Kto zabil Kuciaka?
Baby, myslite, ze ti obvinení ho naozaj zabili, alebo obetovali niekoho, aby ľuďom zalepili oči?
Mne sa nechce veriť, že by to urobili tak okato a zostali na Slovensku.
@dai bohuzial, niektori nemaju nic, nedokazali nic, nepohne s nimi nic, ale maju to volebne pravo.
@zafir01 nie len mojou pomocou, v inej nemocnici pochybenia evidovali a ja som bola iba jeden z desiatok pacientov, primár mal kopu nazbieraných prípadov, riešili to lekári. Ja viem že článkov a prípadov je kopa, ale o to nejde... Rozdiel je že nik neorganizuje nič verejné... Žiadne pochody, žiadne protesty a riadne uverejnovane petície..a to je rozdiel oproti tomuto prípadu. Lebo ľudí musime zhromaždiť a organizovať, určiť cieľ ktory sa má dosiahnuť... Len tak zo srandy neprídu... Nie je to určite o Tom že nikoho to nezaujima. Určite sa nájdu takí ktorých áno, ani za kuciaka nebol každý v uliciach. Niekto ide protestovať proti mafii, iný za slobodu zvierat, iný kvôli niečomu inému ..
@tinaa64 lebo blbci ktori maju na haku tento stat by volebne pravo podla mna mat nemali🙂
Zapoj sa do politiky - bud ty tou osobou hore... boze tieto reci ludi co maju vsetko na haku a nie su ochotni pohnut ani malickom za nejaku spolocnu vec milujem... taky typicky fanusik modreho z neba - mrncat nad nestastiami sveta ale tam empatia zacina aj konci... nieco realne spravit? Nie - ved to tu je vsetko zmanipulovane😕
@quorum 🙂 pozerala som tvoj blog... prides mi ako celkom typek ... fakt nechapem uplne co robis na tejto stranke a preco mas tento konspiracny zatrpknuty pasivny pohlad na svet...
Pisem o relativite pojmov... afriku som spomenula kedze tu bolo pisane o tom ze spravodlive by bolo keby mame vsetci viac....v tvojom ponimani som mozno aj ja oligarcha kedze mam vplyv na urcite veci a nenecham sa riadit NIMI🙂 nastastie moja mysel je slobodna, nechcela by som zit tak obmedzene ako sa tu niektori prezentuju...
Ono niekedy staci prevziat za seba zodpovednost a clovek pochopi kolko toho sam moze dokazat...
@dai aj ja som si pozrela jeho blog a uprimne ...... bojim sa ....... co robi taky stary chlap na zenskom fore a este tie stranky tam, anal mi stiahlo🤐😨
@dskjhfdlkdjhl
@mircalla
@dai baby, vsetka cest za vasu snahu diskutovat s tymi, ktori poznaju tu "aj tak spravnejsiu" pravdu 👍
@cottonwomen 😈😝🔨
@bmuller vies, stale bojujem s tym, ci vysvetlovat, alebo mavnut rukou. Len ak kazdy mavne rukou, tak potom co. Len tu je to fakt niekedy uhm otrasne.
@dai pre takeho africana je oligarcha ten isty co pre mna, to predsa nie je o nejakom pomere ale o vykoristovani pracujucich...jasne ze son solidarna ale tak nech su vsetci...
Ale to uz odbocujeme, nakoniec vsetlo smeruje l tomu ze kuciaka odstranil kocner lebo si cjcel dokazat ze je majstet sveta a s vasou politikou a smerom a meviem cim to nema nic spolocne a narod osaleny do nevidenia
@ebi88 kocner nema nic spolocne s politikou?🙂 ved tu pises o oligarchoch ako riadua politikov a potom napises toto?
Vykoristovanie pracujucich? Mas taky fajn proletaristicky slovnik... ja som zamestnanec a necitim sa vykoristovana, moj muz ma firmu cize je zamestnavatel a urcite nevykoristuje svojich zamestnancov...

@quorum u nas este nie. Teda ten pomer je mensi v porovnani s inymi modernymi krajinami. Presne percenta si nepamatam, to priznam.