Kto vie, kde sa nachádza čarodejnica pri českých hraniciach?
Neviem, či práve táto téma sem patrí. Ak tomu neveríte nekomentujte to. Ja verím a videla som výsledky. Chcem sa spýtať, či nemá niekto z vás skúsenosť s čarodejnicou. Má sa vraj nachádzať niekde pri českých hraniciach. Poznám človeka čo tam bol a veľmi jej pomohol. Nemám však teraz cestu ísť za ním sa porozprávať. Neviete mi prosím poradiť ako sa pani volá a kde sa nachádza?
Nacom sa ja naramne zabavam, ze ked niekto napise o carodejnici, uz ho urazate, oznacujete za volica socialnej demokracie. Ale, ze nie jedna ste krestanka a verite v Boha, tak to uz je predsa ine, toho ste videli a pan farar Vas o tom na kazdej omsi presviedca, ze je to tak…🤦🏻♂️🤣
@duunlo viera v Boha a viera v existenciu mágie sa nevylučuje.
Skôr ateisti tu píšu o tom, že ani jedno z toho nie je pravda (i keď ani oni sami tak vylúčiť overením nevedia)
Čarodejnícu nepoznam ale kamoska chodi za jednou pani co robi s kartami, reiky, robi s energiami. Niekde pri BB. Nema stranku ani nic, ze sa jej da poslat mail a ona sa dohodne. Ja na to neverim ale kamoska mala ist na operaciu a povedala jej, ze nech to odloží, lebo telo bude bojovať s infekciou. Ze nech si najprv posilní imunitu. Islo o plasticky zákrok, takze nic zdravotne. Potom volala inej a ta jej povedala, ze to je blbost vsetko dobre dopadne. A čuduj sa svete, hned na druhy den po plastike brutálny zapal, museli ju reoperovat, v prsníku kráter z infekcie, 10 dni v nemocnici, teraz doliečuje doma, chodi na prevez prognóza je, ze asi rok bude riesit kráter a potom doriesia co dalej. Takze to uz ja neveriaca som kukala, ze coooo. Ked chces mozem zistit mail.
@betulinka1 mozem aj ja poprosit na nu kontakt?
Mňa napadá len starý hrozenkov. Ale či tam dala býva neviem. Hovorilo sa že je tam čarodejnica , v podstate to bola skôr bylinkarka. Ale skus dáke skupiny z toho okolia môže o budú vedieť.
@betulinka1
@xsuzannex stale dokolecka tu vypisujem, ze toto su duchovne velmi nebezpecne veci - karty, reiki, energie... Toto su zalezitosti, v ktorych ma prsty zly duch a to nemoze nikdy dopadnut dobre... Sposobuje to cloveku na dusi ohromne skody, je to vstupna brana k posadnutiu, treba od toho utekat, nie za tym este aj vedome ist...
@taynee 😅😅😅😅
Ja som tam bola u jednej pani , cca 7 rokov dozadu , nepamätám si meno , ale splnilo sa to čo mi povedala , a to som tam šla " zo srandy so sestrenicou.. dala mi na domov robiť rôzne rituály, liala tam olovo , no brutal , aj sme sa chvíľkami bali , hlavne keď sme zbadali to číslo domu že 666 🫣😀, meno si fakt nepamätám, ale bolo to na Hrozenkove.
@dovolenkova neviete ani adresu alebo niečo prosím?
@betulinka1 toto by som skor bral ako 50% pravdepodobnost, ze sa trafila, nic viac nic menej. Proste operacia dopadne dobre alebo zle 😅
@duunlo ja tiez ked mi to hovorila pred operaciou kamoska. Este jej hovorim, ze Ved mas dobreho doktora a Dobru imunitu. Zákrok, co spravi uz aj sestricka na operacke. A ked mi pisala rano, ze neni dobre, tak ma az zamrazilo. Na taketo veci neverim ale toto bolo take ine.
