icon

Kto skutočne vyhral auto alebo dovolenku?

24. júl 2024

Ahojte, poznate niekoho, kto vyhral v nejakej sutazi auto, dovolenku alebo nejaku hodnotnejsiu vyhru? Da sa takym sutaziam verit a moze to vyhrat aj niekto "obycajny"?

Strana
z2
diaszoky
25. júl 2024

@barus26 Vazne a ja ze je to fake

rawmamka
25. júl 2024

Ja som vyhrala v Bille umývačku riadu Bosch, do súťaže som sa zapojila tým, že som kúpila tablety do umývačky....sranda bola, že sme čerstvo zariaďovali nový byt a na novú umývačku akosi nezvyšovali peniaze, vtedy sme s mužom boli obaja študenti na vysokej škole. Tak som si v Bille zaželala 😁, aby som práve tú vysnívanú Boschku vyhrala, keď už mám aj tablety do nej 😁... a čuduj sa svete, vyhrala som ju 😊. Daň sme nemuseli platiť, ako študenti denného štúdia sme boli oslobodení a umývačka verne slúžila 18 rokov bez jedinej chyby .

mclissa
25. júl 2024

Moj byvaly vyhral lotto 😂😂😂 tu velku sumu

dominikamacakova
25. júl 2024

@mclissa konečne vidím dôvod prečo byť kamarátka s bývalými 😀

kulumulu123
25. júl 2024

Ja som pred tokmi vyhrala dovolenku na mallorke ale to bolo asi to jedine co som vyhrala okrem malych vyhier v loterii tok do 10eur

kulumulu123
25. júl 2024

Rokmi sorry

kulumulu123
25. júl 2024

@lindus_esterka ved ho mali predat ked sa im nehodilo 🤷‍♀️

dudos
25. júl 2024

Jedna známa vyhrala s manželom v Kene veľmi veľkú sumu peňazí. Druhá vyhrala v krížovkách prvú cenu, cestu do Činy. Išla tam jej mamina.

tramtada31
25. júl 2024

@mandzula aj mama kamaratky vyhrala auto v jednote 🙂

barus26
25. júl 2024

@diaszoky nie je to fake. On v podstate zozbiera sponzorov ktoré to všetko zaplatia 😀😀 a ešte im an vystaví faktúry.

dominikamacakova
25. júl 2024

@diaszoky keby to bol fake, nemá toľko sledovateľov

diaszoky
25. júl 2024

@dominikamacakova ved ok. Ale boli uz take reklamy
Co rytmus rozdaval tisisc eur atd a bol to podvod

lakebabe
25. júl 2024

Kolegyňa vyhrala kedysi v súťaží za nejaký nákup novú Vespu hneď ju aj predala😃 Sused vyhral na Exprese ale nie extra veľa vtedy tam bolo len nejakých 10 tisíc ak sa dobre pamätám

3petka
25. júl 2024

Suseda jedna vyhrala skúter a druhá vyhrala auto. Ono záleží či natrafíš na pravú súťaž alebo falošnú.

lindus_esterka
25. júl 2024

@kulumulu123 aj predali, ale asi az o pol roka, vraj sa bali aby nebol problem ze si v podstate z nepenaznej vyhry spravili penaznu 😀

liv1
25. júl 2024

Ja som zrebovala sutaz, kde vyhrala jedna pani jeep 😍. To bola hlavna cena. Urcite ale treba davat pozor, ak su to internetove sutaze, tak je to urcite podvod

oli18
25. júl 2024

Ako tak citam, zacnem sa konecne zapajat do sutazi 😃

maminkamiladka
4. apr 2025

Susedia vyhrali červený kabriolet. Za sms v sume 2€.

ludmilaka
15. máj 2025

Auto nie, ale keď som sa zapájala, tak z tých hodnotnejších - televízor, MP3, ďalekohľad, foťák…

petulda333
15. máj 2025

Ja listky a letenky na majstrovstva sveta v hokeji vo svedsku 😁 albi pero a knihy,rybarske veci a pod

lusyyy36
15. máj 2025

Vyhrala som Wellness pobyt v nejakej súťaží s mary kay, stopli ma na zastávke smerom do prace a nemala som čas, tak mi dali do ruky letacik len 🤣 tak som to potom vyplnila a hneď 1.cena 👍 to bolo prvý a posledný krát čo som niečo vyhrala

Strana
z2