Kto sa podľa vás stane prezidentom?
Zaujíma ma váš názor. Kto sa podľa vás stane prezidentom?
@66simonka66 viem, prevažne nižšie. Či sa ti to páči alebo nie
@vanilkovazmrzka poznám vo svojom okolí veľmi veľa vzdelaných ľudí a predstav si, volia Pelleho. 😁
Ja som väčšinou na MK "dezolát".
Nikdy sa tu nezhodnem v názoroch o očkovaní, alebo o voľbách s inými, ale kto volil Pelleho, tak je podľa mňa médiami zmanipulovaná osoba bez vlastného úsudku. 😳 Proste nechápem. Prečo??? A pritom to nie je tak, že si treba voliť menšie zlo, alebo si nie je z koho vyberať.
Slovensko ešte nestratilo rozum a stále je tu veľa rozumných ľudí,už som začala lámať palicu po parlamentných voľbách. Je tu nádej 😊.
pred pol hodinou Pelle,momentálne Korčok.........ak tí,čo volili Harabína,to hodia Pellemu....tak....
@66simonka66 tak to ti gratulujem. Zo 5,5 milionov poznas 100 ludi, to je ukazkova vzorka.
@jarmila2010 to vôbec nič neznamená
@vanilkovazmrzka joj, ty vzdelaná Bratislavčanka. 😁
@66simonka66 👌👌👌
@pribinak pre mňa je viac zaujímavé a bolestivé že aké veľké rozdiely sú v týchto regiónoch medzi nimi. Pelle ma niekde aj 50% a Korčok okolo 25%. Je to veľmi veľký rozdiel. Dúfam, že konečne svita na lepšie časy , lebo ja ako mladý človek žijúci v takejto krajine už strácam nádej a vieru v lepšiu budúcnosť krajiny.
@rozculena za mna,ano...natreli sme to falosnemu bechrbtovemu jamkacovi👍
@pribinak ani by som nepovedala,pozri si prehľad
https://volby.sme.sk/prezidentske-volby/2024/vy...
@mamamasama ja neverim co dnes od teba citam, dnes ti davam palec hore 👍
Korcok
Tiež sa bojím Harabinovych voličov, že to dajú na just Pellemu
Grcam z toho Pelleho prihovoru.. ak bude hajit prava obcanov SR a zachovavat mier v nasej krajine tak, ako bojuje proti vysokym cenam potravin a energii, tak sa mame na co tesit 😁 mna by zaujimalo, kto volil vi-ta-za, lebo je zalostne, kolko ma percent
@black_wolf musela som to vypnúť, ten grc sa nedal počúvať
Ten chlap klame ešte viac ako Fico
@pribinak veľmi dobre ho šéfino naučil,sa musí uznať,ale ešte stále vedia ľudia prečítať ,,slizáňa" 🥲😝