icon

Kto zjedol deťom mikulášske balíčky?

25. nov 2024

Zjedli ste detom Mikulaske balicky z prace a nic nepovedali? Alebo poctivo odovzdate?

Strana
z2
13uzivatelka11
25. nov 2024

Odovzdám.. Aj tak z jeho balíkov budeme postupne ujedat všetci

liaka
25. nov 2024

Prečo by som mala zjesť deťom Mikuláša. Pud sebazáchovy mám.

katkaseiner
25. nov 2024

Doteraz deti nikdy nedostali mikulassky balicek z mojej alebo muzovej roboty, tento rok prvykrat dostanu... urcite sa s nimi podelim :D

autor
25. nov 2024

Ziaden rebel zatial 🙂

januska12323
25. nov 2024

V práci sa dáva deťom?

kavasmliekom
25. nov 2024

Prečo by som mala zjesť deťom Mikuláša? Ale je pravda, že ani to veľmi nechcú.

kavasmliekom
25. nov 2024

@januska12323 zamestnancom co majú deti. Ale nie v každej.

jesenzima
25. nov 2024

Kde sú tie časy, keď Mikuláš doniesol deťom sladkosti domov so čižmy .. teraz tie decká majú behom týždňa 17 Mikulášov odvšadiaľ 😀😀

januska12323
25. nov 2024

@kavasmliekom to je pekný zvyk.

ivik4
25. nov 2024

Nie nezjedla , ani mu sladke nejem, on ma svoje, ja svoje ( mam cca 1tycinku na 2-3krat ,jem po kuskoch). A predsa mikulasa budem mat tiez vlastneho 😇

lenka.25
25. nov 2024

Nezjedla , dostávajú minimum sladkosti na Mikuláša , takze ešte ani žiadne nemám extra kúpené . Celorocne mame sladkosti v bare , ktoré majú radi a niekedy nosia na desiatu aj cely týždeň jeden a ten istý keksik čo ho aj tak nezjedia . Len za to že je Mikuláš , nebudem kupovať žiadne extra sladkosti , aj tak majú najradšej oriešky a gumennych medvedíkov

katica06
25. nov 2024

Moje deti nikdy nedostali Mikulášsky balíček z mojej alebo mužovej roboty, ale keby dávali tak ich nežijem, nie som nenásytné malé decko

viestta
25. nov 2024

Este sme nedostali (neviem ci vobec dostaneme) a ani ja som este nekupila.

ailiba
25. nov 2024

Pokial dostali nieco, co nemohli jest, tak ano. Ale ja mam male deti a alergika k tomu. Keby mali zjest vsetky cokolady a sladkosti, co dostanu, tak by z nich boli uz zavislaci na cukre.

heln
25. nov 2024

coze? tato alternativa mi nikdy na rozum neprisla, praveze som rada, ze manzel dostane z prace pre deti a ja nemusim nic riesit. preco by som im to mala zjest?

thirstymonk
25. nov 2024

Mikulašske baličky z prace? WTF? To čo ma ako byť? Jake mikulašske baličky z prace? :D

zuzitko74
25. nov 2024

@jesenzima Ja mám 50 rokov a už vtedy tie časy neboli. Mikuláša som mala doma, u babky, v škole aj u mamy v robote.

galganka
25. nov 2024

Na Mikuláša dostávame v práci perník. Jeden na osobu. Minulý rok to bol snehuliak. Dostala som potom ešte dvoch a odniesla ich deťom. Som nenažrané hovädo, ale ak by som dostala niečo echt pre deti, ani by mi nenapdlo zjesť to. 🤷🏼‍♀️

lenka.25
25. nov 2024

@thirstymonk u nás napríklad každý zamestnanec dostáva Mikulasky balíček pre dieťa do 15 rokov

lucia13022023
25. nov 2024

Muž dostal Mikuláša pre deti gumové cukríky, ktoré moje dieťa neje, lebo je ešte malý, tak sme mu ich zjedli 😁 keby viem, že ich má rád, alebo v našom prípade ze ich vie jest, samozrejme ze mu nechám.

jesenzima
25. nov 2024

@zuzitko74 fakt? No my sme ako deti mali len doma. Ani u babky sme nemali ...

tehulka22233
25. nov 2024

ja sladkostiam veru neodolám. hihihihi. polka už je v mojom brušku. ale samozrejme som im trošku nechala, hlavne mandarínky a jabíčka. rada ich kupujem v predstihu a dávam ich do ľadničky nech vydržia. tesne pred Mikim sú mikulášske prirážky. ako moja babička hovorievala koruna ku korune, každý peniaz sa zíde 😉

vesimelonimarsista
25. nov 2024

Este som nekupovala sladkosti na Mikulasa, tak som deckam ani nemala co vyzrat 😂

dory11
25. nov 2024

Záleží čo by obsahoval keďže moja má alergiu na orechy tak to zjem zo sladkostí vždy ja a jej dám inú náhradu alebo zjem to čo mala rada a jej dám.to čo zbožňuje

mamina7070
25. nov 2024

u nas tiez davaju v praci pre deti do 15 rokov kolegovia zazili v inej praci ze aj vnucatam

janickacrazy
25. nov 2024

Naše deti dostávajú balíčky v škole, doma a ešte aj babky dačo pošlú. Takže majú toho dosť. V práci nedostávame.

diewcatqoo
25. nov 2024

Wtf, co mate s tymi mikulasskymi temami dnes. Ved je este len november. Dufam, ze do Mikulasa tu nebude min. 5 mikulasskych tem denne 🙄

galganka
25. nov 2024

@diewcatqoo koľko dní je do Mikuláša? 🤔🤫

sulavikova
25. nov 2024

Fúha, tak mne dnes syn telefonoval do práce Samozrejme, že zmeškaný hovor🙃. Keď som sa mu dovolala, tak že už je neskoro, lebo zjedol čokomince (nachystané do jeho balíčka).

diewcatqoo
25. nov 2024

@galganka este dost 🙂

Strana
z2