Nie naozaj netuším , pamätám si len to číslo domu 666 🙆 , a teda že niekde na Hrozenkove
Nechoď...polepší sa Ti, ale zaplatíš za to inak buď Ty alebo niekto Tebe blízky. S týmto sa nehodno zahrávať.
@ekira1 aj keby mala doma tri kaplnky tak čarodejnica je čarodejnica....akonáhle robí zariekavadla a mágiu tak to s vierou nemá.nic spoločne ani keby neviem ako ruky spinala a neviem ako sväto sa tvárila. To ti vysvetlí každý kňaz aj rozhladenejsi veriaci človek.....vieš čo sa píše v Biblii o čarodejniciach? A tieto ženy nie sú len bylinkarky veď v článkoch o nich sa jasne píše že vedeli "porobiť" iným ľuďom..nenechaj sa oklamať tým že sa tvária že sú veriace..toto nie je pravá viera
@pribinak jasne ti napísala, že keď nemáš k tomu co povedať _ nekomentuj
@hopsas tak volali ich bohyne. Veď áno uzdravovať chorých je zázrak, uzdravovať chorých je čarodejnica. Podľa toho, ako to cirkvi vyhovuje. Mne je srdečne jedno či v nich niekto verí, alebo nie, či chce od nich pomoc alebo nie. Či si pôjde po pomoc do kostola, alebo k bylinkárke. Ale tie opakujúce sa komentáre o zlých duchoch, diablovi, satanovi naprieč emiminom 🙄 dobre že sa to tu nedá kropiť svätenou vodou..
@ekira1 pozri varovanie si si tu prečítala a teraz ako hovorí Biblia- strasiem.prach zo svojich nôh...ale je mi ľúto všetkých čo neveria v Boha a hľadajú pomoc úplne iným smerom. Sú to vážne veci. Treba si vybrať dobrú stranu nie zlu. A nie je nič viac ako dobrý Boh v ktorého verím.
Táto liečiteľka, posledná z rodu žítkovských bohýň bývala v obci Drietoma, sú to roky(10/viac?), čo už zomrela, mala mimoriadne schopnosti, veľa ľuďom pomohla. Môj otec si na ňu pamätá, pozabudla som, čo mi vravel, tuším aj jej brat to robil, ale ten podvádzal, či ako to bolo.Opýtam sa zajtra ocina, čo o tom vie
@ekira1 Nie, carodejnice som nikdy nevyhladavala, lebo viem (na zaklade Biblie a skusenosti inych ludi), ze je to tazky hriech a vstupna brana pre zlych duchov. Je rozdiel medzi babkou bylinkarkou a carodejnicou. Hopsas to uz vysvetlila. Je smutne, ze ludia neveria v Boha, tak hladaju vsade mozne a je tragicke, ked v Boha veria, ale mu neveria, nedoveruju a dopustaju sa tychto hriechov... Ale ako som uz pisala, kazdy ma svoj rozum a slobodnu volu, rob, co chces. Len potom aj pocitaj s nasledkami.
Je zaujímavé, že každá kultúra má takýchto guru, čarodejnice, bylinkárky, šamanov, pôrodné baby, dnes je to dula, psychológ, mentálny kouč. Ale napokon všetci poznáme výroky - tvoja viera ťa uzdravila, karma ťa dobehla, pevná vôľa všetko zdolá...placebo liek u niekoho skutočne lieči.Biela mágia a čierna mágia, rovnako ako liečivé byliny či jedovaté, dobro, zlo, medzi všetkým je tenká hranica. Ľudské vedomie má obrovskú moc. Verím, že existujú ľudia, ktorí dokážu ovplyvniť priebeh choroby, zdravotný/psychický stav, či predpovedať/predpokladať budúcnosť. Ja mám pred takýmito vecami veľký rešpekt. Nikdy by som nenavštívila ani kartárku, ktorá si nechá platiť.
V niečom Ti pomôže, no oveľa viac Ti vezme.. Nemyslím peniaze. Pozor na to..

@ailiba a ty ich prečo rozdávas? To je len a len moja vec na aký príspevok budem reagovať !!! Teba do toho nič!!! Trhni si !!!!