icon

Kto zabil Kuciaka?

catherinah
30. sep 2018

Baby, myslite, ze ti obvinení ho naozaj zabili, alebo obetovali niekoho, aby ľuďom zalepili oči?
Mne sa nechce veriť, že by to urobili tak okato a zostali na Slovensku.

dajana555
30. sep 2018

@dskjhfdlkdjhl ja sa s Vami nehádam,ja som iba povedala ako to bolo,na VŠ kto na to mal tak sa dostal a to nie som až z tak malého mesta

dai
30. sep 2018

@dajana555 mala si istotu prace? Pracovat si musela inak si bola stihana ako prizivnik... nikoho pritom nezaujimalo ci v tej praci aj nieco realne robis... polka nasej fabriky si vybavovala v pracovnej dobe lekarov, nakupy, na mdz, sviatky tiekol alkohol prudom... ale plan splneny na 300%:-/ bolo jedno ci makas ako fretka alebo nerobis nic - plat si mala vzdy rovnaky - teda sorry - ak si bola dieta papalasa tak vyssi, ak si nemala robotnicky povod tak si mala smolu..
Na vieru si mohla zabudnut? Ak si chvela robit karieru a nemala tata papalasa, musela si vstupit do strany - bez toho ani tuk... slobodne spoznavat, cestovat, vzdelavat sa? Zabudni... schopni doplacali na neschopnych... ale vychcanci sa mali dobre😉

dskjhfdlkdjhl
30. sep 2018

@dajana555 ale, s tou VS sa mylis, stacilo mat blby kadrovy profil a ziadna VS. Ja som mala stastie, ze som maturovala v 1990.

dai
30. sep 2018

@dajana555 kde si bola v zahranici? Lebo teda moja rodina nikde... zial zly povod... a prepac ale o inteligencii v baniach si nic nepocula? Mali byt ticho, ze?🙂

rory267
30. sep 2018

Tak ako 11.9 bol útok na dvojičky ale nie tými teroristami, čo ich obvinili...je to dokázané, že v tom má prsty elita usa a teraz toto... vláda chce mať kľud od ľudí...rýchlo dať do vazby 4 ľudí a majú pokoj..aby už nikto nič neriešil...

dajana555
30. sep 2018

@dai vtedy boli platy podľa mzdových tabuliek,každý mal prvý rok absolventský plat ja 1400 a po roku podľa tabuliek a to som mala 2800 a viem čo som mohla vtedy zato kúpiť,a nemusel byť človek v strane aby sa dostal na lepšiu funkciu.Možno som mala šťastie ale v našom podniku stým problém nemali.Vedenie bolo normálne

simca06022011
30. sep 2018

@bucko555 potichu??? Veď kvôli tomu boli protesty, verejnosť doslova čaká informácie... Neexistuje aby to potichu riešili.

bucko555
Autor odpoveď zmazal
dai
30. sep 2018

@dajana555 🙂 ale ved o tom pisem... zaujimalo niekoho co robis? Nie, mala si istotu prace a tabulky...
Aku fukciu si dosiahla? Lebo moja mama dost vysoku - riadila obchod v obrovskej fabrike... a do strany vstupit musela, nasu rodinu 1 miestna estebacka sledovala lebo sme chodili do kostola - pamatam ako sme chodili na prieskum okolo kostola ci moze aj mama ist, nebola mi na prijimani lebo ta bosorka stala pred kostolom a zapisovala mena ( a to uz bola pritom perestrojka, kratko pred revoluciou...) a na vs sa mama dostala - normalne prijimaci dekret... a po mesiaci jej prislo ze sa pomylili - mama mala zial burzoazny povod... vs si spravila az po prihovore mojho deda - pamatnika snp a miestneho vysoko postaveneho komunistu ( vojnoveho este, nie totalitneho ) - cize o tom ze vs vystudoval kazdy kto nato mal si tiez dovolim pochybovat...
Mama mala vela podriadenych a polka bola napojena na vysokych papalasov - vsetci mali plat vyssi ako ona, napriek tomu ze ju sledovali a niesla zodpovednost za vysledky...

