Kto zabil Kuciaka?
Baby, myslite, ze ti obvinení ho naozaj zabili, alebo obetovali niekoho, aby ľuďom zalepili oči?
Mne sa nechce veriť, že by to urobili tak okato a zostali na Slovensku.
@ebi88 "Obycajna mafianska vrazdicka akych tu mame desiatky, aj vsade v liberalnych statoch... to je bihizial sprievodny jav kapitalizmu" :D Na to ze tu mame pomaly 2x menej vrazd ako napriklad v roku 1984 tak to mame teraz riadne vrazdiace kapitalisticke obdobie... A zaujimave ze v zapadnych statoch - napriklad Dansko Irsko Norsko Nemecko Grecko Taliansko Malta Spanielsko Rakusko Holandsko Svajciarsko - ich maju menej a casto aj o polovicu oproti nasim.
@dskjhfdlkdjhl hlavne citovať z biblie 😀
Inak perfektná diskusia, dikes babenky...
@marusia12 na tvoju agendu som uz uplne zabudla... 🙂 este ze si sa mi pripomenula... ja som vedela ze su tu aj horsi ako quorum.... mam pocit ze este jedna prispievatelka tu je z vasej skupiny🙂 ta este nedorazila ale cakam kedy sa dozviem nieco o sorosovi, zidobolsevikoch a pod.... 🙂
A kto su teda ti ONI ? Preco vy osvieteni ma trosku neinformujete - vy urcite viete aj mena - som presvedcena ze osobne vam boli potriast rukou, vdaka tomu patrite k privilegovanych co pochopili a maju vsetky info sveta😉
@marusia12 jednak je uplne nepodstatne, kto/co je zdroj citatu, jednak by som si ani nedovolila tvrdit ci tento citat je/nie je v biblii-zato, ze je na obrazku stiahnutom z netu uvedena biblia, to este neznamena, ze je to tak-nie je vsetko pravda, co sa na nete pise, to vsak nemeni nic na tom, ze tento citat je vystizny a sem sa naozaj hodi. A na zaver, nevidim nic zle, ak sa zacituje biblia, vzdy lepsie ako pisat take hluposti, ktore si tu vyprodukovala Ty.
@marusia12 aj hlupost je dar bozi, to by si prave Ty mohla ocenit😉
@dskjhfdlkdjhl no to sa mýliš 😀 Je veľmi dôležité, kto je autorom citátu... a ak je to biblia, tak sorry.
@marusia12 co ak sa mylis Ty?
@dai Skoda si s takymi ludmi spinit ruky, na tomto oni ficia. Myslim, ze to nepotrebuje komentar
@dskjhfdlkdjhl ja hlupákov neoceňujem. Ten kto žije vedome už žije inak.
@marusia12 to je skoda, lebo potom nemozes ani seba ocenit😉
@mircalla hmm, to je iny matros, sa potom nemozeme divit😉
@dskjhfdlkdjhl prečo by som sa mýlila? Mýlim sa Agendou? Fakt? Naštuduj si ju... evidentne by si nič takéto nenapísala, keby si vedela o čo ide.
Ja seba oceňujem, na to nepotrebujem tvoje hodnotenie. Len hlupák hodnotí... vedomý človek sa učí a nehodnotí...
A matrošom si tu ty... to tak hlupáci majú.
@quorum ale marusia pise ze som hlupa... tak neviem☹
@marusia12 ja som taka rada ze ta v tomto fore mame- vdaka tomu som sa v tomto pokrocilom veku dozvedela tak dolezitu vec o mojej hluposti od niekoho kto riesi osobny bankrot a inak ako agresivnym primitivnym vulgarizmom sa este v ziadnej debate neprejavil...
@marusia12 vies, ked prave Ty o mne napises, ze som hlupa, to ma moze len potesit😉
@marusia12 a inak si pekne protirecis, lebo ohodnotila si tu napr bibliu a pises, ze len hlupak hodnoti-nuz, nejako si sa zamotkala. Takze ja uz mam dokaz svojho sudu o Tebe😉 A nemusela som ani prstom pohnut.
@hiro nie, v taliansku zonieraju ludia inak - na vytunelovanych mostoch, vlastnik fabriky radsej kupi za nekrestanske peniaze futbalistu do svojho timu, ako by mal dvihnut biedne mzdy svojim zamestnancom, vo fr uz strajkuju asi vsetky pracovne odvetvia ... u nas bol kuciak zabity lebo nastastie tito u nas este nemaju taku moc - ale chceli by. (Ak fakt pripustim pol. Zamer) V sr este je sitiacia dobra a vacsina krajiny nie je v rukach par oligarchov (ako inde). Toto pravda niekomu vadi.

@abbey1 No neviem prečo ignorantským... ale ty si zmenila systém tým, že tu v diskusii tliachaš AKO? To, že je táto vražda niekomu jedno ešte neznamená, že je ignorant. Len ten človek jednoducho chápe, že to ignorovať treba... ono totiž žiť v tomto systéme vie len vedomý človek ktorý chápe, o čo tu vlastne ide. Naštuduj si tú Agendu21, tam sú základy toho, čo sa tu deje... a v tej agende žiješ aj ty... od rána do večera. Otvorením očí ráno začínaš a večer zaspávaním končíš... dokonca aj tvoj spánok funguje podľa Agendy...