Kto pozná nejakú prácu popri materskej?
@tinkasss7 podľa toho, čo vieš robiť a koľko máš času. Ja som na MD doučovala, pracovala pre jazykovky a prekladala, opravovala texty a takéto veci. Berú aj brigádnikov do Tesco, Maminy chodia upratovať, strážia iné deti (cez prázdniny je vyšší dopyt), predávajú kozmetiku. Inzerátom na “prácu na doma” never.
No mám 3 mesačne bábo a 10 ročnú dcérku a so stráženim nula bodov.praca na doma by mi vyhovovala najviac
@lenkakravcova ano v sukromnej sprave je to najlepsie je to jej prispevok ak chce ozve sa len zo zvedavosti kto chce naozaj pracovat najde sposob kto nie hlada vyhovorky
Ja napríklad doučujem, ale cez prázdniny logicky nikto nechodí, takže leto je take zabite, čo je dosť škoda...
@mirien22 Ja by som strašne chcela doučovať, ale malá má zatiaľ 3 mesiace, manžel sa mi smial, že ako to chcem zvládať - počkám asi na školský rok. Myslím, že by som tým deckám pomohla, o peniaze mi až tak nejde. Jednu babu som učila matiku, čo mala samé päťky, sedeli sme spolu hodinu a mala jednotku z písomky. Potom sme sedeli opäť a zase jednotka.
Od nas chodia baby upratovat alebo si beru pradlo na zehlenie.zisti ci nemas v okoli penzion alebo welnes mozno by sa potesili ked im ponuknes pomoc. Ja som kedysi tancovala tak som napriklad vymyslela taky latino aerobic s posilovackami vybavila od obce miestnost kupila aparaturu a chodia mi baby cvicit za symbolicke vstupne dva krar do tyzdna.
Ak si sikovna skus si urobit par dnovy kurz na mihalnice na nechty alebo na masaz moznosti je vela..
Ak si chcete privyrobiť napr. popri materskej, štúdiu, či vo voľnom čase, napíšte mi 😊 dá sa to z pohodlia domova a cez internet. Ja to robím už 4 mesiace a som rada 🙂

@tinkasss7 ak mate zaujem,ozvite sa mi 🙂