icon

Kto vie, kde sa nachádza čarodejnica pri českých hraniciach?

25. jún 2024

Neviem, či práve táto téma sem patrí. Ak tomu neveríte nekomentujte to. Ja verím a videla som výsledky. Chcem sa spýtať, či nemá niekto z vás skúsenosť s čarodejnicou. Má sa vraj nachádzať niekde pri českých hraniciach. Poznám človeka čo tam bol a veľmi jej pomohol. Nemám však teraz cestu ísť za ním sa porozprávať. Neviete mi prosím poradiť ako sa pani volá a kde sa nachádza?

mmirka02
25. jún 2024

A načo ju potrebuješ ? U nás sa volali ,,baby,, nie čarodejnice 😁

fajnova
25. jún 2024

@zojazoja musím muža nalomit a ideme.

doriiis
25. jún 2024

@fajnova
@zojazoja ....tak a ideme na Moravu aj my už teraz.Ja milujem takéto príbehy.😄

zojazoja
25. jún 2024

@doriiis 😅😅 aj ja🙂

hopsas
25. jún 2024

@doriiis neurazaj Boha, to sa neoplatí

doriiis
25. jún 2024

@hopsas ...ale prosím ťa.

maja22
25. jún 2024

Autorka, už ti @hopsas naznačila, že ak potrebuješ riešiť nejaký problém, nezahrávaj sa s mágiou, lebo zlo ešte nikdy nikomu skutočne nepomohlo... Je rozdiel vyhľadávať odborníčky na bylinky a liečiť nejaký zdravotný problém materinou dúškou a repíkom a iné je vyhľadávať ženy, ktoré sa venujú mágii a čarodejníctvu. Tieto ženy spolupracujú so satanom. Na chvíľu sa môže zdať, že tvoj problém sa odstránil, ale je to len zdanie, diabol je Božia opica, niečo dokáže napodobniť, ale určite nedokáže človeku pomáhať a ani nechce, diabol človeka nenávidí, lebo mu závidí... Takže pokiaľ veríš v nadprirodzené veci, skús do svojej viery zaradiť aj vieru v Boha a zver svoje problémy Jemu. Odmenou satana je peklo, odmenou Boha je nebo... A okrem dôvery Bohu skús veriť aj vedeckým poznatkom a rieš svoje problémy s odborníkmi na danú oblasť. Jedine, že by si chcela od čarodejnice, aby ťa počarovala, aby si vyhrala eurojackpot, na to odborníkov nemáme a ani Pán Boh by sa asi nenechal na takéto niečo veľmi nahovoriť, On človeku ponúka iné bohatstvo 😀

michaelanova
25. jún 2024

@zojazoja znie to zaujimavo,to je v Hrozenkove?da sa k to u najst aj nejake info?to je prehliadka?dakujem

sandra49
25. jún 2024

@zojazoja prosím ta a kde to je? Nejak som sa stratila v komentároch, či hrozenkov alebo žitkov? Dakujem

zojazoja
25. jún 2024

@sandra49 na Žitkovej

sandra49
25. jún 2024

@zojazoja ďakujem veľmi pekne 😊

michaelanova
25. jún 2024

@zojazoja vdaka

jaroe
25. jún 2024

@fajnova ale posledna Zitkovska bohyna uz umrela a vraj nezanechala nastupkynu....

babulkomale
25. jún 2024

@doriiis kniha Žítkovské bohyne od Kateřiny Tučkovej je úžasná. Tie miesta majú svoje čaro, poznám to tam.

fajnova
26. jún 2024

Muž povedal, že dobre 😁 tak niekedy cez leto tam skončíme, teším sa už na to

ekira1
26. jún 2024

Ako čítam, budem tam musieť tiež 😁

nelka93
26. jún 2024

@syslik81 neverím ani v Boha, ani v bosorky a mágiu. Co mam robiť? 🤣

syslik81
26. jún 2024

@nelka93 tak veris ze v nic neveris .. 🤔

zojazoja
26. jún 2024

@syslik81 som ateista, diky bohu🙂

majorek
26. jún 2024

Mas dobreho dilera,predava ti kvalitny matros🤣

fajnova
26. jún 2024

@majorek áno, napísala si veľkú srandu, aj si sa sama na tom zasmiala, čo viac si môžeš priať 🥱

majorek
26. jún 2024

@fajnova ja som on nie ona a ked mam pravdu povedat ani som sa nezasmial,neni comu....jedine tvojmu komentaru😀

ailiba
27. jún 2024

@pribinak to musis vkuse riesit Fica? Co s tym ma? A mimochodom, nech veri kazdy tomu, co chce... Napokon pisala, ze kto neveri, nech jej text nekomentuje... Tak co riesis?

ailiba
27. jún 2024

Tak takychto zien je vela, neviem, ci ti niekto odpovie. A myslis nejaku liecitelku?
Tu sa nic nedozvies, len ta tu pourazaju, lebo tu mnohe komentujuce vsetko vedia najlepsie a radi sa ukazuju a ponizuju druhych, co maju iny nazor.

lenkakravcova
27. jún 2024

@ailiba liečiteľka je niečo iné.
Tie používajú bylinky. Alebo maximálne reiki (to je už síce tiež mágia, ale aspoň tá biela).
Čarodejnica ako taká by mala používať čiernu mágiu. Takému niečomu sa treba oblúkom vyhnúť. Následky totiž nemusia prísť hneď, ani po roku, ale aj po desiatkach rokov - a človek sa z toho potom už ťažko vyhrabe.

pribinak
27. jún 2024

@ailiba to je snáď moja vec na čo zareagujem a na čo nie, teba do toho nič nie je

ailiba
27. jún 2024

@lenkakravcova suhlasim s tebou, ale nie som si ista, co autorka myslela... Lebo podla mna mohla mysliet aj liecitelku... U nas sa pojem carodejnica pouziva aj na bylinkarku.

ailiba
27. jún 2024

@pribinak tak citaj prispevok a nedavaj nevyziadane rady...