Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?
rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate
@lavyrle ahoj no neviem, ešte som toto neriešila, počkaj do zajtra či pošlú mail, alebo im ešte raz napíš, a spýtaj sa či evidujú objednávku
@bbtina ja by som aj zavolala, ale kde? Nasla som jedni cislo aj to ledva ledva a to nezvoni. Nemate dake cislo?
Ja mam taketo 08451299230
Len chcem podotknut, ze ak ste z BA alebo Kosic, sportdirect najdete priamo obchod tam. Ale z anlickej stranky nie je problem, obchod v AVIONE v BA je obrovsky, ale skor zamerany na obuv, oblecenia tam az tolko nie je podla mna...
@lavyrle myslím, že keď nemáš zaplatené tak Ti nič nepošlú 😕 a asi to pochopili tak ako @bbtina píše, že stornovali celú objednávku.
Pre-order znamená, že je to akoby "predobjednávka" a pošlú Ti to až po tom dátume, ktorý je pri tom produkte napísaný.
ja by som počkala pár dní , čo sa bude diať, lebo aj na ich stránke nemusí byť stav objednávky aktualizovaný 😔
hlavné je, že nemáš peniaze blokované a tovar nikde to by bol ten horší prípad 😒
Ahoj ja objednavam minimalne za 500 eur nikdy nie menej, su tam aj kazove veci ,ale nie casto @andrea1919
Ahojte ... chcela by som sa spýtať aká to je veľkosť nohavíc na sportsdirect napr. 16R ??? 🙂 😉
@138jana je to xl
@lavyrle číslo neviem, ale nápíš im ešte raz mail, nech ti pošlú tovar, alebo či evidujú vobec tvoju objednávku
@jessica2225 evidovat eviduju, lebo to mam napisane, ked sa prihlasim a aj tu sumu, ked najprv zablokovali 😒 no napisala som im este dnes a uvidime
@lavyrle jaj a nedá sa ti ten tovar odtial vymazat, a potom odoslat, vyskúšaj tak
@andrea1919 a je rozdiel medzi 18R a 18L ? 🙂
jedne su na nižšiu postavu a vyšiu postavu
@jessica2225 no to som prave nechcela mazat, lebo ja radsej pockam do konca aprila. Su tam zimne lyziarske vetrovky v zlave z 70 euro na 14 a teraz, ked kliknem uz nie su 😒
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-woven-clos...
http://www.sportsdirect.com/lonsdale-closed-hem...
http://sk.sportsdirect.com/lonsdale-2-stripe-cl...
ahojte viete mi niekto poradiť aký je rozdiel medzi týmito teplákmi ja hľadám klasické nevyteplené bez vnútornej bielej sieťky klasika tepláky ak dakto viete prosím poradte dakujem alebo aké mám hľadať čo tam napísať už sa v tom nevyznám
Baby, teraz mi to na ucte v SD zmenilo z predtym "Cakame na vopred objednane" - teraz skocilo, ze PROCESSING. Co to znamena????
@dakota14 tie co si nasla su sustakove jedne zo sietku a druhe zateplene
@bbtina no suma je tam stale rovnaka, ale dnes sa zmenil ten stav - to ako keby vytiahli odtial tu polozku a teraz to musia preratat a hadam poslu daky mail ze treba uhradit nizsiu sumu. Keby rusili objednavku tak by napisali RUSI SA, nie? A cez vikend aj tak platba neprejde.
Co si myslis ty? Ja neviem, nemam skusenost 😒
@andrea1919 som si myslela lebo sa mi nezdali a nevieš mi poradiť ktoré alebo ako ich mám nájsť ak tam také vôbec predávajú ja mám lonsdale tepláky ale sú zateplené chcela by som bez toho fleese 😒 poradtte prosím
@dakota14 no neviem ci damske ci panske ale nasla som ti damske kod produktu 671197 alebo 671098 pozri sa na tie
@andrea1919 pánske som myslela ja potrebujem XXL 🙂
prosim spravila som objednavku a napisalo mi ze vasu transakciu banka zamietla, skuste inu platbu? neviete mi poradit preco????
ešte by som potrebovala poradiť vo veľkostiach ako je to s nimi veľké XL XXL to XXL je u nás aká veľkosť lebo ja tepláky mám XXXL a teraz všetky čo som našla majú len do XXL alebo tam je napísané XX large bude mi to dobré ☹

@lavyrle oni ten stav veľmi neaktualizuju. Ja mám napr 3 objednávky písané že sú u kuriera. Ale ak vieš anglicky hovoriť tak im radšej zavolaj