icon

Kto zabil Kuciaka?

catherinah
30. sep 2018

Baby, myslite, ze ti obvinení ho naozaj zabili, alebo obetovali niekoho, aby ľuďom zalepili oči?
Mne sa nechce veriť, že by to urobili tak okato a zostali na Slovensku.

ebi88
2. okt 2018

@quorum u nas este nie. Teda ten pomer je mensi v porovnani s inymi modernymi krajinami. Presne percenta si nepamatam, to priznam.

quorum
2. okt 2018

@ebi88 milá kamarátka, prepáč, ale o chvíľu aj ten vzduch čo dýchaš bude patriť oligarchii, nehnevaj sa na mňa😉

ebi88
2. okt 2018

@quorum ano to mi je jasne, pri takych obmedzencoch ako v tejto diskusii urcite.

dai
2. okt 2018

@ebi88 dalsia inteligentna vsevediaca konspiratorka☹
Ludia vy kde zijete? Vsetci ako marusia? Osobny bankrot? Nic nemate? Nic ste nedokazali? Taki nestastni?

dskjhfdlkdjhl
2. okt 2018

@dai bohuzial, niektori nemaju nic, nedokazali nic, nepohne s nimi nic, ale maju to volebne pravo.

simca06022011
2. okt 2018

@zafir01 nie len mojou pomocou, v inej nemocnici pochybenia evidovali a ja som bola iba jeden z desiatok pacientov, primár mal kopu nazbieraných prípadov, riešili to lekári. Ja viem že článkov a prípadov je kopa, ale o to nejde... Rozdiel je že nik neorganizuje nič verejné... Žiadne pochody, žiadne protesty a riadne uverejnovane petície..a to je rozdiel oproti tomuto prípadu. Lebo ľudí musime zhromaždiť a organizovať, určiť cieľ ktory sa má dosiahnuť... Len tak zo srandy neprídu... Nie je to určite o Tom že nikoho to nezaujima. Určite sa nájdu takí ktorých áno, ani za kuciaka nebol každý v uliciach. Niekto ide protestovať proti mafii, iný za slobodu zvierat, iný kvôli niečomu inému ..

tinaa64
2. okt 2018

@dai ajkeby som volila kotlebu.je to len a len moja vec..ved je demokracia ak sa nemylim

ebi88
2. okt 2018

@dai nie, nebankrotujem, ja zijem celkom slusne. Ide skor o to, ze vsetkym by nam po spravodlivosti malo patrit viac.

dai
2. okt 2018

@tinaa64 ved v pohode... zial volebne pravo maju vsetci...

dai
2. okt 2018

@ebi88 to iste... aj ludom v afrike na ukor nas napr. ... stale patrime k najbohatsim 10% na svete - o spravodlivosti a prerozdeleni by mohli ine krajiny rozpravat

ebi88
2. okt 2018

@dai urcite :D xD

ebi88
2. okt 2018

@dai keby sa oligarchia vzdala jedneho percenta majetku na svete by nebol hlad. To nie je konspiracia

tinaa64
2. okt 2018

@dai preco zial??a ci volim alebo nie ti moze by u prdele..a nie nechodim volit predstav si..na co??aj tak je vsetko zmanipulovane..tak ako to vyhovuje OSOBAM HORE

fragma11
Autor odpoveď zmazal
dai
2. okt 2018

@ebi88 lenze si ty ochotna vzdat sa? Pre takeho africana s 2 dolarmi na mesiac si ty oligarcha... kde urcis hranicu kto je oligarcha a kto uz nie?

