Kto zjedol deťom mikulášske balíčky?
Zjedli ste detom Mikulaske balicky z prace a nic nepovedali? Alebo poctivo odovzdate?
Prečo by som mala zjesť deťom Mikuláša. Pud sebazáchovy mám.
Doteraz deti nikdy nedostali mikulassky balicek z mojej alebo muzovej roboty, tento rok prvykrat dostanu... urcite sa s nimi podelim :D
Ziaden rebel zatial 🙂
V práci sa dáva deťom?
Prečo by som mala zjesť deťom Mikuláša? Ale je pravda, že ani to veľmi nechcú.
@januska12323 zamestnancom co majú deti. Ale nie v každej.
Kde sú tie časy, keď Mikuláš doniesol deťom sladkosti domov so čižmy .. teraz tie decká majú behom týždňa 17 Mikulášov odvšadiaľ 😀😀
@kavasmliekom to je pekný zvyk.
Nie nezjedla , ani mu sladke nejem, on ma svoje, ja svoje ( mam cca 1tycinku na 2-3krat ,jem po kuskoch). A predsa mikulasa budem mat tiez vlastneho 😇
Nezjedla , dostávajú minimum sladkosti na Mikuláša , takze ešte ani žiadne nemám extra kúpené . Celorocne mame sladkosti v bare , ktoré majú radi a niekedy nosia na desiatu aj cely týždeň jeden a ten istý keksik čo ho aj tak nezjedia . Len za to že je Mikuláš , nebudem kupovať žiadne extra sladkosti , aj tak majú najradšej oriešky a gumennych medvedíkov
Moje deti nikdy nedostali Mikulášsky balíček z mojej alebo mužovej roboty, ale keby dávali tak ich nežijem, nie som nenásytné malé decko
Este sme nedostali (neviem ci vobec dostaneme) a ani ja som este nekupila.
Pokial dostali nieco, co nemohli jest, tak ano. Ale ja mam male deti a alergika k tomu. Keby mali zjest vsetky cokolady a sladkosti, co dostanu, tak by z nich boli uz zavislaci na cukre.
coze? tato alternativa mi nikdy na rozum neprisla, praveze som rada, ze manzel dostane z prace pre deti a ja nemusim nic riesit. preco by som im to mala zjest?
Mikulašske baličky z prace? WTF? To čo ma ako byť? Jake mikulašske baličky z prace? :D
Na Mikuláša dostávame v práci perník. Jeden na osobu. Minulý rok to bol snehuliak. Dostala som potom ešte dvoch a odniesla ich deťom. Som nenažrané hovädo, ale ak by som dostala niečo echt pre deti, ani by mi nenapdlo zjesť to. 🤷🏼♀️
@thirstymonk u nás napríklad každý zamestnanec dostáva Mikulasky balíček pre dieťa do 15 rokov
Muž dostal Mikuláša pre deti gumové cukríky, ktoré moje dieťa neje, lebo je ešte malý, tak sme mu ich zjedli 😁 keby viem, že ich má rád, alebo v našom prípade ze ich vie jest, samozrejme ze mu nechám.
ja sladkostiam veru neodolám. hihihihi. polka už je v mojom brušku. ale samozrejme som im trošku nechala, hlavne mandarínky a jabíčka. rada ich kupujem v predstihu a dávam ich do ľadničky nech vydržia. tesne pred Mikim sú mikulášske prirážky. ako moja babička hovorievala koruna ku korune, každý peniaz sa zíde 😉
Este som nekupovala sladkosti na Mikulasa, tak som deckam ani nemala co vyzrat 😂
Záleží čo by obsahoval keďže moja má alergiu na orechy tak to zjem zo sladkostí vždy ja a jej dám inú náhradu alebo zjem to čo mala rada a jej dám.to čo zbožňuje
u nas tiez davaju v praci pre deti do 15 rokov kolegovia zazili v inej praci ze aj vnucatam
Naše deti dostávajú balíčky v škole, doma a ešte aj babky dačo pošlú. Takže majú toho dosť. V práci nedostávame.
Wtf, co mate s tymi mikulasskymi temami dnes. Ved je este len november. Dufam, ze do Mikulasa tu nebude min. 5 mikulasskych tem denne 🙄
@diewcatqoo koľko dní je do Mikuláša? 🤔🤫
Fúha, tak mne dnes syn telefonoval do práce Samozrejme, že zmeškaný hovor🙃. Keď som sa mu dovolala, tak že už je neskoro, lebo zjedol čokomince (nachystané do jeho balíčka).
@galganka este dost 🙂

Odovzdám.. Aj tak z jeho balíkov budeme postupne ujedat všetci