
4. apr 2013

@lavyrle tiez neporadim, mne stiahlo za nakup minuly tyzden -26.3., hned som rusila objednavku lebo som sa pomylila a peniaze mam do dnesneho dna v blokacii, ked sa pozriem na ucet....

lavyrle
5. apr 2013

@teresa12
@bbtina
@mami.sk
@jessica2225 baby prosim vas, citam, ze vy ste riesili nieco podobne na zaciatku diskusie.
My sme urobili objednavku v hodnote asi 480E. Vsetko prebehlo ok, sumu v tejto vyske nam v banke zablokovalo. Objednavku sme poslali 21.3. Potom sme prisli na to, ze omylom tam bola nejaka vec PRE ORDER, na ktoru treba cakat, ale datum netusim, nakolko ani neviem aka vec to bola 😕 tak som im 1.4 pisala mail, ze sme omylom objedali takuto polozku, ci ju nemozu vyhodit a poslat balik skor. Odpoved neprisla ziadna, ale vcera - t.j. 4.4 sa zrazu ta suma na nasom ucte odblokovala !!! Ale v stave objednavke mi stale pise

order status (more+)
Awaiting Pre-Order

Co to moze znamenat??? Mam teraz platit zas? Alebo cakat? Som z toho na nervy 😕

andrea1919
5. apr 2013

@kiara08 do akej ceny objednavas vo velkej a su v dobre veci nesu kazove?ako sa plati vo pred chcem objed.ale mam aj strach ci pride všetko ok lebo vo veľ cene do 5O€

bbtina
5. apr 2013

@lavyrle fuu podľa mňa to nepochopili a stornovali celú objednavku ked ti banka uvoľnila plnú sumu

lavyrle
5. apr 2013

@bbtina ale na ucte vypisuje, ze sa objednavka spracuva....nerozumiem tomu 😕