dajana555
30. sep 2018

@dai každý máme inú skúsenosť.My -celá rodina sme chodili do kostola a nik nás neriešil, na Veľký piatok som si vždy brala dovolenku,lebo bol sviatok a nikto s tým nemal problém.

simca06022011
30. sep 2018

@dajana555 ak ste sa za komunizmu nestretli s korupciou a rodinkárstvom tak potom ste na zlastnom mieste žili. Ale teda moja rodina si toho užila... Pisat o istotách... Jasne, istota bola že sa štát dostal do dlhov, ľuďom zalepili oči ceruzkami a zositmi v septembri. Zubár bol taký že buď vytrhal zuby, alebo za 2 minúty suchol amalgam atď. Ľudia pracovali ale často velacz nich za deň nevyprodukovalo nič.. to je proste ekonomika, neoklame to nik a je to na dlho debata. Istota bola to že ľudia utekali ak sa dalo... Kradol každý čo vedel a čo videl... Na druzstvach, v práci... Susedia nosili kopu kadecoho zo vsadial... Veď všetko bolo kazdeho 🙂

dskjhfdlkdjhl
30. sep 2018

Moja skusenost je taka, ze ludia, ktorym vyhovuje vodenie za rucicku, ti tvrdia, ze socializmus bol super, lebo bolo o nich postarane. Ti, co vedia chodit aj bez pomoci, ti to vidia uplne inak a zrejme medzi tymito dvomi skupinami je taky priepastny rozdiel, ze sa nezhodnu nikdy.

marsmykkok
30. sep 2018

ale som a toho veľa dozvedela k téme, 3 príspevky k téme a ostatné spam o komunizme, čo stále riešia kuciaka a nie niekoho iného atd.

simca06022011
30. sep 2018

@dajana555 a ešte k VS, keďže mám histórii rodiny vysokého člena komunistickej strany, mám aj informácie 🙂 kopec deti bolo na VŠ protekcne. Rozdiel ale podľa mňa bol v Tom že počet bol obmedzeny a naučit sa aj oni co- to museli.... Teraz je na VŠ o veľa viac ľudí, berú aj takých čo by ledva mali vtedy maturitu. Aké tlacenky na VŠ boli... Na milión percent.

dskjhfdlkdjhl
30. sep 2018

@marsmykkok ale ono to spolu suvisi. Zvycajne ti, co obhajuju socializmus (komunizmus nikdy nebol), kaslu na nejake vysetrenie vrazdy, lebo sa ich to netyka. Oni nechapu, co je to nesloboda, lebo im to naopak vyhovovalo.

simca06022011
30. sep 2018

@marsmykkok myslím, že ku kuciakovej téme sa tu nedá povedať nič... Nakoľko informácie riadne nemá a nebude mať nikto. Niekto zavrú/ odsúdia/ pustia a vybavené. Nik sa nedozvie... Osobne si myslím, že vraždy investigatívnych novinárov zase nie sú vo svete až taká rarita, nie je to samozrejme v poriadku, ale deje sa to nakoľko vždy niekomu prekážaju.

dajana555
30. sep 2018

@marsmykkok už nebudem,ale nedalo mi zareagovať,

hu.hu
30. sep 2018

@dajana555 ku komunizmu a jeho istotam pocitas aj prenasledovanie a väznenie ludi vo vykonstruovanych procesoch ?

dajana555
30. sep 2018
dajana555
30. sep 2018

Tí ktorí sa tu bavíme o komunizme,riešme dôležitejšie veci franceska 1985 tu zháňa pomoc.pozrite si príspevok

simca06022011
30. sep 2018

@bucko555 ale ľudia to robia... Možno neprimerany, ale chcú vedieť tak nech vedia..
Viac mi je ľúto že sa v SR likviduje stredná vrstva, podnikatelia a podporujú sa zlodeji...proti tomuto sa neprotestuje 🙂)) až keď všetko čo zarábalo, malo vedomosti a skúsenosti neodíde do zahraničia.

