icon

Kto vyhrá prezidentské voľby?

19. jan 2024

Ja som strasne zvedava, vy koho budete. Napisem do komentu 2 mena, ktorych povazujem za najsilnejsich kandidatov. Prosim iba dajte like favoritovi.

PROSIM BEZ KOMENTARA.

laurika999
19. jan 2024

@jana_eyre_2 tak ja ti poviem ako tu na MK fungujú názory. Ak tu žena dá otázku ohľadom napr. vecí do domácnosti ozvú sa tak cca 2 odpovede. Ak je to ohľadne detí tak cca 5. Pokiaľ má žena nejaký problém, urobila niekde chybu tak už sa diskutujúcich nájde viac, a to 90 % takých ktoré ju ponižujú a zhodia. Lebo ukázala svoju slabosť tak do nej kopneme ešte viac.
2.) ďalšia top téma "svokra" , alebo iní rodinní príslušníci. Každý kto je ľahko ohovárateľný
3.) topečka číslo tri, ako tu už bolo spomenuté "vidíte na teste ducha ?"
4.) a aby sme to zaklincovali "volebné debaty", ktoré tu akurát rozdeľujú ľudí na rôzne tábory. Pretože 100% ľudí sto táborov. A každý má právo si voliť koho chce. Takže nezmyselná téma, ktorá medzi ľudmi vždy vírila hladiny. A v konečnom dôsledku je beztak o 💩, pretože bez toho krúžku v obálke nezmôže nikto nič.

Takže takto sa tu diskutuje.

beata_k
19. jan 2024

@amelia89 Podrztaska je ale Cibulkovej muz. Drzi jej ju ked sa ona foti vo vytahu 😃

jana_eyre_2
19. jan 2024

@laurika999 ja tu nie som od dnes, takze viem veľmi dobre ako sa tu diskutuje a stojím si za tým že ak ťa to tak veľmi rozčuľuje, je lepšie sa tomu vyhnúť a nechať ostatných rozhodovať o tom k čomu sa budú vyjadrovať..

laurika999
19. jan 2024

@jana_eyre_2 ja som sa tiež vyjadrila

amelia89
19. jan 2024

@beata_k 😂😂😂😂 teraz ked si to napisala mi uplne došlo ze on je totalny prototyp podrztasky 🤣🤣🤣🤣 zlatokopko a podržtaško haha

maminaria
20. jan 2024

@777januska777 lenže aj Korčok bol vo Ficovej vláde štátnym tajomníkom ministerstva zahraničia. A Sulíkovi pritakal na všetky podrazy voči vlastnej vláde. Aj vďaka nemu padla demokratická vláda a teraz vládne Fico.

maminaria
20. jan 2024

@markusrasford
@markusrasford Korčok bol vo vláde Fica štátnym tajomníkom ministerstva zahraničia a v čase Ficovlady riadil ministerstvo pokým bol Lajčák v OSN.

lienka.7
20. jan 2024

@maminaria presne tak, keď bol vo funkcii za vlády smeru bolo všetko OK. Vsak bol pri koryte s nimi. Teraz by sa rád zviezol "na vlne" všetko anti. To, ze aj on prispel k tejto situácii, na to akosi zabudol. Detto ako Kolíková. Keď bola štátna tajomníčka za smeru, držala hubu a z prace si robila holubnik. Sekretárka jej kocikovala dieta, v praci viac bola ako nebola. Stačí si nájsť články v plus 7 dní. Matelka nemusím, ale má u mňa plus za to, ze jediný jej to povedal na plnú hubu. Iní sa tvária že nič.

maminaria
20. jan 2024

@lienka.7 presne tak. A preto novinári z Matoviča urobili blázna a tvrdili že útočí, za jediný povedal pravdu narovinu. Vtedy keď médiá mlčali. Sulik by dnes v parlamente nebol, keby písali pravdu o plnom lietadle - vládnom špeciáli kamošov do Dubaja na Expo ,kde z našich daní užívali drahé hotely, jedlá a ešte aj diéty. Všetky Sulíkove útoky zamlčali a prepierali ina to, ked IM odkryl podrazy. Škoda. Aj PS prispelo svojim hlasom k tomu, že teraz tu máme vyššie dane, odvody 900poplatkov na úradoch a ostatné katastrofálne následky

777januska777
20. jan 2024

@maminaria počkaj počkaj, takže ak bol vtedy ho funkcií automaticky to znamená, že bol pri koryte a robil zle? Ja budem mat šéfa blbca, tak teraz už nemôžem byť nikdy žiadnym šéfom, lebo som mala vtedy takého šéfa a som za neho zodpovedna?

