icon

Kto pozná nejakú prácu popri materskej?

tinkasss7
3. jún 2018
dominika126
3. jún 2018

@tinkasss7 ak mate zaujem,ozvite sa mi 🙂

hettinka
3. jún 2018

@tinkasss7 podľa toho, čo vieš robiť a koľko máš času. Ja som na MD doučovala, pracovala pre jazykovky a prekladala, opravovala texty a takéto veci. Berú aj brigádnikov do Tesco, Maminy chodia upratovať, strážia iné deti (cez prázdniny je vyšší dopyt), predávajú kozmetiku. Inzerátom na “prácu na doma” never.

tinkasss7
autor
3. jún 2018

No mám 3 mesačne bábo a 10 ročnú dcérku a so stráženim nula bodov.praca na doma by mi vyhovovala najviac

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
mata223
3. jún 2018

@tinkasss7 napis mi vysvetlim aj ja som na md a da sa to 🙂🙂

mata223
3. jún 2018

@lenkakravcova ano v sukromnej sprave je to najlepsie je to jej prispevok ak chce ozve sa len zo zvedavosti kto chce naozaj pracovat najde sposob kto nie hlada vyhovorky

hettinka
4. jún 2018

@mata223 a už je to tu... však napis normálne, o čo ide. Nemusíš hneď dávať link na firmu, ale aspoň základne info.

hettinka
4. jún 2018

@tinkasss7 napis, koľko máš času a vo vieš robiť, čo máš vyštudované alebo čo si robila pred md.

Skús sa pripadne zamyslieť, či by si vedela niečo vyrábať a predávať ako homemade.

mata223
4. jún 2018

@hettinka ahoj jedna sa o a alternativnu medinu ziadny katalogovi predaj ,spokojnost 😉 😝

basska_b
4. jún 2018

@lenkakravcova Úplný súhlas :D a ešte hand made veci, kto má na to vlohy

mirien22
4. jún 2018

Ja napríklad doučujem, ale cez prázdniny logicky nikto nechodí, takže leto je take zabite, čo je dosť škoda...

basska_b
4. jún 2018

@mirien22 Ja by som strašne chcela doučovať, ale malá má zatiaľ 3 mesiace, manžel sa mi smial, že ako to chcem zvládať - počkám asi na školský rok. Myslím, že by som tým deckám pomohla, o peniaze mi až tak nejde. Jednu babu som učila matiku, čo mala samé päťky, sedeli sme spolu hodinu a mala jednotku z písomky. Potom sme sedeli opäť a zase jednotka.

saxana000
4. jún 2018

Od nas chodia baby upratovat alebo si beru pradlo na zehlenie.zisti ci nemas v okoli penzion alebo welnes mozno by sa potesili ked im ponuknes pomoc. Ja som kedysi tancovala tak som napriklad vymyslela taky latino aerobic s posilovackami vybavila od obce miestnost kupila aparaturu a chodia mi baby cvicit za symbolicke vstupne dva krar do tyzdna.
Ak si sikovna skus si urobit par dnovy kurz na mihalnice na nechty alebo na masaz moznosti je vela..

mirien22
4. jún 2018

@basska_b ja som začala, keď mal mladší 2 mesiace a starší ledva rok a pol. Zvládame v pohode 😉 pre mna je to oddych a muž si môže skúsiť, že aké to je byt s oboma deťmi naraz 😊

basska_b
4. jún 2018

@mirien22 jasné, muž stráži... 👍 to u mňa nehrozí, chodí domov o 19:00 :( ja som práve myslela, že si decká pozvem domov. Len kým kojim, je to také od veci, radšej počkám, keď budeme mať trochu iný režim.

mirien22
4. jún 2018

@basska_b ja doučujem iba u nás doma, neviem si predstaviť chodiť niekde. Ale ak ti nemá kto postrážiť deti, tak ti to veľmi nepomôže, aj keď si doma 😔

basska_b
4. jún 2018

@mirien22 No presne... Veď deti stále niečo potrebujú a ja sa musím 100% venovať žiakovi. Tak jedine že by sa manžel alebo moja mama zahrali s nimi 🙂 to by sa potom teoreticky dalo.

lufisko_lf
15. júl 2018

Ak si chcete privyrobiť napr. popri materskej, štúdiu, či vo voľnom čase, napíšte mi 😊 dá sa to z pohodlia domova a cez internet. Ja to robím už 4 mesiace a som rada 🙂