Kto podľa vás vyhrá prezidentské voľby?
Kto podľa vás vyhrá prezidentské voľby 2024 a prečo?
@guiseppinka zatiaľ neviem, ale určite budú.
prezidentské ma až tak nezaujímajú, skôr tie do EÚ
bohužiaľ asi vyhrá zbabelý amorfný potkan Pelle, handrová bábka ovládaná Ficom. A prečo? Pretože väčšina Slovákov je blbá. Mrzí ma, že to musím povedať o vlastných spoluobčanoch, ale v posledných parlamentných voľbách dokázali, že ich myslenie bolí
@pkgirl30 do EÚ sú dôležité pre Európu, ale nie až tak pre nás. Pre nás sú dôležité prezidentské. Keďže mame reálne šancu, že mafia dosiahne väčšinu v štáte. Fakt my si tu riešime akoze eu a východ, ale nám tu ficova banda reálne rozkrada a ničí štát a čisto svetové problémy by mali byť pre nás nie tak dôležité ako naše vlastné.
@danica2711 Presne tak ... nedokážu uviesť jediný Korčokov výrok, s ktorým by nesúhlasili (je možné, že väčšine z nich ani nerozumejú), ale raz darmo ... nepáči sa im ...
@ivka225 lebo Korcok je progresivno liberalny slnieckar, ovladany Sorosom, Caputovou a zidojastermi z Lgbti. 🙄😂😂
Povedal vraj Fico...🤔
Vyhrá pelle ale dúfam, že sa to nestane.
@ivka225
@stanulienkat rešpektovať druhý názor máte zjavne problém a robíte sa veľmi múdre. Veď zbadáte ak vám Ivan vyhrá aké ste boli "múdre" a odhadli ho. Je to taký had čo sa vopchal všade a stále bol pri moci, aj za Fica... Uvidíte ako bude tiež ovplyvniteľný a že mu pôjde o koryto len a nebude extra bojovať s vládou ako napríklad súčasná prezidentka, čo nemala problém sa ostro postaviť proti tomu s čím nesúhlasila. Lebo ona bola autentická a nebála sa práce, že ju budú urážať a tak, tomuto vášmu supermanovi ide len o koryto.
@marsmykkok fuuu, esteze Smeromafii nejde o koryto. To mi odlahlo. Uz nam bude len dobre...😂😂 Ibaze by nie....😏
@marsmykkok Aha, takze Pelleho tisicky v krabici od sampanskeho ti nevadia. Ani padnute "sparatko" na stol. Ani to, ze nevedel zdokladovat povod svojho majetku. Ani ze sa cestne nedokazal postavit za "svojich" LGBTi, co to nemaju na SK vobec lahke, ani ze milionkrat povedal loz a nemal problem konat inak. Je len ficovou babkou na ovladnutie hlupych volicov. Dlhorocna praca diplomata je koryto. Ok.
Škoda, že už nekandiduje Zuza ❤️ a dúfam, že vyhrá Korcok samozrejme
@dadis
no.. @marsmykkok ma ocividne hokej v pojmoch. Asi tak, ako vsetci volici tejto politickej luzy. Ona ma predstavu, ze Korcok sa dostane ku korytu a nabali sa. Zrejme si mysli, ze bude uzatvarat zmluvy a robit verejne obstaravania, vybavovat dotacie a pod. Ocividne netusi, ake pravomoci ma prezident. Na rabovacky tu mame predsa koaliciu.
Inak, Pelle je slizký had … ale myslím, že okrem toho má naňho Fico toľko kompromateriálu kvôli jeho orientácii, že chlapcovi iné neostáva iné, len poslúchať.
@chrumka333 je to veru večná skoda. Druhá Zuza už nikdy v histórii Slovenska zrejme nebude. My sme si takú pani prezidentku ani nezaslúžili, len je smola, že nastúpila v čase covidu a vojny a vyzrala si to. A ešte mala obrovskú smolu v tom, že jej sekundoval Matovič, ktorý rozvrátil štát a vydláždil pole súčasnej smeromafii. Za takú prezidentku by boli vďační a pyšni obyvatelia akejkoľvek krajiny na svete. Jedna inteligentná, vzdelaná, rozhladená, slušná, charakterna a krásna žena, ktorá nerozdeľovala, ale spájala.
Ja som viac zvedava na volby do EP ako na prezidentske. Lebo tam ide o velke prachy.
@yoxinka Nemyslím si. Skôr si myslím, že jeho voličom je to úplne ukradnuté, pretože tomu aj tak neveria. Skôr verím teórii, že sa rozdelili pred rokmi len naoko, aby každý naháňal volebné hlasy a potom sa akoze spojili.
Ja ich oboch nemam rada,ale myslim,ze vyhra korcok. A budu sa tam vadit dalej.
@stanulienkat Nechapem tieto ich konstrukty..ze koryto..an, koryto tu je, ale stoji pri nom nasa koalicia plna zlocincov a caka, ze tam bude aj Pelle, aby im nic nebranilo u.ebat co sa da a robit to beztrestne...a ta konspiracia na ich hlupych volicov, ze nasich vojakov nedovolime na ukrajinu poslat!! vzbudzuju v tej nasej slovenskej mentalnej luze pocit strachu, aby ich volili. Goebells by sa mal pri nich co ucit..
@stanulienkat na robovom mieste pošlem igorovi darčekový kôš, že ďakujem za kus dobrej roboty... ja dúfam, že po tomto čo sa tu deje, ľudia hodia hlas aspoň korcokovi
@chrumka333 Podla prieskumov total zatial nevyzera :(
Inak, mňa fascinuje to ohananie sa Pelleho sexualitou. Čo to má spoločné s tým, aký je to človek, či aký by bol prezident? Už som to tu raz písala, je to maximálna faloš. Nedávno tu bol vtip o homexualoch, žiadny extrémny, a ste mali vidieť tie komenty pod ním - čo sme to za zaostaly, netolerantny, 100 rokov za opicami národ, že sa niekto považuje srandovat na takúto tému. Vyžaduje sa v niektorých prípadoch priam až absurdná hyperkorektnost v prípade sexualnych menšín. A hop... Tu zrazu zaznievajú slová ako buzerant... A nikto nič, zrazu sa nepohorsujete, že niekto je urazany a zosmiesnovany kvôli svojej orientácii? Tí istí ľudia takto nazývajú Pellegriniho, ktorí by prví prskali, na takéto vyjadrovanie, keby ste buzerantom nazvali trebárs Hellebrandta z PS... Ale keď zosmiešňujeme kvôli sexualite niekoho, koho nemáme politicky radi, vtedy už pohoda... To sú iné paradoxy...