luccija
20. jan 2024

@maminaria tiež súhlasím...Matovič má svojský spôsob komunikácie, hystérie, ale klamstvá nehovorí len on zvolí vzdy ten najhorší spôsob ako na niečo poukazar.A, keď už ja politiku moc nesledujem, ale čo je na tom, že by homosexuál bol na čele štátu?v zahraničí nie je lesba?herci môžu byť gejovia, učitelia?manageri?
V jeho včerajšom vystúpení sám hodil na smeč, že s nikým nezdieľa domácnosť a pod ..vie, že to bude jeho čierny Peter a všetci budú tým útočiť.
Má šarm dar reči bude to jeho veľké plus
Korcok má tiež veľké prusery za sebou odvahu Harabina ani nekomentujem plus ostatných
A to, že Pelle a Fico majú rozohratu hru aspoň 3 r a od začiatku to k tomu smerovalo všetci vieme
A niekto píše o Dankovom egu áno, on prvý už pichal do osieho hniezda či nie je málo na život žiť len so psom.Rozmaznany fracek

777januska777
20. jan 2024

@luccija však nikomu nevadí, zeby mal byť gay na čele štátu, všetkým vadí, že keby bol pelegriny na čele štátu, tak tam nie je nikto kto by koalíciu brzdil. Ved by všetko nekriticky príjmal. Sam tvrdil pred volbami, ze s Ficom nema nič spoločné a ze do koalície s nim by nešiel a aha nič z toho, fico zas tvrdil, že žiadne rušenie prokuratury nebude, ze su to len klamstvá a aha. Ved oni niečo vravia a potom to následne automaticky porusia.

markusrasford
20. jan 2024

@maminaria a čo si chcela tým povedať?

markusrasford
20. jan 2024

@maminaria skús mi napísať nejakú kauzu Korčoka počas tej doby keď on bol vo vláde Fica. Čo ukradol? Koho znásilnil? Čo sprivatizoval. Aj Maďari bol vo vláde Smeru a považujem ho za slušného človeka. Našla si si palicu a teraz chces Korčoka biť.

markusrasford
20. jan 2024

@maminaria Madarič

maminaria
21. jan 2024

@luccija dala som lajk, ale v niečom nesúhlasím. Pelleho potrebujú ako prezidenta, aby im podpísal všetky tie zákony na ochranu ich ľudí, všetko, čo z nás robí už teraz diktatúru. A v prípade potreby , aby Pelle udelil aj amnestie. A veľa ľudí to nestíha sledovať, Pellegrini v parlamente arogantne porušuje zákon. Na hulváta. Smeje sa opozícii. A médiá to nezverejnili tak, aby si to ľudia uvedomili, aby sa to dozvedeli. Jedine Aktuality mali článok s nudným nadpisom, ktorý pomaly nikto neotvorí a v strede článku bola skrytá veta, že pravdepodobne Pellegrini porušil zákon. On ho však naozaj porušil. Aj to, že trestný zákon rokujú v skrátenom legislatívnom konaní je porušenie zákona. Ten jasne hovorí o mimoriadnej situácii a dôvodoch, kedy sa môže použité skrátené konanie. A ich trestný zákon to ani náhodou nespĺňa. Nemôže byť prezidentom kto porušuje zákon.

miriam11
Autor odpoveď zmazal
miriam11
Autor odpoveď zmazal
markusrasford
21. jan 2024

@miriam11 ako ty musíš mať overený zdroj. Pokračuj v šireni bludov ide ti to veľmi dobre. Keby toto bola pravda tak Fico od rána do večera širi tieto bludy. Bez urážky ty patris medzí užitočných idiotov a viac ktomu není čo dodať.

markusrasford
21. jan 2024

@maminaria prečo si vymazala tie sprostosti čo si dokázala vykonštruovat?

miriam11
Odpoveď bola odstránená
markusrasford
21. jan 2024

@miriam11 teba otec trafil iba raz, ale presne.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
chodec15
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
eva8
28. jan 2024

@laurika999 napriek vsetkemu sa do tej temy o nicom aktivne zapajas 😉

laurika999
28. jan 2024

@eva8 A toto mi napíše osoba tak inteligentná, ktorá ani nevie elementárnu vec, že čokoládová poleva sa leje na studené pečivo 😉.
Tak pozerám tvoje príspevky, hneď viem, s kým mám dočinenia 😉

eva8
28. jan 2024

@laurika999 tesi ma 😉

laurika999
28. jan 2024

@eva8 Buď taká láskavá a nestaraj sa do mňa, lebo vidím, že tento tvoj príspevok nepochybne o tom, len ako si do mňa rýpnuť. Kedže si evidentne odpisala iba mne a k meritu veci samotnej téme si sa nevyjadrila. Takže drahá, si veľmi okatá. Ďakujem. Prajem krásnu nedeľu