icon

Kto vyhrá prezidentské voľby?

19. jan 2024

Ja som strasne zvedava, vy koho budete. Napisem do komentu 2 mena, ktorych povazujem za najsilnejsich kandidatov. Prosim iba dajte like favoritovi.

PROSIM BEZ KOMENTARA.

Strana
z4
eva8
28. jan 2024

@laurika999 aj tebe prajem krasnu nedelu 🙂 nech sa ti vydaria zakusky 👍

laurika999
28. jan 2024

@eva8 Ďakujem Ti veľmi pekne. To vieš, že sa vydaria 👍. Rada Ti potom pošlem foto, nech sa dačo podučíš

eva8
28. jan 2024

@laurika999 clovek sa uci cely zivot, naozaj vdaka ❤️ Foto je len pozlatko 😉

laurika999
28. jan 2024

@eva8 nooo, tak to máš ozaj čo doháňať

eva8
28. jan 2024

@laurika999 vies, co este rozdeluje spolocnost? Vyvysovanie sa nad ostatnymi, arogancia, ohovaranie.... Chcela si vysvetlit, preco sa nemaju zakladat taketo temy, chcela si branit polarizovaniu, spolocnodti, hadaniu sa medzi sebou. Myslela si to v dobrom, kvitujem ti to. Spravila si "rozbor" diskusii na koniku. Lenze musime zacat od seba. Svojim prikladom.
No my nasledujeme priklad vlady. Aky volic, taka vlada a opacne. Aka vlada, taky stat

lienka.7
28. jan 2024

@autorka výhra ten, kto dostane najviac hlasov. Ani jeden z "top" favoritov nie je svätý, cize zase sa bude voliť len medzi väčším a menším zlom.

laurika999
28. jan 2024

@eva8 povedala tá, čo sa k meritu veci vecne ani nevyjadrila a evidentne reflektovala iba na mňa. no už z akého dôvodu neviem, to už by vedel posúdiť niekto iný. A vidím, že potrebuješ mať aj posledný výstrel, tak ja ti ho prenechávam. Lebo tvoje EGO TO POTREBUJE .

eva8
28. jan 2024

Autorka, citam od zaciatku. Pises "vam" budu vladnut najneschopnejsi z "vas". Preco nie "nam", z "nas"?

eva8
28. jan 2024

@laurika999 teda k meritu veci: kto vyhra podla teba volby?
Kto iny by mal posudit, preco som oslovila teba?
Reagovala som na prvy prispevok na tej strane. Preto som ta oslovila, lebo sa mi zdal vcelku sympaticky a zaroven rozhorceny.

laurika999
28. jan 2024

@eva8 Otvorene povedane, mne tvoj prispevok voči mne prišiel troška podpichovačný. Neviem, mala som z neho taký dojem ...

laurika999
28. jan 2024

@eva8 A k meritu veci. Netrúfam si povedať, kto vyhrá voľby. Bude to tesný boj medzi Pelegrinim a Korčom. Uvidím, čo ľudia vhodia do urien. Ako sa vraví: Hlas ľudu, hlas Boží.

eva8
28. jan 2024

@laurika999 tak prepac, nemyslela som to podpichovacne, skor tak, ze ti na niecom zalezi, ked sa zapajas.

Tiez neviem, kto vyhra volby. Bolo medziobdobie, ked sa mi zdalo, ze ani druhe kolo nebude a vyhra Pellegrini. Obavam sa, ze Danko svojim vymyslanim uberie hlasy niektorym favorizujucim kandidatom a v druhom kole vyhra 1 s naskokom.
V mnohych krajinach v poslednej dobe v druhom kole vyhral kanditat s velmi tesnym naskokom, nakoniec to bude mozne aj u nas.
Myslim si, ze aj Pellegrini, aj Korcok su za spolupracu. Pellegriniho drzi v sachu Fico (mam pocit, ze ho vydiera a zneuziva) , Korcok ma sklamal v poslednom Na telo, kde sa trosku znizil v komunikacii. Od byvaleho diplomata som cakala viac. Podla mna ta jeho "ina" komunikacia skor odradi volicov, nez ziska novych volicov, co je na skodu. Ale neviem, nie som kompetentna, pisem len svoje pocity

laurika999
28. jan 2024

@eva8 OK, beriem. A ospravedlňujem sa Ti za to, že som mala nepríjemné reči.

eva8
28. jan 2024

@laurika999 i ja sa ospravedlnujem. Pri pisani absentuje intonacia reci, pohlad do oci. Pekny zvysok vikendu prajem 🙂

laurika999
28. jan 2024

@eva8 V pohode, nič sa nestalo. Veru pravda, iba písmenká niekedy skresľujú.
Pekný víkend aj tebe 🙂

mamamasama
28. jan 2024

Prisla som sa pozriet koho tipujete, ale vidim, ze ste sa este neprestali hadat. Skusim o tyzden 🤣😅 Modry kurnik a nie konik toto 😅👌

eva8
30. jan 2024

Kandidati na prezidenta mozu odovzdat do narodnej rady svoju kandidaturu len do polnoci. Zatial tak spravili 6 kandidati:
Peter Pellegrini
Ivan Korcok
Andrej Danko
Krisztian Forro
Milan Nahlik
Stefan Harabin

Ocakava sa, ze dorucia:
Marian Kotleba
Jan Kubis
Robert Svec

Strana
z4