icon

Kto objednáva zo sportsdirect z Anglicka?

lawel
26. mar 2012

rada by som objednala pre dcerku tenisky ak náhodov niekto objednávate

dakota14
7. apr 2013

@andrea1919 obi dva produkty sú vo vnútry fleesoové

lavyrle
7. apr 2013

@bbtina teraz tam naskocilo, ze WITH COURIER !!!! To znie velmi nadejne, vsak? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

lavyrle
7. apr 2013

A uz tam mam aj track order 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ale peniaze z uctu stale nestiahlo 😨 no predpokladam, ze to je vikendom a rano sa stiahnu. Pripadne nech sa nestiahnu, staci, ze balik pride 😝 😝 😝 😝 😝

bbtina
7. apr 2013

@lavyrle super, to by bola ina pecka ak by ani nestiahlo 🙂

lavyrle
7. apr 2013

@bbtina este prosim - ako si pozriem, ktore veci nepridu, ze su docasne vypredane? Lebo tam mi ukazuje len tri veci - ze zrusene a dovod - docasne vypredane. A jedno je aj to tricko pre order 🙂 ako pozriem dalsie?

bbtina
7. apr 2013

@lavyrle no to co zrusia z objednavky tak ti poslu maj, ze stornovali a to tricko co je predobjednavka je medzi nimi, lebo si ho ziadala stornovat, ostatne vsetko maju

lavyrle
7. apr 2013

@bbtina ja pozeram fakturu a tam len 10 veci 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 😨 objednanych bolo aspon 30 😨 😨 😨 to co??? Moze byt, ze ostatne vypredali? Ale su tam prave take veci, ktore by som necakala - tie ktore boli v 80% zlave. A tie ktore ani nebolo v zlave tam nie su. Je to mozne? To co je? Prepac, ze ta tak otravujem

bbtina
7. apr 2013

@lavyrle v pohode, no tak ak vies co si si objednavala tak si to prekontroluj, ci to maju aktuale, ale moze sa stat, ze si tam mala mozno viac poloziek pre oreder a tie ti vyradili na zaklade toho mailu, treba si to vsimat...alebo sa vypredali velkosti ktore si chcela, vacsinou S,M je vzdy skoro v ťahu

kacenka78
7. apr 2013

@lavyrle a pozeras si fakturu cez mail alebo na stranke?

138jana
7. apr 2013

Koľko stojí poštovné z tej tránky sk.sportsdirect.com ??? ... zo slovenkej ? 🙂

kacenka78
7. apr 2013

@138jana to nie je slovenska stranka, len nastaveny slovensky jazyk 🙂 postovne je od 9,90 €

138jana
7. apr 2013

@kacenka78 a od čoho vzrastá cena poštovneho potom ?

138jana
7. apr 2013

od váhy ???

janka2307
7. apr 2013

@138jana ano od vahy,pri objednavani sa da priebezne vidiet kolko je postovne 🙂

lavyrle
7. apr 2013

@kacenka78 na stranke. V maili nemame ziadnu fakturu. Prisiel mail o tom, ze to dali kurierovi 😒 ale najprv bolo v tej fakture na stranke 10 veci, potom sa ukazala dalsia stranka faktury a uz bolo 15, ale prave take veci tam nie su, ktore by som cakala, ze isto budu - take nie v zlave velkej alebo trenky, ponozky a take blbosti. A napri.ski vetrovka zlacnena z 78 eur na 14 tam je 😨 nerozumiem tomu

monz
7. apr 2013

@bbtina Ahoj!Chcela by som vás poprosiť o tel.č., lebo mám problém s odpoveďou na mail na reklamáciu tovaru. Neodpovedajú, tak im chcen zavolať.Ďakujem.

kacenka78
7. apr 2013

@monz 08451299230

lavyrle
8. apr 2013

@kacenka78
@bbtina tak uz stiahli aj sumu z uctu. Povodne bola suma 483 EUR a stiahlo 440 🙂 podla tohto to vyzera, ze by prist mala vacsina ci sa mylim? A na tej fakture na stranke co som spominala nie je ani konecna suma, ani cislo faktury, vyzera ako neuplna. Na mail nam, ale nic neprislo. Toto bude ine prekvapko

kacenka78
8. apr 2013

@lavyrle tak to zrejme nemas vsetky strany faktury 🙂 ked ti prisiel mail s info, ze balik prevzal kurier, mas tam aj cely zoznam tovaru vratane konecnej sumy, mne to na gmail nezobrazi vsekto, musim na konci mailu kliknut na "zobrazit celu spravu" ...

cindy1551
Odpoveď bola odstránená
brona55
8. apr 2013

prosim vas chcela by som prvy krat obiednavat,da mi niekto radu ako postupovat,ci sa musim neako registrovat,a ako to je s postovnym,staci len povkladat do kosika a previest peniaze?postaci na to nasa kreditka slov.sporitelne,prepacte ale som uplny laik,dik

kacenka78
8. apr 2013

@cindy1551 ano Lubka, napiste mi na mailik kacenka78@gmail.com

kacenka78
8. apr 2013

@brona55 je potrebna registracia, postovne je od 9,99 a ide vyssie s poctom produktov, ja som mala naposledy postovne 30,99 €... po vybere produktov vvyberies sposob uhrady a uhradis to ... a je to 🙂

brona55
8. apr 2013

este idem poprosit oplati sa to aj v pripade ak suma balika bude napr 30eur,kolko by bolo postovne tam,zeby som to obiednala na skusku?dik

kacenka78
8. apr 2013

@brona55 ja som mala balik za 600 € a postovne 30,99 €...to postovne sme si rozdelili viacere medzi seba... ak budete mat 30 € balik, postovne bude 9,90 € .. ak by ste sa ale chceli napr. pridat k nasmu baliku, tak mozete 🙂

luck12
8. apr 2013

Zdravím.
Prosím Vás o informáciu o tých veľkostiach-
ja mam miery 90 -69 - 92 a chcem si objednať tričká nike,adidas a tepláky adidas - veľkosť doma nosím aj 36-40 (podľa strihu), či S-M,americké 6 -8...riadiť sa podľa tých mier na stránke SD?Lebo to by mi vyšlo až na číslo 12,kde mi presne sedia miery...
priateľ ma miery 104-89-(neviem) a tiež si chce objednať iba trička puma, podľa mier by mal mať L,ale bežne u nás nosí M....
Vopred ďakujem za radu.
S pozdravom Lucia

dakota14
8. apr 2013

@brona55 treba sa zaregistrovať hodte si stránku do slovenčiny a spravite to ľahko potom už len vybraný tovar si hodte do košíka a postupujte podla pokynov nemáte tam čo pokaziť a stačí vám karta zo slsp aj ja mám takú ale musí mať vystúpené písmenka a na zadnej strane také tri malé číselka ale to dnes už majú všetky karty takmer hovorí sa im embossované 🙂

138jana
8. apr 2013

Aká je doba čakania na veci ? 🙂 🙂

brona55
8. apr 2013

dakujem za pomoc ste zlate

kacenka78
8. apr 2013

@138jana cca 7-8 dni....