icon

Kto zabil Kuciaka?

catherinah
30. sep 2018

Baby, myslite, ze ti obvinení ho naozaj zabili, alebo obetovali niekoho, aby ľuďom zalepili oči?
Mne sa nechce veriť, že by to urobili tak okato a zostali na Slovensku.

marusia12
2. okt 2018

@abbey1 No neviem prečo ignorantským... ale ty si zmenila systém tým, že tu v diskusii tliachaš AKO? To, že je táto vražda niekomu jedno ešte neznamená, že je ignorant. Len ten človek jednoducho chápe, že to ignorovať treba... ono totiž žiť v tomto systéme vie len vedomý človek ktorý chápe, o čo tu vlastne ide. Naštuduj si tú Agendu21, tam sú základy toho, čo sa tu deje... a v tej agende žiješ aj ty... od rána do večera. Otvorením očí ráno začínaš a večer zaspávaním končíš... dokonca aj tvoj spánok funguje podľa Agendy...

abbey1
2. okt 2018

@marusia12 Ďakujem za vysvetlenie. Konečne viem kto a čo je za mojím zlým spánkom.

normab
2. okt 2018

@mircalla ty vole zena, ty mas neskutocnu trpezlivost.. obdivujem..ale myslim ze v tomto pripade s dotycnou, je to zbytocne..totalna lobotomia..este tu chyba soros

hiro
2. okt 2018

@ebi88 "Obycajna mafianska vrazdicka akych tu mame desiatky, aj vsade v liberalnych statoch... to je bihizial sprievodny jav kapitalizmu" :D Na to ze tu mame pomaly 2x menej vrazd ako napriklad v roku 1984 tak to mame teraz riadne vrazdiace kapitalisticke obdobie... A zaujimave ze v zapadnych statoch - napriklad Dansko Irsko Norsko Nemecko Grecko Taliansko Malta Spanielsko Rakusko Holandsko Svajciarsko - ich maju menej a casto aj o polovicu oproti nasim.

mircalla
2. okt 2018

@normab uz nemam, najma po prispevkoch vyssie🙂 to bolo este ten lepsi pripad ako tak citam o obycajnych vrazdickach

normab
2. okt 2018

@mircalla riadna vzorka sa tu stretla..aj by to bolo vtipne, kebyze to nie je na sablu..

dskjhfdlkdjhl
2. okt 2018

Nemozem si pomoct, ale toto sa sem velmi hodi.

marusia12
2. okt 2018

@dskjhfdlkdjhl hlavne citovať z biblie 😀

Inak perfektná diskusia, dikes babenky...

dai
2. okt 2018

@marusia12 na tvoju agendu som uz uplne zabudla... 🙂 este ze si sa mi pripomenula... ja som vedela ze su tu aj horsi ako quorum.... mam pocit ze este jedna prispievatelka tu je z vasej skupiny🙂 ta este nedorazila ale cakam kedy sa dozviem nieco o sorosovi, zidobolsevikoch a pod.... 🙂
A kto su teda ti ONI ? Preco vy osvieteni ma trosku neinformujete - vy urcite viete aj mena - som presvedcena ze osobne vam boli potriast rukou, vdaka tomu patrite k privilegovanych co pochopili a maju vsetky info sveta😉

quorum
2. okt 2018

@dai ... zdáš sa mi celkom šikovná, neboj, ty na to raz prídeš, kto sú ONI, trošku sa povzdelávaj a (snáď) pochopíš 😉

dai
2. okt 2018

@quorum vy takto doverujete nam obycajnym nevyvolenym?

dskjhfdlkdjhl
2. okt 2018

@marusia12 jednak je uplne nepodstatne, kto/co je zdroj citatu, jednak by som si ani nedovolila tvrdit ci tento citat je/nie je v biblii-zato, ze je na obrazku stiahnutom z netu uvedena biblia, to este neznamena, ze je to tak-nie je vsetko pravda, co sa na nete pise, to vsak nemeni nic na tom, ze tento citat je vystizny a sem sa naozaj hodi. A na zaver, nevidim nic zle, ak sa zacituje biblia, vzdy lepsie ako pisat take hluposti, ktore si tu vyprodukovala Ty.

