Kto skutočne vyhral auto alebo dovolenku?
Ahojte, poznate niekoho, kto vyhral v nejakej sutazi auto, dovolenku alebo nejaku hodnotnejsiu vyhru? Da sa takym sutaziam verit a moze to vyhrat aj niekto "obycajny"?
Ja som vyhrala v Bille umývačku riadu Bosch, do súťaže som sa zapojila tým, že som kúpila tablety do umývačky....sranda bola, že sme čerstvo zariaďovali nový byt a na novú umývačku akosi nezvyšovali peniaze, vtedy sme s mužom boli obaja študenti na vysokej škole. Tak som si v Bille zaželala 😁, aby som práve tú vysnívanú Boschku vyhrala, keď už mám aj tablety do nej 😁... a čuduj sa svete, vyhrala som ju 😊. Daň sme nemuseli platiť, ako študenti denného štúdia sme boli oslobodení a umývačka verne slúžila 18 rokov bez jedinej chyby .
Moj byvaly vyhral lotto 😂😂😂 tu velku sumu
@mclissa konečne vidím dôvod prečo byť kamarátka s bývalými 😀
Ja som pred tokmi vyhrala dovolenku na mallorke ale to bolo asi to jedine co som vyhrala okrem malych vyhier v loterii tok do 10eur
Rokmi sorry
@lindus_esterka ved ho mali predat ked sa im nehodilo 🤷♀️
Jedna známa vyhrala s manželom v Kene veľmi veľkú sumu peňazí. Druhá vyhrala v krížovkách prvú cenu, cestu do Činy. Išla tam jej mamina.
@mandzula aj mama kamaratky vyhrala auto v jednote 🙂
@diaszoky keby to bol fake, nemá toľko sledovateľov
@dominikamacakova ved ok. Ale boli uz take reklamy
Co rytmus rozdaval tisisc eur atd a bol to podvod
Kolegyňa vyhrala kedysi v súťaží za nejaký nákup novú Vespu hneď ju aj predala😃 Sused vyhral na Exprese ale nie extra veľa vtedy tam bolo len nejakých 10 tisíc ak sa dobre pamätám
Suseda jedna vyhrala skúter a druhá vyhrala auto. Ono záleží či natrafíš na pravú súťaž alebo falošnú.
@kulumulu123 aj predali, ale asi az o pol roka, vraj sa bali aby nebol problem ze si v podstate z nepenaznej vyhry spravili penaznu 😀
Ja som zrebovala sutaz, kde vyhrala jedna pani jeep 😍. To bola hlavna cena. Urcite ale treba davat pozor, ak su to internetove sutaze, tak je to urcite podvod
Ako tak citam, zacnem sa konecne zapajat do sutazi 😃
Susedia vyhrali červený kabriolet. Za sms v sume 2€.
Auto nie, ale keď som sa zapájala, tak z tých hodnotnejších - televízor, MP3, ďalekohľad, foťák…
Ja listky a letenky na majstrovstva sveta v hokeji vo svedsku 😁 albi pero a knihy,rybarske veci a pod
Vyhrala som Wellness pobyt v nejakej súťaží s mary kay, stopli ma na zastávke smerom do prace a nemala som čas, tak mi dali do ruky letacik len 🤣 tak som to potom vyplnila a hneď 1.cena 👍 to bolo prvý a posledný krát čo som niečo vyhrala

@barus26 Vazne a ja ze je to fake