dai
2. okt 2018

@tinaa64 lebo blbci ktori maju na haku tento stat by volebne pravo podla mna mat nemali🙂
Zapoj sa do politiky - bud ty tou osobou hore... boze tieto reci ludi co maju vsetko na haku a nie su ochotni pohnut ani malickom za nejaku spolocnu vec milujem... taky typicky fanusik modreho z neba - mrncat nad nestastiami sveta ale tam empatia zacina aj konci... nieco realne spravit? Nie - ved to tu je vsetko zmanipulovane😕

quorum
2. okt 2018

@dai ... no ešte hoď na nás, že to MY môžeme za to, ako dopadli v afrike, to my sme ich vycicali, rozdrbali a odhodili, že???😲
(ja to hovorím stále, že to je naša taká slovenská úchylka, sypať si popol na hlavu, aj za veci, s ktorými nemáme absolútne nič spoločné)

quorum
2. okt 2018

@dai zlatko, Ty ale vôbec nerozumieš slovu oligarcha, nedáme rande??? vysvetlím Ti to😘

mircalla
2. okt 2018

@quorum ja mám skôr pocit, že ty hľadáš vinníka za všetkym, čo si sám poseries a bude toho asi dost....či uz sú to američania ufoni alebo niečo čo sa stalo pred 70 rokmi

dai
2. okt 2018

@quorum 🙂 pozerala som tvoj blog... prides mi ako celkom typek ... fakt nechapem uplne co robis na tejto stranke a preco mas tento konspiracny zatrpknuty pasivny pohlad na svet...
Pisem o relativite pojmov... afriku som spomenula kedze tu bolo pisane o tom ze spravodlive by bolo keby mame vsetci viac....v tvojom ponimani som mozno aj ja oligarcha kedze mam vplyv na urcite veci a nenecham sa riadit NIMI🙂 nastastie moja mysel je slobodna, nechcela by som zit tak obmedzene ako sa tu niektori prezentuju...
Ono niekedy staci prevziat za seba zodpovednost a clovek pochopi kolko toho sam moze dokazat...

cottonwomen
2. okt 2018

@dai aj ja som si pozrela jeho blog a uprimne ...... bojim sa ....... co robi taky stary chlap na zenskom fore a este tie stranky tam, anal mi stiahlo🤐😨

bmuller
2. okt 2018

@dskjhfdlkdjhl
@mircalla
@dai baby, vsetka cest za vasu snahu diskutovat s tymi, ktori poznaju tu "aj tak spravnejsiu" pravdu 👍

quorum
2. okt 2018

@mircalla jo, jo, ešte veľa vody pretečie v dunaji, aby si veci pochopila, nevadí, každý sme nejaký🙂

quorum
2. okt 2018

@cottonwomen 😈😝🔨

dskjhfdlkdjhl
2. okt 2018

@bmuller vies, stale bojujem s tym, ci vysvetlovat, alebo mavnut rukou. Len ak kazdy mavne rukou, tak potom co. Len tu je to fakt niekedy uhm otrasne.

mircalla
2. okt 2018

@quorum Tak ja nepochopim ludi ako ty a ani to, co tu nacvicujes nikdy - nastastie. To je ako snazit sa pochopit masoveho vraha, skratka to nejde

quorum
2. okt 2018

@dai píšeš "Ono niekedy staci prevziat za seba zodpovednost a clovek pochopi kolko toho sam moze dokazat"
tak veľa šťastia prajem, úprimne😉

ebi88
2. okt 2018

@dai pre takeho africana je oligarcha ten isty co pre mna, to predsa nie je o nejakom pomere ale o vykoristovani pracujucich...jasne ze son solidarna ale tak nech su vsetci...
Ale to uz odbocujeme, nakoniec vsetlo smeruje l tomu ze kuciaka odstranil kocner lebo si cjcel dokazat ze je majstet sveta a s vasou politikou a smerom a meviem cim to nema nic spolocne a narod osaleny do nevidenia

dai
2. okt 2018

@quorum dakujem... dufam ze aj ty sa k tomu dokopes - uvidis ako to oslobodi tvoju dusu/ vedomie

dai
2. okt 2018

@ebi88 kocner nema nic spolocne s politikou?🙂 ved tu pises o oligarchoch ako riadua politikov a potom napises toto?
Vykoristovanie pracujucich? Mas taky fajn proletaristicky slovnik... ja som zamestnanec a necitim sa vykoristovana, moj muz ma firmu cize je zamestnavatel a urcite nevykoristuje svojich zamestnancov...