Ktorá metóda na predĺženie a zahustenie vlasov je najlepšia?

yollanda
26. nov 2017

Ahojte! Ma niektor z vas predlzene a zahustene vlasy? Chcela by dom si to dat, len neviem aka metoda je najlepsia, ako sa s tym zije, umyva, zehli, cese.

minutka
26. nov 2017

segra ma uz dlhsi cas a spokojnost,kazde 3 mes chodi na posunitie za 85€.funguje s nimi normalne,ako so svojimi. metodu mu mikro ring.vlasy stoja podla kvality. jej stali 3,80€ pramen. ma 130pramenov. ak mas huste vlasy, treba aj 200 pramenov. salon na fb najdes ako "predlzovanie vlasov tashahair".

evitka83
27. nov 2017

@yollanda mala som, nikdy viac. Vyzera to super, ked mas kvalitu, ale ten cas a energiu co ma to stalo...kym to vysusis, vyzehlis...znamej som obdivovalavlasy a ked mi povedala, ze su to len klipy, skoro som odpadla, takze najblizsie viem, co si kupim 🙂

minutka
27. nov 2017

@evitka83 moja segra mala pred predlzenim klipy a bolo to podstatne horsie (aj viditelne), podla mna aj vlasy nadpoja v kvalitnom salone,nie je vidno rozdiel od prirodzenych.samozrejme susenie,zehlenie trva dlhsie (ma vlasy po pas,tak bodaj by nie)

kammik
27. nov 2017

mne sa to páči, ale tie peniaze čo to stojí a koľko je s tým roboty neviem nešla by som do toho, kamoška chodí pravidelne na posúvanie a poviem ti, že toľko peňazí, čo ona vrazila do vlasov ja by som už pomaly aj auto za to mala 😅

evitka83
27. nov 2017

@minutka asi zavisi aj kde a za kolko si tie klipy kupis 😉 ja som sa nestazovala na prevedenie tych vlasov. Kocka to robila kvalitne, nikto nespoznal, ze nie su moje, kym som sa nepriznala, ale skratka ten cas co som tomu musela denne obetovat by mi dnes uz za to nestal.

gabona1
28. nov 2017

Moja susedka tiež chodievala pravidelne na doplnanie a po roku ju to prestalo baviť. Lebo to bolo stale dookola, ked trochu podrastli už to bolo vidieť.

mara_mala
20. okt 2018

Podľa mňa už existujú kvalitné verzie klipových originálnych vlasov, kamarátka si pochvaľuje prírodné vlasy z clipinhair.sk a to dlhé roky testovala rôzne alternatívy...