marusia12
Odpoveď bola odstránená
quorum
2. okt 2018

@dai Tebe verím, máš potencionál😘

dskjhfdlkdjhl
2. okt 2018

@marusia12 aj hlupost je dar bozi, to by si prave Ty mohla ocenit😉

marusia12
2. okt 2018

@dskjhfdlkdjhl no to sa mýliš 😀 Je veľmi dôležité, kto je autorom citátu... a ak je to biblia, tak sorry.

dskjhfdlkdjhl
2. okt 2018

@marusia12 co ak sa mylis Ty?

mircalla
2. okt 2018

@dai Skoda si s takymi ludmi spinit ruky, na tomto oni ficia. Myslim, ze to nepotrebuje komentar

http://www.protiprud.sk/politika/1899.htm

marusia12
2. okt 2018

@dskjhfdlkdjhl ja hlupákov neoceňujem. Ten kto žije vedome už žije inak.

dskjhfdlkdjhl
2. okt 2018

@marusia12 to je skoda, lebo potom nemozes ani seba ocenit😉

dskjhfdlkdjhl
2. okt 2018

@mircalla hmm, to je iny matros, sa potom nemozeme divit😉

marusia12
2. okt 2018

@dskjhfdlkdjhl prečo by som sa mýlila? Mýlim sa Agendou? Fakt? Naštuduj si ju... evidentne by si nič takéto nenapísala, keby si vedela o čo ide.

Ja seba oceňujem, na to nepotrebujem tvoje hodnotenie. Len hlupák hodnotí... vedomý človek sa učí a nehodnotí...

A matrošom si tu ty... to tak hlupáci majú.

dai
2. okt 2018

@quorum ale marusia pise ze som hlupa... tak neviem☹
@marusia12 ja som taka rada ze ta v tomto fore mame- vdaka tomu som sa v tomto pokrocilom veku dozvedela tak dolezitu vec o mojej hluposti od niekoho kto riesi osobny bankrot a inak ako agresivnym primitivnym vulgarizmom sa este v ziadnej debate neprejavil...

dskjhfdlkdjhl
2. okt 2018

@marusia12 vies, ked prave Ty o mne napises, ze som hlupa, to ma moze len potesit😉

marusia12
2. okt 2018

@dai presne tak, s hlupákmi sa inak nedá... dikes

No čaute... pokecali sme si a šupky k motivačným citátom a hrncom...

dskjhfdlkdjhl
2. okt 2018

@marusia12 a inak si pekne protirecis, lebo ohodnotila si tu napr bibliu a pises, ze len hlupak hodnoti-nuz, nejako si sa zamotkala. Takze ja uz mam dokaz svojho sudu o Tebe😉 A nemusela som ani prstom pohnut.

mircalla
2. okt 2018

@marusia12 ucite agenda 21 moze aj za tvoj osobny bankrot. ale uz chapem tu strasnu nenavist a zatrpknutost voci vsetkemu a vsetkym, ktorou priam srsis. Mnohe to objasnuje.

ebi88
2. okt 2018

@hiro nie, v taliansku zonieraju ludia inak - na vytunelovanych mostoch, vlastnik fabriky radsej kupi za nekrestanske peniaze futbalistu do svojho timu, ako by mal dvihnut biedne mzdy svojim zamestnancom, vo fr uz strajkuju asi vsetky pracovne odvetvia ... u nas bol kuciak zabity lebo nastastie tito u nas este nemaju taku moc - ale chceli by. (Ak fakt pripustim pol. Zamer) V sr este je sitiacia dobra a vacsina krajiny nie je v rukach par oligarchov (ako inde). Toto pravda niekomu vadi.

quorum
2. okt 2018

@dai nie, to by som si ja nedovolil povedať, ale nie si hlúpa, ono to v podstate všetci myslíme dobre, aj keď sa zdá že nie, aj toto je vec nastavenia systému, rozdelenie spoločnosti na dve "znepriatelené"časti, to IM vyhovuje😉

quorum
2. okt 2018

@ebi88 väčšina krajiny nie je v rukách oligarchie??? to kde žiješ ??? na marse???😲