Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?
rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate
Ahojte vedel by mi niekto poradit ako to je ked je nad tovar napisane predobjednavka viem si to objednat alebo len vtedy ako je datum dany?
Baby,ale v obchodoch maju vyššie ceny ako tu z anglicka
Je tu nejaka baba z okolia trnavy,co si bude objednavat?pridala by som sa k nej....usetrili by sme na postovnom
ahojte babulky.nebudete niektora objednavat zo sportdirectu?vdaka
aj ja mám záujem o objednávku z SD cca za 50 eur, ozvite sa mi ....
baby stretli ste sa s tym, ze dosiel balik, ale chybaju tam polozky, nedodali mi dvojo tenisiek, objednane ich mam, zaplatene tiez, ale chybaju v baliku aj na fakture , ktora bola na baliku. Napisala som im, tak cakam na odpoved, len ma napadlo, ci ste sa s tym nestretli a ako sa to vyriesilo nakoniec. dakujem
ahojte baby aj ja som teraz objednala chvala bohu vsetko v poriadku ,len na velkosti si musim zviknut hlavne detske
@luppita A ako to dopadlo? Podľa mňa Ti pošlú peniaze na účet...
@skvareninoval dnes dosli, nechapem, preco to posielali kazde zvlast 😲 su to decke tenisky, jedny nam budu dobre, tie druhe asi nie, sice su oboje C8, ale tie everlast su o centimeter mensie 😖 😠
@luppita
@skvareninoval
@ketrin5
@ivona2010
@kacenka78
Baby prosim pomozte mi. Objednavala som odtial prvykrat. Omylom sme do objednavky dali aj veci PRE ORDER, na ktore treba cakat. Suma za celu objednavku sa zablokovala na nasom ucte v banke. Na sportd.ucte nam vypisuje, ze sa caka na tie vopred objednane veci. V pondelok som tam pisala mail, ze ak sa da, nech tie PRE ORDER vec odtial vyberu a objednavku poslu bez nich. Dnes sme zistili, ze ta suma v banke je odblokovana 😕 ale u nich na ucte vypisuje, ze sa stale caka na vopred objednanu vec. Iny mail neprisiel.
Co to znamena??? Mam to povazovat za zrusenie objednavky? Alebo si opatvne stiahnut nizsiu sumu, pretoze odtial vyhodia tie PRE ORDER polozky? Fakt netusim 😒
Dakujem velmi pekne za radu
@lavyrle žiaľ, nemám s týmto žiadnu skúsenosť, ale ak vrátili celú platbu späť, myslím si, že si z tvojho účtu nemôžu bez tvojho opätovného súhlasu stiahnuť nič- a objednávku by mali stornovať, nie?
@teresa12
@bbtina
@mami.sk
@jessica2225 baby prosim vas, citam, ze vy ste riesili nieco podobne na zaciatku diskusie.
My sme urobili objednavku v hodnote asi 480E. Vsetko prebehlo ok, sumu v tejto vyske nam v banke zablokovalo. Objednavku sme poslali 21.3. Potom sme prisli na to, ze omylom tam bola nejaka vec PRE ORDER, na ktoru treba cakat, ale datum netusim, nakolko ani neviem aka vec to bola 😕 tak som im 1.4 pisala mail, ze sme omylom objedali takuto polozku, ci ju nemozu vyhodit a poslat balik skor. Odpoved neprisla ziadna, ale vcera - t.j. 4.4 sa zrazu ta suma na nasom ucte odblokovala !!! Ale v stave objednavke mi stale pise
order status (more+)
Awaiting Pre-Order
Co to moze znamenat??? Mam teraz platit zas? Alebo cakat? Som z toho na nervy 😕
@kiara08 do akej ceny objednavas vo velkej a su v dobre veci nesu kazove?ako sa plati vo pred chcem objed.ale mam aj strach ci pride všetko ok lebo vo veľ cene do 5O€

@seba1 dakujem podarilo sa len mam ten problem ze 2 ks mam zaratane v cene len tam nieje popis co to je.Faktura na e-mail mi este neprisla je to v stadiu spracovanie neviem ci mam SD kontaktovat .