bucko555
Autor odpoveď zmazal
emao
30. sep 2018

som z Kolárova, kde NAKA uradovala.. ododkial sú aj tí ,,zatknutí " Myslím si, že Objednavatel je niekde v politike 🙂

stellaaa
30. sep 2018

@katkalubkova to video tej zeny je na nete....nepocula som o tom pripade co sa vlastne stalo.

emao
30. sep 2018

*v parlamente

romiada
30. sep 2018

@katkalubkova mne je velmi luto kazdej zeny ktora umrie pri porode. To su spravy,ktore mi zenu slzy do oci. Ale tak to proste v zivote chodi. Obcas sa to neda predvidat. Kedysi umieralo takto zien ovela viac. Dnes je to 6zien na 100tis.porodov. Velakrat to nie je chyba lekara ale nestastna suhra okolnosti. Viem to,pretoze som sama takmer zomrela pri 1.porode. Zachranilo ma to ze som mala opatrneho porodnika (ina lekarka sa na mne "vyventilovala" ze preco nejdem rodit prirodzene - uz by som tu nebola). Je mi luto ak ina zena take stastie nema. Ale chcela som Ti tym hlavne povedat ze takato smrt sa neda porovnavat s ukladnou vrazdou ako tu je rozoberane.

ukulela
30. sep 2018

@meluela velka vdaka za reakciu ... aj ked blbmeu rozumu nenalejes, perfektne si to zhrnule.

ukulela
30. sep 2018

@dajana555 nech sa paci, stale sa mozes prestahovat - venezuela, KLDR, .... tam by sme boli.

dudos
30. sep 2018

Poviem sama za seba, ja ako matka, ktorej by takto zavraždili dieťa a pre takúto vec ako je práca žurnalistu, ktorý poukazuje na neprávosť, by som nikdy neprestala o tom hovoriť, tiež by som bola v každom médiu, tiež by som sa snažila "strhnúť" dav aby sa vyšetrila vražda môjho dieťaťa. Všade by som bola kde by sa dalo ma vidieť a počuť. Do vlastnej smrti by som nevzdala ten boj aj keď by to bolo márne.
Je správne, že je táto udalosť stále živá. Prejavme empatiu, súcit, pochopenie, čo iné rodičom týchto zavraždených detí v tomto štáte ostáva? Ak by stíchli, tak by to zapadlo prachom.
A tiež si myslím, že páchateľov chytili a aj ich usvedčia, bo je to na očiach EÚ a aj za jej hranicami. Tu už ide o prestíž, dobré meno, a o to k čomu sa my Slovensko hlásime, o demokraciu. Ak by nechytili vrahov, toto by bol prúser, hanba, zaradili by sme sa do zoznamu krajín, ktoré nemajú nič spoločné s demokraciou, s podstatou tohto slova. No či sa dopátrajú k objednávateľovi alebo objednávateľom je otázne. Pevne verím, dúfam, že všade medzi nami, v každej profesii sa nájdu ľudia so zmyslom pre česť a spravodlivosť a dajú bokom strach z vyhrážania, zastrašovania a dotiahnu tento prípad do konca aby sa rodičom dostalo zadosťučinenia.

meredith83
30. sep 2018

Bohuzial pri takychto vysoko profilovych vrazdach sa skutocny pachatel len malokedy najde. Ano najdu mozno tych co tu spinavy robotu vykonali ale ten/ti ci si ju objednali sa nenajdu. To su vacsinou ludia ktoru su niekolko krokov dopredu pred vsetkymi ostatnymi. Ja si myslim ze to bol niekto s politickej spicky. Nemyslim si ze to bola prave talianska mafia( to ma fakt rozosmialo ked som to pocula). Kto to bol nie je jasne ale je jasne co toto znamenalo pre druhych novinarov.. Za hladanie pravdy sa platy zivotom. Nielen svojim ale aj svojich najblizsich.. Ono ja som sa s nikym bavila ked ho zabili a hovori mi ze ved co ludia umieraju kazdy den. Ano to je pravda ale novinari sa vrazdia len v tych najhorsich krajinach na svete.